Cautare

664 de rezultate pentru "valentin" (2.81 secunde)
Pedepsele pot sa mearga pana la retragerea sprijinului politic si inlocuirea unor viceprimari si consilieri locali, a declarat presedintele PSD Cluj, Valentin Cuibus. In opinia lui Valentin Cuibus, exista probleme in 19 organizatii locale din totalul celor 81 pe care PSD le are in judetul Cluj.
944, a sefului Politiei Romane, chestorul de politie Valentin Fatuloiu. De altfel, Valentin Fatuloiu este asteptat, in cursul acestei saptamani, la Constanta, pentru prezentarea rezultatelor analizei efectuate de comisia MAI in cadrul Inspectoratului Judetean.
Pentru a asigura un climat de corectitudine si o concurenta reala a selectionarii candidatilor pentru incadrarea in functia de sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, inspectorul general al Politiei Romane, chestorul de politie Dan Valentin Fatuloiu, a dispus prelungirea termenului de depunere a cererilor de inscriere pana la data de 28 martie a.c.
In aceste conditii, sprijiniti de actuala conducere a IPJ-ului, comisarul sef Valentin Mustatea, seful Biroului de Cercetari Penale din cadrul Politiei municipiului Mangalia, comisarul sef Marian Buzescu, din cadrul Biroului de Ordine Publica a Politiei Transporturi si subcomisarul Dorel Popa, fostul sef al politiei orasului Basarabi, actualmente plecat in Polonia, isi vor disputa scaunul de inspector sef al IPJ Constanta.
Pentru ca aceste activitati adiacente contravin functiei pe care o detine, Jipa s-a gandit sa-si asigure spatele din toate punctele de vedere, astfel incat in Eforie Sud a fost numit - comandant al Politiei - comisarul sef Valentin Agapov, mana dreapta a acestuia, supranumit si "Cainele de paza” al celui care conducea la vremea respectiva destinele politistilor locali.
El a recunoscut acest lucru intr-o convorbire cu Valentin Nicolau, presedintele TVR. Presedintele TVR, Valentin Nicolau, a fost audiat ieri peste sase ore la Comisia de ancheta a SRR-SRTV.
In buletinul pentru alegerea primarului Sectorului 4, primul pe lista este Cristian Popescu Piedone (USL), urmat de Razvan Valentin Costache (UNPR) si Sulfina Barbu (PDL).
De asemenea, surse bine informate sustin ca printre cei ce formeaza delegatia se afla fiul chestorului Valentin Fatuloiu, seful Inspectoratului General de Politie!!! Interesanta este si vizita, care nu s-a facut publica, a chestorului Valentin Fatuloiu la Neptun in data de 2 mai a.c.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat ieri ca ar putea sa-l dea in judecata pe presedintele-director general al SRTV, Valentin Nicolau.
Parlamentarii Aliantei PNL-PD, senatorul Adrian Cioroianu si deputatii Raluca Turcan, Valentin Iliescu si Cristian Radulescu, si-au retras la inceputul saptamanii proiectul de lege privind functionarea societatilor de radiodifuziune si televiziune pentru a depune unul nou-nout.
Deputatul Andrian Mihei l-a avut contracandidat pe Valentin Zeicu, primul castigand, cu un scor de 155 voturi pentru, functia de presedinte al PC Constanta.
La intalnire au participat si liderii Partidului National Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, presedintele Organizatiei Judetene a PNL, Gabriel Caciuloiu, presedintele Organizatiei Municipale a PNL si consilierul local municipal Valentin Serbanescu.
Valentin Varlan traducere Sanziana Stoican A trada = A insela in mod voit si perfid increderea cuiva, savarsind acte care ii sunt potrivnice. ... Valentin Varlan Regie:
In prezenta presedintelui interimar al Organizatiei Judetene a PIN, Monica Marian, noii membri ai partidului l-au desemnat drept lider local pe Valentin Nastase, fost membru al Partidului Romania Mare.
Colectionarul Valentin a adus la Piata Taraneasca din curtea MTR bancnote vechi, strainem monede vechi din argint - la 100 ron, insigne vechi care sunt negociabile, steaguri vechi, crose vechi, reviste vechi Cinema.
Radu Babus, Cornelia Beres, Paul Branza, Adrian Bratu, Gheorghe Chiriac, Radu Comanici, Constantinescu Nicusor, Irina Covacef, Gheorghe Darie, Nicolae Dospinescu, Ion Dumitrache, Stelian Dutu, Dumitru Florea, Aurelia Francu, Nicolae Gheorghe, Puiu Hasotti, Elena Ioana, Gabriel Iordache, Gheorghe Iorov, Mihai Lupu, Maria Magiru, Ionel Manafu, Victor Manea, Ioan Marcus, Gheorghe Mihaiesi, Petrica Munteanu, Fedbi Osman, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Ion Porojnicu, Lilica Stan, Adrian Stan, Petre Stanca, Atanasie Teodorescu, Claudiu Tusac, Diane Vancea, Valentin Vrabie.
Valentin Naumescu / America s-a schimbat. ... Valentin Naumescu) - Epoca Obama s-a incheiat cu repudierea totala a mostenirii sale politice, lasandu-l in urma pe Trump, candidatul cu profilul politic si intelectual totalmente contrar modelului de guvernare de pana acum;
Asa se face ca Valentin Zeicu, cel care a mai detinut in momente "de restriste" conducerea interimara a organizatiei, a declarat ca nu stie daca tot lui ii va reveni misiunea de a coordona comitetul de initiativa care sa puna pe picioare PC Constanta.
Valentin Mitrica, primarul comunei Giurgita, a precizat ca pentru intocmirea documentatiei pentru credit a apelat la serviciile unei firme de consultanta care va intocmi actele necesare si va contacta bancile.
Unul dintre avocatii implicati in procesul infiintarii PLD, Valentin Mircea, a declarat ieri agentiei NewsIn ca pana in prezent au fost depuse doua contestatii.
google-analytics.com