Cautare

758 de rezultate pentru "variante" (4.14 secunde)
Pentru inelul median nordic arhitectii au desenat trei variante.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a aratat ieri ca social-democratii au in vedere mai multe variante pentru iesirea din "criza politica majora si contraproductiva pe care o traverseaza Romania".
In cadrul intalnirii, la care au participat si reprezentanti ai institutiilor cu competente in luarea unei decizii, primarii celor 20 de localitati din sudul judetului Dolj a trebuit sa opteze pentru una dintre cele trei variante puse la dispozitie de Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor.
Avem si alte variante. Totdeauna sunt si alte variante.
Liderul CNSRL Fratia a precizat ca in legea-cadru nu mai sunt prevazute salarii de merit, al treisprezecelea salariu sau prime de vacanta, iar legea salarizarii pentru 2011 propune variante de majorare a salariilor cu proportii cuprinse intre 1 si 20%.
Plesoianu lanseaza doua variante - Ce se intampla de aici inainte? Sunt doua variante: ... Daca PSD merge pe ambele variante, asa cum a facut-o pana acum derutand pe toata lumea, atunci prabusirea de ieri e doar inceputul.
Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat mai multe variante ale unui proiect de lege privind majorarea impozitelor platite pentru masinile de lux si vile.
Potrivit unor surse din Ministerul Finantelor Publice, strategia a fost elaborata in mai multe variante pentrua da posibilitatea Executivului de a hotari in plen daca majoreaza sau nu TVA.
Terenurile nu au fost evaluate, iar cele patru variante propuse actionarilor pentru derularea operatiunii au circa 20.000 de metri patrati, a spus Geambazi. ... Geambazi a afirmat ca pe terenul din zona respectiva exista mai multe variante de investitii, dar care depind si de existenta cererii.
Ministerul de resort va afisa pe site-ul oficial un pachet de 10 variante de case cu proiecte-tip. ... Ministerul de resort va afisa pe site-ul oficial un pachet de 10 variante de case cu proiecte-tip.
Dupa ce a studiat planurile, edilul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat care dintre cele trei variante ale inelului median este cea preferata de el. ... Proiectul autostrazii suspendate are trei variante.
Sa nu uitam ca alti binecunoscuti lideri - printre care Ioan Rus si Vasile Dancu - au la randul lor propriile lor idei si variante de iesire din criza si de restructurare a PSD, variante in care Iliescu are insa numai rolul celui care duce tava.
El a precizat insa ca are la dispozitie mai multe variante de colegii uninominale in care sa candideze. La randul sau, vicepresedintele PSD Victor Ponta a aratat ca va candida intr-unul din colegiile din Gorj, intrucat este deputat de Gorj si tot acolo are si domiciliul.
Deci, nu excludeti nici una dintre cele doua variante...
„Trebuie sa fie rezultatul unor calcule care sa duca la o decizie politica in acest sens“, a explicat Videanu, care a adaugat ca o comisie de analiza si strategie a Aliantei se va intruni in zilele urmatoare pentru a simula o serie de variante de politici fiscale.
El a declarat, la finalul sedintei Biroului Permanent al PSD, ca in privinta structurii Legislativului pot fi discutate mai multe variante, calificand insa drept benefica traditia tarii noastre privind parlamentul bicameral.
Conform lui Nicolaescu, au fost discutate mai multe variante de lucru, fiind analizate modalitatile prin care bugetul Educatiei poate fi majorat.
Ambele tehnologii prezinta atat avantaje, cat si dezavantaje, iar producatorii cauta sa-si promoveze variante proprii derivate din cele doua tehnologii. ... Avand in vedere tendintele de pe piata autohtona, aveti cateva variante clare:
Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj, a declarat ca in prezent exista doua variante in cazul implementarii proiectului. "Una dintre aceste variante, cea agreata de noi, este aceea de a continua licitatiile internationale organizate de Comisia Europeana.
Abia dupa realizarea PUG-ului se va putea intocmi un proiect de hotarare de guvern in acest sens", a spus Cernatescu. Deocamdata autoritatile au in vedere doua variante de stramutare: ... "Exista trei variante:
google-analytics.com