Cautare

758 de rezultate pentru "variante" (2.55 secunde)
Dacia a prezentat imagini noi cu Dacia Dokker, autoturism cu 5 locuri ce va fi disponibil in 2 variante: unul de familie si unul utilitar.
Pentru sedinta programata la Curtea Suprema exista cinci variante posibile, dintre care una reprezinta o mare surpriza. DOSARUL TRANSFERURILOR. Marea surpriza poate fi retrimiterea cazului spre judecata.
Cei mai importanti perdanti ai acestei variante sunt conservatorii, care trebuie sa negocieze pentru a mai avea functia de vicepresedinte.
Tableta Galaxy Tab S este disponibila in doua variante de ecran WQXGA Super AMOLED (2560×1600 pixeli), una de 8,4 inchi si o alta de 10,5 inchi.
Ele sunt acolo, am doua variante: sa le accept sau să le tai. Nu am vrut sa le tai pentru ca le-am acceptat...", a spus prezentatoarea de televiziune.
Mutrux a lucrat mai inainte la filme celebre, de asemenea bazate pe biografii, precum Quiz Show si Donnie Brasco, astfel incat intelegea prea bine tipul de abordare nuantata necesar pentru a transforma vieti adevarate in variante cinematografice.
Printre obiectivele esentiale pe care acest proiect si le propune se numara constructia unei noi variante de ocolire a municipiului Constanta, care face parte din Coridorul IV Pan European, reabilitarea a zece poduri importante cu o locatie strategica in judetul Constanta si reconstructia a 120 de obiective (sectoare de drum si poduri) afectate de inundatiile din 2005.
Gerogescu sustine ca a pus la dispozitia consiliului judetean si variante de reabilitare, pentru care nu a primit inca un raspuns.
Dar in acelasi timp, esti stimulat sa cauti solutii, sa gasesti variante, sa incerci alte optiuni, pentru a ajuta suferinta si pentru a indeparta obstacolele in calea sanatatii".
Au existat doar trei posibile variante: a) nave extraterestre, b) fenomene naturale necunoscute, cu o componenta inteligenta si c) nave super-secrete ale "principalului nostru posibil dusman", adica SUA, camuflate ca nave extraterestre.
Daca in Bucuresti exista mai multe variante pentru trecerea dintre ani, in marile orase ale tarii doar centrul urbei va fi ocupat cu spectacole si voie buna.
Insa cel mai adesea se constata o suprapunere a ambelor variante. "Tipica este combinatia celor doua forme de solicitare - cronica si acuta", afirma specialistii.
Secasiu a precizat ca, desi este superioara primei variante predate CNSAS, cartoteca nu contine datele minime de identificare a persoanei pentru aproape 20.000 de pozitii din totalul celor 1,3 milioane de dosare aflate in depozitul de la Popesti-Leordeni al CNSAS.
Dr. Youssef Chawi, medic specialist chirurgie estetica, este in prezent unul dintre cei mai buni chirurgi esteticieni din Bucuresti, activitatea sa profesionala desfasurandu-se actualmente in cadrul clinicii de Chirurgie Estetica ArcaLife, Sanador, Medlife si, de asemenea, in experimentatul colectiv al Spitalului de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri Bucuresti.
Exista mai multe variante rezonabile care pot fi luate in considerare, si da, cea cu extraterestri este una dintre ele.
De asemenea, s-a stabilit sa fie invitat si ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, pentru o prezentare a actualelor variante pe care ministerul le are in lucru cu privire la legea salarizarii personalului bugetar.
Exista numeroase variante si analize, reunite intr-un studiu facut de Dr. David Rudiak. Acesta si-a petrecut, in ultimii 15 de ani, sute de ore, folosind o varietate de tehnici, in efortul sau de a vizualiza textul.
Actul poarta acelasi numar de inregistrare si aceeasi data: 37737, din 11 mai 2006. In aceasta situatie, nu exista decat doua variante logice.
Plimbarea intr-un loc favorit, vizionarea filmului preferat sau prepararea mancarii favorite ar putea fi cateva variante. 3. Cereti ajutor daca aveti nevoie de el.
S-a produs in 5 variante din care unul, ARO 320, tip camioneta, folosit mai ales la IASuri si CAP-uri. Ce trebuie retinut este ca atat IMS-urile, cat si masinile ARO erau extrem de fiabile si aveau un pret de productie si de vanzare foarte mic.
google-analytics.com