Cautare

620 de rezultate pentru "vasilescu irina" (8.28 secunde)
Senatorul PPRM Irina Loghin a tinut ieri la Senat o declaratie politica prin care a promovat folclorul romanesc ca parte esentiala a patrimoniului national. Irina Loghin a deplans starea fol-clorului romanesc si, implicit, a ansamblurilor folclorice romanesti ca elemente de promovare a muzicii populare peste hotare.
Irina Shayk a aparut MEGA SEXY alaturi de niste toreadori Irina Shayk a facut senzatie la ultima sedinta foto. ... Irina a mers la Sevilla unde a luat parte la o sedinta foto si video de senzatie alaturi de mai multi toreadori.
Pe Irina Braileanu o puteti gasi zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale ce are loc in curtea Muzeului National de Geologie. Asa cum si-a obisnuit publicul, Irina a adus multe noutati si la aceasta editie.
Directia Nationala Anticoruptie i-a trimis in judecata pe Adrian Nastase - pentru luare de mita in forma continuata, santaj si trafic de influenta, pe Dana Nastase - pentru complicitate la luare de mita si alte doua infractiuni, pe Irina Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii - pentru dare de mita, si pe Cristian Mihail Vasile, administrator Eurografica.
Daca cineva isi imagineaza ca Irina Covacef, care este consilier judetean PNL, va accepta o functie de director in cadrul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime sau la Administratia Canalelor Navigabile, se inseala.
PRM o va trimite pe interpreta de muzica populara Irina Loghin sa candideze in acelasi colegiu uninominal in care va candida si premierul Calin Popescu Tariceanu, in cazul in care acesta va sustine, in continuare, votul uninominal in actuala forma, a declarat secretarul general al partidului, Gheorghe Funar.
Iubita lui Ronaldo refuza Playboy Rusoaica Irina Shayk, logodnica fotbalistului echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei Esquire, ca nu ar accepta sa pozeze nud pentru revista Playboy, chiar daca i-a fost oferita o suma imensa in 2011.
Vernisajul expozitiei a avut loc ieri, 25 iunie 2013, in Sala Foaier a Cercului Militar National, iar prezentarea a fost facuta de doamna Irina Cajal Marin, critic de arta si de pictorul profesor Neculai Iorga.
S-a distrat alaturi de Antonio Banderas, Arnold Schwarzenegger, Nicole Kidman, Matt Damon, apoi a plecat in Corsica, cu un vas de croaziera, alaturi de binecunoscuta Irina Margareta Nistor.
Vestea ca tatal scenaristului si actorului Nae Caranfil s-a stins din viata a fost data de Irina-Margareta Nistor pentru News.ro. ... M-a format, a spus criticul de film roman, Irina Margareta Nistor, potrivit News.ro.
Olguta Vasilescu il zdrobeste pe Solomon Lia Olguta Vasilescu l-a infrant la Craiova pe Antonie Solomon. ... Olguta Vasilescu a obtinut o victorie asteptata, dupa o campanie presarata cu foarte multe atacuri dure din partea lui Solomon.
Doi deputati PNL si un deputat PC au parasit ieri lucrarile Comisiei pentru invatamant a Camerei, in timpul dezbaterilor generale asupra proiectului de lege privind Statutul minoritatilor nationale, nemultumiti de modul in care presedintele Comisiei, Lia Olguta Vasilescu (PRM), a condus sedinta.
Deputata PRM Olguta Vasilescu a solicitat ieri organelor abilitate sa se autosesizeze in cazul democratului Radu Berceanu si sa verifice atat autenticitatea declaratiei de avere a acestuia, cat si modul de dobandire al unor hoteluri, terenuri, conturi bancare si locuinte.
Somat de deputata PRM Olguta Vasilescu sa-si ceara scuze pentru jignirea adusa intregului grup, liberalul a spus ca el se astepta exact invers, adica grupul sa-si ceara scuze pentru ca "Funar confunda pozitia de senator cu cea de primar".
Liderul PSD Mircea Geoana a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa la Craiova, ca deputatul PRM Lia Olguta Vasilescu s-a inscris in PSD, el apreciind ca acest lucru "este un castig net pentru partid".
Liderul PSD Mircea Geoana a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa la Craiova, ca deputatul PRM Lia Olguta Vasilescu s-a inscris in PSD, el apreciind ca acest lucru "este un castig net pentru partid".
Tudor Udristoiu, care in decembrie 2008 declarase ca detine patru imobile, si-a amintit in iunie ca mai are un apartament in Craiova, iar Lia Olguta Vasilescu detine impreuna cu sotul sau "doar" sase terenuri la Moeciu.
Senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu a afirmat miercuri, la dezbaterea motiunii simple a PNL pe Educatie, ca Daniel Funeriu este "formal" ministru, adevaratul conducator al ministerului fiind consilierul sau, Melania Mandas Vergu.
candidatul comun in lupta pentru fotoliul de primar al Craiovei va fi din partea PSD, iar cele mai mari sanse de a se confrunta cu Antonie Solomon le are Lia Olguta Vasilescu Apartenenta politica a candidatului USL pentru Primaria Craiova nu mai e un mister.
Olguta Vasilescu:
google-analytics.com