Cautare

560 de rezultate pentru "valeca serban" (3.52 secunde)
Senatorul PSD Serban Valeca a adresat Ministerului Mediului si Padurilor o intrebare in care a cerut detalii despre avizarea de catre acest minister a acordurilor petroliere de concesiune pentru explorare, dezvoltare, exploatare incheiate intre Agentia Natională ... semnatura pe hotararea amintita" - a spus Serban Valeca in intrebarea sa.
Senatorul PSD Serban Valeca, fost presedinte al filialei PSD Arges, a murit duminica, la varsta de 66 de ani.
Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: Don Pedro, Johannis o sa fumege. Este un narcisist.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a anuntat, luni, ca cererea de incepere a urmaririi penale pentru senatorul Serban Mihailescu a fost transmisa la Comisia juridica, in procedura de urgenta, termenul pentru prezentarea unui raport fiind stabilit la sfarsitul lunii septembrie.
Biroul Permanent al Senatului a avizat miercuri cererea procurorilor de anchetare a lui Serban Mihailescu. ... In urma cu doua saptamani, conducerea Senatului amanase dezbaterea avizului, motivand prin faptul ca Serban Mihailescu fusese internat in spital, in strainatate.
Serban Nicolae si-a facut numarul la motiunea de cenzura: ... Vlad Ciurdar) Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, miercuri, in Parlament, unde a fost dezbatuta motiunea de cenzura a PNL, ca documentul care insumeaza aproximativ 20 de pagini, este maculatura, un text scris de un personaj schizoid, informeaza news.ro.
Valoarea despagubirilor morale in cazul accidentului provocat recent de realizatorul TV Serban Huidu va depinde de sentinta pronuntata de Judecatoria Brasov.
Emisiunea "Cronica Carcotasilor" va continua la Prima TV insa fara Serban Huidu, care intentioneaza sa se retraga din viata publica. ... "Serban Huidu va anunta, cel mai probabil miercuri, ca se retrage din viata publica", au declarat sursele citate.
Eugenia Serban risca sa ramana fara sani din cauza silicoanelor Actrita Eugenia Serban (43 de ani) trece prin chinuri inimaginabile. ... La cativa ani dupa ce a devenit mama, Eugenia Serban, una dintre cele mai frumoase actrite romance, si-a facut implant de silicoane la o clinica din Italia, scrie Click.
Medicul Serban Bradisteanu, ACHITAT in dosarul de coruptie privind dotarea spitalelor-penitenciar Medicul Serban Bradisteanu a fost achitat, marti, de Tribunalul Bucuresti, atat pentru abuz in serviciu, cat si pentru primirea de foloase necuvenite, in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit mita 4 milioane de euro in contextul unei licitatii pentru echiparea spitalelor-penitenciar.
Serban Nicolae il pune la punct pe Iohannis si ofera detalii despre miliardele lipsa Senatorul Serban Nicolae a facut cateva precizari importante legate scandalul miliardelor care nu se regasesc.
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca (foto) i-a adresat Ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Daniel Petru Funeriu, o interpelare prin care i-a atras atentia asupra situatiei grave in care se afla cercetarea romaneasca:
Senatorul PSD de Arges, Serban Valeca, i-a adresat premierului o intrebare de la tribuna Senatului pe tema "Valutei de carbon".
Senatorul PSD de Arges, Serban Valeca, a adresat o interpelare premierului Emil Boc, avand ca tema deblocarea partiala a productiei indigene si finantarea locurilor de munca, pe care o puteti citi in continuare.
Boc, atac la Serban Nicolae: Lingeai usile sa intri in Guvern Fostul premier, Emil Boc, a avut o altercatia cu senatorul PSD, Serban Nicolae, intr-o interventie telefonica la RTV. ... Ca bucurestean neaos, senatorul PSD Serban Nicolae s-a autosesizat. ... Serban Nicolae a continuat discutia in acelasi mod.
AGERPRES / Sorin Bota il sustine pe Serban Nicolae la sefia senatorilor PSD Senatorul social-democrat Sorin Bota considera ca experienta politica si parlamentara trebuie sa fie atuul noului lider al senatorilor PSD si propune ca aceasta functie sa-i revina senatorului Serban Nicolae in conditiile in care, actualul lider, Ilie Sarbu, intentioneaza sa se retraga din acest post la inceputul sesiunii parlamentare.
Senatorul Serban Nicolae, liderul Grupului parlamentar PSD, a avut o interventie la dezbateri generale care a fost apreciata si aplaudata de senatorii prezenti. ... Puteti citi in continuare cuvantul integral al senatorului Serban Nicolae: ... La dezbateri generale, domnul senator Serban Nicolae. ... Domnul Serban Nicolae:
Serban Nicolae: ... sanctiunea - nedreapta Senatorul social-democrat Serban Nicolae a declarat vineri, pentru AGERPRES, ca nu va parasi PSD si nu va critica organele de conducere, chiar daca, in opinia sa, sanctiunile pe care le-a primit au fost nedrepte.
Mai mult de jumatate din teren (3,18 hectare) a fost cumparat în ultimii ani de Ion Serban, un localnic care are în oras o mica afacere cu frigidere.
'Serban Huidu s-a nascut in Bucuresti, dar nu se lauda cu asta. ... In 1995, Serban s-a angajat la Radio 21, unde a lansat emisiunea "Cronica Carcotasului", un pamflet la adresa politicienilor vremii.
google-analytics.com