Cautare

758 de rezultate pentru "variante" (3.18 secunde)
Sperantele de constituire, pe mana proprie, a unei serioase variante politice sunt insa complet desarte mai ales in conditiile cand rastimpul ramas pana la aderare este mult prea scurt.
Acesta a mai adaugat ca nu sustine faptul ca mai multe partide spun ca sint de acord cu votul uninominal, dar pina la urma gasesc tot felul de variante mixte, ceea ce arata ca inca nu s-a facut un pas concret spre democratizare.
Este vorba de doua-trei variante privind structura de conducere, insa nu s-a luat nici o decizie, intrucat Biroul Executiv Central este cel care va hotari in aceasta problema.
- I s-au oferit variante, solutii pentru oras, dar pe care, dintr-o "cvasi-anchilozare", a refuzat sa le aplice, fiind consiliat de niste "matusalemi", care erau concomitent si pensionari, dar si beneficiari ai functiei de consilier, si a caror nepricepere era evidenta.
Vacaroiu a mentionat ca, momentan, exista doua variante a€“ Cielo si Logan, dar se asteapta si alte oferte.
Intrebat daca este vorba despre un loc de deputat sau unul de senator, actorul Florin Calinescu a precizat ca are mai multe "oferte", dar ca trebuie sa se gandeasca bine ce decizie va lua."Sunt mai multe variante.
Cu tot sprijinul declarat de liderii PNL si PD, declansarea anticipatelor s-ar putea sa fie mult mai dificila decat isi imagineaza acum sustinatorii acestei variante atata vreme cat totul depinde de votul actualei garnituri parlamentare - care, practic, isi semneaza decesul daca este de acord cu noi alegeri.
Dragnea a precizat ca schimbarea conducerilor din deconcentrate a fost discutata inca din luna ianuarie, existand "doua variante politice".
Tot prin vot secret vor putea fi alesi si vicepresedintii, dar in doua variante - fie de congres, fie de consiliul national.
Daca intre 1990 si 1996 forta societatii civile a reusit sa blocheze drumul Romaniei spre un stat oligarhic si sa impuna chiar si sustinatorilor variante perestroikiste un proiect pro european autentic ea va reusi si acum.
Erau doua variante posibile si a prevalat optiunea celor care pledau pentru marea coalitie. Aveau si ei o motivatie: pe de o parte, interese, si erau si presiuni de jos:
Elvetienii au aceasta practica, a referendumului, insa, inainte de a se pronunta, in fata cetatenilor se prezinta ambele variante, cu argumente, astfel incat oamenii sa stea sa judece.
Singurul vinovat, Jupanul din Dealul Cotrocenilor, n-a cedat nimic, in contextul in care i-au fost prezentate atatea variante de luat in calcul.
Ministrul de Externe, Teodor Baconschi sau cel al Dezvoltarii, Elena Udrea, pot fi variante de candidat pentru PDL la alegerile prezidentiale din 2014, afirma Adriean Videanu, intr-un interviu pentru Romania libera.
Daca nu se poate, oricum avem variante mai bune decat ce am auzit, Badea, Calangiu, Fifor. GdS: Nu va e teama ca aceste probleme cu justitia ale primarului ar putea trage PDL in jos?
Era una din variantele pe care incearca sa le vanda cei de la USL si sunt convinsa ca cei de la USL isi cauta diverse alte variante, dar in orice caz nu va fi Victor Ponta", a spus Anastase.
Diverse variante de raspunsuri ne-au fost picurate in ultima vreme, extrem de aluziv, de cativa ministri ai Guvernului Boc, ce pareau unsi cu nobila indatorire de a transforma acest proiect in realitate.
(...) Daca Ponta este destul de hotarat sa merga pana la capat, el are doua variante castigatoare. As putea spune chiar ca are un win-win perfect.
Dar nu existau alte variante incat sa traversam perioada asta. Si uitati-va: avem 7-8% somaj, in timp ce in Spania e 21% somaj, iar in randul celor cu varste intre 25-35 de ani este 40% somaj.
E obligatoriu sa liberalizam conditiile, astazi restrictive, de formare a partidelor politice, astfel incit romanii sa aiba timpul si oportunitatea de a putea alege intre mai multe variante la alegerile din acest an.
google-analytics.com