Cautare

622 de rezultate pentru "vasilescu irina" (3.03 secunde)
Seful statului a vizitat-o pe primarita Craiovei chiar in prima ei zi de serviciu in aceasta functie Presedintele Romaniei, Traian Basescu, prezent ieri in Craiova, a tinut mortis sa treaca pe la primarie, pentru a o felicita pe Lia Olguta Vasilescu pentru reusita in scrutinul pentru fotoliul de primar, in lupta electorala cu Antonie Solomon.
Un partid care nu isi apara membrii nu exista - cazul Olguta Vasilescu Nu am fost niciodata apropiat de Olguta Vasilescu.
Anuntul a facut valva, iar piata a reactionat brusc, dupa cum spune chiar Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR. Cat priveste creditele, dar si depozitele, Vasilescu spune ca tot in lei trebuie facute.
Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a acuzat Ministerul Finantelor Publice (MFP) ca a folosit banii imprumutati de la banci pentru datorii, salarii si pensii privand astfel firmele particulare de posibilitatea unei atat de necesare finantari.
Adrian Vasilescu a declarat ca reactia leului este explicabila: ... Vasilescu crede, de altfel, ca dupa sedinta de miercuri a bordului FMI, este posibil ca tendinta cursului leului sa fie diferita.
Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR Mugur Isarescu, a declarat ca tara noastra are nevoie de investitii "ca de aer". ... Avem nevoie de investitii ca de aer", a mentionat Vasilescu, intrebat fiind daca Romania ar trebui sa incheie un alt acord cu FMI in martie 2011.
Ziarul Financiar noteaza opinia consilierului Guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, despre cele doua legi votate de Camera Deputatilor, de reducere a TVA la 5% la alimentele de baza si cea de neimpozitare a pensiilor sub 2.000 de lei. Adrian Vasilescu, BNR:
Lia Olguta Vasilescu, unul dintre cele mai celebre cazuri de politician retinut de DNA si trimis in judecata initial, o face praf pe Kovesi, chiar cu vorbele procuroarei si ale sustinatorilor acesteia. - Vorbeste exact ca o penala, spune Olguta Vasilescu.
Irina Begu, locul 33 WTA, cea mai buna clasare din cariera Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu a urcat un loc in clasamentul WTA dat publicitatii luni si se afla pe pozitia 33, cea mai buna clasare din cariera, in timp ce Simona Halep a revenit pe locul 3 mondial.
Irina Braileanu participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Irina Popa, designer de tricotaje, participa in acest week-end la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
Olguta Vasilescu: ... Vicepresedintele PSD Olguta Vasilescu a avut, vineri, o reactie vehementa dupa anuntul Gabrielei Firea de a demisiona din partid, afirmand ca aceasta a avut dreptate sa se enerveze si ca o asteapta inapoi in PSD.
Norme ca cele impuse de Banca Nationala a Romanei (BNR) privind limitarea riscului de creditare a populatiei, intrate in vigoare la 22 octombrie, nu exista in Uniunea Europeana, a recunoscut ieri Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR.
E bine sa actioneze ca niste persoane responsabile si sa opteze pentru unul dintre cele 18 fonduri de pensii administrate privat autorizate“, îi îndeamna Radu Vasilescu, directorul general al ING Fond de Pensii, pe cei care nu si-au ales înca un fond de pensii. Peste un milion de aderenti la ING Fond de Pensii  Dupa primele trei luni de la debutul campaniei de aderare, putin sub trei milioane de români au aderat la un fond privat de pensii.
Autoritatea Nationala de Protectie a Consumatorului ar trebui sa se sesizeze in privinta bancilor care platesc dobanzi de 10% la depozite, dar au urcat ratele la creditele in derulare pana la 35%, a declarat, marti, Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei.
Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a declarat astazi, la videochatul REALITATEA.NET Live, ca Guvernul se uita cu invidie la cele 13 miliarde de euro care vor ajunge la Banca Nationala in urma imprumutului extern.
Mai mult, consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu a intarit faptul ca, foarte curand, Romania va intra in recesiune. ... Minus cu minus da recesiune oficiala", a spus Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR. ... Romania , din punct de vedere tehnic, este in prag de recesiune", a spus Adrian Vasilescu.
Tinta aderarii Romaniei la zona euro ramane 2015, a declarat, marti, consilierul guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Adrian Vasilescu, potrivit NewsIn.
Andreia Vasilescu, psihiatru la SUUB: ... Magda Marincovici Doctorul Andreia Vasilescu, medic primar psihiatru, doctor in stiinte medicale la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, faceo radiografie a parintelui care are un copil ranit in tragica noapte. ... Vasilescu spune ca la acesti parinti a observat mecanisme psihologice de tip superstitie.
Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis ca primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu poate fi cercetata in libertate. Dupa ce a primit vestea, Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca nu se lasa intimidata si ca sigur va candida pentru inca un mandat.
google-analytics.com