Cautare

302 de rezultate pentru "vama" (3.20 secunde)
Concret, procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala impotriva directorului Aurel Matiut si a patru vamesi de la Vama Jimbolia (judetul Timis) pentru infractiunile de favorizarea infractorului respectiv neglijenta in serviciu, pentru ca in luna noiembrie 2010 au lasat sa intre in Romania, prin Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, doua autotrenuri in care se aflau 33.600 de pachete de tigari de contrabanda provenite din Serbia.
O puternica tornada pe mare a putut fi vazuta, marti, in jurul orei 14:00, la Vama Veche. ... La aceasta ora, in Vama Veche e furtuna puternica, iar in unele zone ale statiunii curentul este oprit.
As vrea sa spun inca de la inceput ca Partidul Democrat Liberal respinge cu tarie asocierea lui, a numelui lui, cu orice fapta de coruptie din vama sau din orice alta institutie a statului.
La fel ca si atunci cind in Vama Petea a fost deschisa circulatia masinilor de mare tonaj, iar primarul a declarat ca acestea vor distruge carosabilul mult prea fragil pentru greutatea tirurilor, Iuliu Ilyes a tras din nou un semnal de alarma.
Alesii au fost de acord cu un proiect inaintat de mai multe organizatii nonguvernamentale, printre care si "Salvati Vama Veche", proiect care prevede, de exemplu, limitarea regimului de inaltare al caselor la parter si un singur etaj, in spiritul pastrarii unei traditii specifice zonei.
De asemenea, atat importurile, cat si exporturile de astfel de produse alimentare trebuie anuntate la vama cu 24, respectiv 48 de ore inainte de sosirea la punctul respectiv de frontiera.
Ceea ce este de remarcat este ca 58% dintre firme considera ca responsabile pentru coruptia din vama sunt reglementarile vamale interpretabile si salariile mici ale functionarilor vamali. De altfel, doar 4% dintre acestea au facut reclamatie privind coruptia cu care s-au confruntat in vama.
"Limanu, Vama Veche, 2 Mai, Hagieni - colectare selectiva si transport deseuri menajere in zone de mare atractie turistica" vizeaza regenerarea si dezvoltarea rurala, prin imbunatatirea masurilor de salubrizare, conducand la cresterea atractivitatii turistice si imbunatatirea calitatii mediului in zona sudului litoralului.
Spre o vama. ... Cum spuneam, catre un tinut special, ca o Vama Veche. ... Ca Vama Veche se maturizeaza si isi pierde treptat inocenta.
Preocupat de cariera, solistul de la Vama si-a lansat noul volum "Exercitii de echilibru" la Targul International Gaudeamus, in prezenta unor invitati de marca.
Sprint Media si Bestmusic.ro v-au pregatit o seara speciala de joi, asa ca va invita sa va delectati cu un concert Vama care se anunta a fi incendiar. ... Dupa concertul Vama din acesta seara, Sprint Media si Bestmusic.ro prezinta evenimentul muzical al anului.
pe plaja, la Vama Veche. ... Tot ceea ce va putem promite, cu certitudine, este ca ne vom intalni la Vama Veche pe 1, 2, 3 si 4 august.
Jurnalul National : Programul Festivalului Folk You! Florian Pittis editia a X-a, 31 iulie - 2 august, Vama Veche. ... • Vama
Tudor Chirila spune ca a facut eforturi pentru a se recupera, insa a fost nevoit sa isi anuleze reprezentatia din Vama Veche, dupa ce medicii i-au interzis sa cante, pentru a nu agrava situatia. ... VAMA nu va fi prezenta maine seara pe scena FOLK YOU.
Turistul roman povesteste ca prima data a auzit de la bacul de la Ostrov de la niste colegi de birou care mergeau cu motocicleta la Vama Veche si astfel fentau blocajele de la Murfatlar.
Soferii de TIR care ajung la Vama Giurgiu sunt nevoiti sa astepte zeci de minute daca ajung chiar in momentul in care angajatii de la frontiera sunt in pauza de masa. Suparati ca asteapta prea mult la Vama Giurgiu, soferii s-au dus sa ceara socoteala functionarilor de la frontiera.
- chiar neanuntata la Vama Nadlac a adus rezultate demne de cel mai prost film cu militieni. ... Dar, intorcandu-ne putin in timp, si stergandu-ne putin la ochi de praful iscat de taraboiul de la vama, trebuie vazut ca ministrul Vasile Blaga a cam scrantit-o nitel.
Laura Gal) Politistul rutier din Bihor devenit celebru dupa ce a postat pe Facebook selfie-uri in care anunta prezenta radarului in trafic este cosmarul soferilor profesionisti care incearca sa scape de cozile de pe DN1, din Vama Bors, intrand pe drumuri interzise ca sa poata iesi mai repede din tara prin Vama Bors.
Mai multi angajati din Vama Nadlac au fost dusi la sediul DGA din Arad pentru a fi audiati. Mascatii au adus si documentele ridicate in urma perchezitiilor pe care le-au facut in Vama.
Partidele politice, vama, justitia si Legislativul sunt percepute de romani ca fiind institutiile cele mai afectate de coruptie, potrivit Barometrului Global al Coruptiei, dat publicitatii ieri de Transparency International (TI) Romania.
google-analytics.com