Cautare

47 de rezultate pentru "ungur anica cincis cerna" (2.89 secunde)
O intalnire dramatica pe lacul Cincis Intr-o zi de iarna, probabil prin 28-29 decembrie 2008, domnul D. a avut o intalnire dramatica pe malul inghetat al lacului Cincis. El se decisese sa faca o plimbare cu masina sa pana la Lacul Cincis, aflat in amonte de municipiul Hunedoara.
Adrian Ungur (foto) n-a putut ieri sa-l impiedice pe jucatorul sau preferat, Roger Federer, sa stabileasca un nou record de victorii de mare slem, dar romanul a reusit performanta rara de a-i lua elvetianului trei game-uri la zero, in setul al treilea al disputei din turul doi de la Roland Garros.
Tenismenul Adrian Ungur a primit din partea Federatiei Internationale de Tenis (ITF) un loc pe tabloul principal desimplula turneul de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra, el urmand sa participe si la dublu, alaturi de Horia Tecau, informeaza Mediafax.
Tenismanul Adrian Ungur a primit din partea Federatiei Internationale de Tenis (ITF) un loc pe tabloul principal de simplu la turneul de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra, el urmand sa participe si la dublu, alaturi de Horia Tecau.
Tenismanul roman Adrian Ungur a produs ieri una dintre marile surprize la Roland Garros, invingandu-l, in turul I, pe David Nalbandian, scor 6-3, 5-7, 6-4, 7-5.
"Ungur Cristian, fiul unui cunoscut doctor local, a accidentat patru persoane, ruland neautorizat cu un Alfa Romeo de culoare rosie, cu numarul de inmatriculare CS 23 CRI, pe aeroportul din Caranasebes in timpul desfasurarii etapei a doua a Campionatului National de Viteza", potrivit unui comunicat trimis de ofiterul de presa al Federatiei Romane de Motociclism, Marc Sandu.
Vasile Dan, administratorul SC Agrozoo Alexandrion SRL din Pietreni, si totodata sotul fostului primar din Deleni, pedelista Anica Dan (foto), a ajuns pe lista neagra a Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Constanta.
De asemenea, potrivit presedintelui Asociatiei Auditorilor Energetici pentru Cladiri, Emilia Cerna Mladin, prezenta la masa rotunda, 95% din cladirile din intreaga tara trebuie reabilitate energetic si dotate cu surse noi de energie. Potrivit Emiliei Cerna Mladin, din datele ultimului recensamant, numai 5% dintre cladiri sunt noi.
Lucian Croitoru, Daniel Daianu si Silviu Cerna nu primit suficiente voturi pentru un aviz favorabil. ... Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, Florin Georgescu - prim-viceguvernator, Eugen Dijmarescu - viceguvernator, Cristian Popa - viceguvernator, Silviu Cerna, Maria Ene, Agnes Nagy, Napoleon Pop si Virgiliu Stoenescu.
Tinandu-si alegatorii acasa asta vara.Ocazie cu care baga la cap ca a fi ungur nu este un privilegiu ci doar o intamplare. Ca un ungur ajunge la putere ca cetatean roman si nu ca privilegiu etnic .
Tenismanul elvetian Roger Federer a doborat, astazi, dupa ce l-a invins in turul doi la Roland Garros pe romanul Adrian Ungur, recordul de meciuri castigate in turneele de Grand Slam detinut de americanul Jimmy Connors, informeaza mediafax.
Dupa Hanescu si Tecau, Adrian Ungur, locul 119 ATP, este tenismanul roman cu cele mai mari castiguri, aproximativ 205.000 de dolari, aproape la fel ca in anul precedent, cand a incasat 207.000 de doalri si a ocupat cel mai bun loc din cariera, 79.
daca te intalnesti cu un ungur, saluta-l cu 'Jó reggelt'; ... Nu stiu daca e doar o manevra pentru a fi pe placul votantilor sau e o lipsa de tact, dar intrecerea asta gen "Cine e cel mai ungur" este periculoasa.
Alte localitati mari in care s-a ajuns la turul 2 sunt Negru Voda (PD-L-istul Petre Urziceanu se bate cu pesedistul Ion Nicolin), Techirghiol (unde democrat-liberalul Florea Constandin se dueleaza cu liberalul Adrian Stan), Castelu (un alt caz de neimaginat, primarul Nicolae Anghel, care spera la 70-80%, ajungand sa lupte in turul 2 cu pesedista Paraschiva Mocanasu), Deleni (PD-L-istul Dan Anica vs.
Fotoliul de edil local din Ghindaresti a fost adjudecat de Vasile Simion (PSD), cu 514 voturi, cel din comuna Vulturu de Marius Eugen Berbec (PNTCD), cu 252 de voturi, din Comana de Ion Adam (PNL), cu 636 voturi - in vreme ce fosta primarita, Antoaneta Mandrescu (PSD) a primit 430 de voturi - la Deleni, de Marian Dan (PSD), cu 851 voturi, in defavoarea fostei primarite, Anica Dan (PDL) care a obtinut 602 voturi, la Lumina de Dumitru Chiru (PSD), care a primit 2.322 voturi.
Grupul este alcatuit din societatea de constructii si dezvoltari imobiliare Vectra Construct (condusa de Ion Mares, administrator si Cristina Moise, unic asociat), compania imobiliara Vectra Imobiliare (controlata de Anica Vacarasu si Mihai Ionut Bucur) si firma producatoare de beton Vectra Betoane si Agregate (controlata de Ion Mares, in calitate de administrator si Gabriel Moise si Adrian Rosu, ca asociati).
Anica, S. Drugau, Dr. Nicolae. Energia Rovinari va intalni Gaz Metan Medias in play-off. Primul meci este programat pe 11 aprilie, la Medias.
Anica de 79 de ani din Bucuresti, care se angajase regulamentar in traversare. Victima a ramas internata la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Mihail si Gavriil" din localitatea Cerna, purtand apoi "discutii de la om la om cu cetatenii, producatorii agricoli si comerciantii din zona".
Silviu Cerna, Maria Ene, Agnes Nagy, Napoleon Pop si Virgiliu Stoenescu. Noua conducere a BNR va fi stabilita de Parlament pe baza propunerilor inaintate de partide.
google-analytics.com