Cautare

758 de rezultate pentru "variante" (3.58 secunde)
Stim exact ce variante avem la dispozitie si ce avem de facut. ... • Noi ne concentram toate eforturile ca sa il dam jos pe Emil Boc si sa gasim apoi o solutie dintr-o multitudine de variante pentru a ajunge la anticipate.
Astazi am prezentat un material care cuprinde doar ideile si solutiile pe care vrem sa le clarificam la finalul acestei saptamani, in conditiile in care avem variante care nu intotdeauna intra in pachetul bugetar pe care il avem la dispozitie.
Potrivit liderului PDL, in acest moment exista trei variante de organizare a alegerilor din acest an, doua dintre ele facand referire la alegeri simultane. ... In momentul acesta sunt deschise trei variante, asa cum este informatia din acest moment:
"Avem variante diferite pe care le analizam, le votam si vedem. ... UPDATE 16:15 Emil Boc a prezentat in Colegiul Director trei variante de lucru.
Exista doua variante dupa alegeri. ... Crin Antonescu a explicat ca dupa alegerile parlamentare vor exista doua variante, in functie de rezultatul votului.
Guvernul tehnocrat nu a reusit sa promoveze niciunul dintre cele trei variante avute la dispozitie, si anume: ... Toate aceste variante au fost respinse de premierul Dacian Ciolos deoarece nu sunt sustenabile din punct de vedere bugetar.
Sigur ca nu vom mai comenta cine sunt adeptii primei variante sau cine sunt ceilalti. Nici schimbarea de atitudine a unor promotori ai uneia din variante, care, acum, si-au modelat opiniile in functie de cum "bate vantul".
Conform unor surse apropiate Ministerului de Finante, exista trei variante propuse pentru calcularea acestui impozit: ... Ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, a infirmat aceste variante.
Trei variante Aparitia gropilor in perioada de sfirsit de iarna nu poate fi evitata decit prin reasfaltarea integrala a strazilor prevazute cu covor asfaltic vechi, ceea ce ar insemna reasfaltarea a mai bine de 70% din suprafata totala, afirma primarul Iuliu Ilyes.
Si cursul de schimb va fi exprimat in ambele variante, iar bancile comerciale vor publica comisioanele si celelalte tarife si in lei noi.
BRD cere trei ani vechime Banca Romana de Dezvoltare ofera doua variante de creditare pentru cumpararea de locuinte. ... Raiffeisen Bank ofera doua variante:
Drept urmare, CCINA a gasit trei variante de terenuri care ar putea fi oferite de Primariile Navodari sau Ovidiu, ori de detinatorii privati de suprafete de teren, variante care vor fi analizate de conducerea Camerei.
Sedan sau hatchback, Nissan Primera este disponibil in zece variante de culori cu sapte feluri de tapiserii. ... "Nissan Primera este o masina cu o foarte buna dotare standard" In functie de nivelurile de echipare, Nissan se "mandreste" cu trei variante de Primera - Visia, Acenta si Tekna.
Patru variante de motorizare Unul dintre cele mai spatioase modele din clasa sa, Mitsubishi Colt este comercializat in patru variante de motorizare, dintre care trei pe benzina si una diesel.
Preturile practicate de aceste "restaurante" pentru copii sunt foarte accesibile, existand mai multe variante de petreceri, pentru orice buzunar. ... Pentru parintii care vor sa-si aniverseze copiii intr-o locatie deosebita, clubul pune la dispozitie trei variante de organizare a petrecerii, in functie de bugetul de care acestia dispun.
Spre exemplu, pentru achizitionarea biletelor de la compania Wizz Air, pot fi utilizate vaucerele X-mas, acestea fiind disponibile in trei variante de pret, de 100 de lei, 200 de lei si 400 de lei.
Intre cele trei variante de caroserie, doua dintre ele vor fi disponibile curand spre vanzare - Peugeot 207 CC si Peugeot 207 RC, al treilea, Peugeot 207 SW Outdoor, ilustrand ceea ce ar putea fi un viitor model dedicat timpului liber si dinamismului.
Dotarile acestei variante de Corsa "D" includ ABS, airbag sofer-pasager, servodirectie electrohidraulica, preinstalare radio, display triple info, sistem de ventilatie, pachet fumatori, volan cu trei spite, bandouri laterale negre, grila fata cromata si jante de otel 14‘‘ cu pneuri 185/70 R14.
Exista mai multe variante. ... Oricare dintre variante va fi aleasa, ea va viza utilizarea infrastructurii de transport a Romaniei. In acest sens voi face si o vizita in Portul Constanta unde ma voi intalni cu conducerea Administratiei Portuare.
Crestere salariala pe o perioada de 6 luni sau pe un an de zile, acestea au fost cele 2 variante discutate in cadrul intalnirii, care a avut loc luni dupa amiaza intre reprezentantii conducerii si a celor patru sindicate din Combinat.
google-analytics.com