Cautare

560 de rezultate pentru "valeca serban" (2.61 secunde)
Cronica Carcotasilor va continua, dar nu se stie in ce formula Aseara am avut parte de o editie speciala destul de mohorata a emisiunii Cronica Carcotasilor, menita totusi a aduce argumente pro si contra continuarii fara Serban Huidu.
News Serban Nicolae o desfiinteaza EXEMPLAR pe Kovesi si critica vizita lui Klemm la ministrul Justitiei Senatorul PSD Serban Nicolae da dovada din nou ca este omul potrivit, la locul potrivit.
Procesul de formare al noului partid popular crestin-democrat se va incheia, potrivit vicepresedintelui PNTCD, Serban Bubenek, in jurul datei de 1 martie 2005.
Chiar daca in ultimul timp Mihaela Serban a fost extrem de ocupata cu filmarile si cu terminarea unui master diplomatic, Mihaela Serban nu si-a uitat pasiunea pentru a preda la Catedra in tot acest timp.
Serban Ionescu si sotia lui, Mihaela Ionescu, pasionati de antichitati, au participat recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Serban Ionescu a lucrat la gravura in metal timp de 25 de ani, asa se explica pasiunea lui pentru sculptura in lemn.
Bejancu Serban: ... Serban. ... Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: Nu stiu daca sunt galerii. Poate factiuni. Eu am trait in ianuarie 2012 cu galeriile in spate.
Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat miercuri ca isi va sustine prietenii in campania electorala pentru alegerile parlamentare, indiferent de partidul din care fac parte acestia, mentionandu-i pe liberalii Crin Antonescu si Ludovic Orban si pe social-democratul Serban Nicolae.
Mai departe, exista asteptari ca si primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu (PSD), sa initieze o hotarare de consiliu privind inlocuirea adjunctului liberal Robert Serban (foto) cu un pedist.
Conducerea Senatului a amanat, marti, aducerea in plen a raportului in cazul Serban Mihailescu (foto), pe motiv ca Regulamentul acestei Camere trebuie "corectat" in acord cu decizia CCR ca hotararea privind urmarirea penala a membrilor Guvernului sa fie luata cu votul majoritatii senatorilor prezenti.
Surse politice declarau, in urma cu zece zile, pentru MEDIAFAX, ca senatorul PDL Serban Radulescu ar putea demisiona din partid pentru a se inscrie in PC, formatiune care ar urma sa il propuna candidat la presedintia CJ Cluj.
Serban Mihailescu exclude posibilitatea fuziunii dintre UNPR si PSD Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei exclude, pentru moment, posibilitatea fuziunii prin absorbtie cu Partidul Social Democrat, a declarat azi vicepresedintele UNPR, senatorul Serban Mihailescu.
Senatorul social-democrat Serban Nicolae sustine ca functia de lider de grup nu ii este una straina si ca, teoretic, nu s-ar teme de responsabilitatea pe care aceasta o implica insa, in opinia sa, o posibila schimbare a sefiei grupului PSD din Senat ar trebui realizata astfel incat sa nu bulverseze grupul.
Senatorul Serban Nicolae i-a transmis ambasadorului SUA la Bucuresti, Hans G. ... Puteti citi in continuare textul scrisorii deschise, asa cum a aparut pe pagina de Facebook a senatorului Serban Nicolae. ... Cu aleasa consideratie, Serban Nicolae senator Bucuresti, 14 septembrie 2016
Liviu Ciulei, Ion Lucian, Emil Hossu, Serban Ionescu. ... Liviu Ciulei, Ion Lucian, Emil Hossu, Serban Ionescu. ... Liviu Ciulei, Emil Hossu, Ion Lucian si Serban Ionescu.
Audiobook-ul, realizat in colaborare cu Serviciul Patrimoniu Cultural si Arhive, apare in colectia Fonoteca de Aur, seria Spectacolul poeziei, prezentat de Titus Vijeu, cu o evocare de Andrei Serban.
Marius Manole si Serban Pavlu teatrulavangardia.ro Duminica 15 Aprilie, ora 17:00 Duminica 06 Mai, ora 16:00 Bucuresti -Cinema Pro Distributie: Marius Manole si Serban Pavlu. ... Marius Manole si Serban Pavlu.
Ovidiu Serban Indrei, kinetoterapeut: ... Ovidiu Serban Indrei, kinetoterapeut: ... Ovidiu Serban Indrei, kinetoterapeut: ... Ovidiu Serban Indrei, kinetoterapeut: - Scolioza este o deviatie a coloanei vertebrale formata din una sau mai multe curburi, ce apare initial in plan frontal, apoi fiind insotita de rotatia vertebrelor.
Nu mai este un secret ca Matei Vintila, socrul lui Serban Huidu, are in ultima vreme probleme financiare. Ceea ce se stia mai putin este ca fostul senator are un credit urias la banca, pentru care a ipotecat imobilul din Cotroceni in care locuieste si carcotasul Serban Huidu.
Cristian Gabriel Serban din Gaesti a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in acest week-end in curtea MTR. ... Targul acesta mi se pare ok", ne-a spus Cristian Gabriel Serban.
Serban Nicolae despre ancheta privind dezvaluirile lui Ghita. ... Senatorul PSD Serban Nicolae, noul presedinte al Comisiei juridice a Senatului, nu isi face mari sperante in privinta anchetei pe care o face Parchetul general in cazul dezvaluirilor fostului deputat Sebastian Ghita.
google-analytics.com