Cautare

3427 de rezultate pentru "un b rbat de 200 de kilograme" (3.15 secunde)
Consumul mediu de carne, lapte, oua si ulei si-a mentinut, anul trecut, tendinta de crestere fata de 2003, insa la zahar si la produse din zahar a continuat trendul descendent inceput la jumatatea lui 2004, se arata intr-un raport al Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
Romania trebuie sa colecteze anual 88.000 de tone de deseuri electronice si electrocasnice, pentru ca altfel risca sa fie amendata de UE. Media este de patru kilograme de deseuri pe cap de locuitor, o cifra greu de atins.
Publicata in iulie 2016, cartea Dieta-Minune dicteaza un nou trend in materie de cure de slabire. Are deja cateva sute de mii de cititori si adepti cu rezultate spectaculoase.
Exporturile de ciocolata si de produse din ciocolata ale Romaniei s-au majorat, anul trecut, de 2,5 ori fata de 2003, dar au fost de peste sase ori mai mici decat importurile, arata date furnizate de Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
Caietul Fermierului va trebui sa fie completat zilnic de cei care detin una, doua vaci si vând lapte, în timp ce fermierii care comercializeaza peste 5.000 kg/an trebuie sa înscrie produsele lactate vândute si echivalentul de lapte folosit în obtinerea lor, pe baza unei formule.
Caietul Fermierului va trebui sa fie completat zilnic de cei care detin una, doua vaci si vând lapte, în timp ce fermierii care comercializeaza peste 5.000 kg/an trebuie sa înscrie produsele lactate vândute si echivalentul de lapte folosit în obtinerea lor, pe baza unei formule.
Chiar daca produsele de sezon de tipul bradutilor si al Mosilor de ciocolata se vand un pic mai bine decat anul trecut, cota de piata a produselor in cauza ramane sub 1%. De baza raman tot tabletele de ciocolata care salta vanzarile.
Prima actiune de colectare a deseurilor electrice si electronice de la populatie, desfasurata sambata, la Galati, a starnit deja valuri.
30 de kilograme a reusit sa dea jos artista dupa un program strict, dar sanatos. ... Pentru multi, Monica Anghel ar putea fi un exemplu de urmat. A slabit zeci de kilograme dupa operația de hernie de disc pe care a suferit-o anul trecut.
Romanii castiga in 2005 din salarii de 2.493 de ori mai mult decat castigau in ianuarie 1990. Potrivit Institutului National de Statistica (INS), salariul mediu net pe economie a crescut in 2005 de circa 2.493 ori fata de salariul mediu net pe economie din ianuarie 1990.
Piata de ciocolata prinde aripi De Ziua Indragostitilor dar si de 1 si 8 Martie, ciocolata, in diversele ei forme, este de nelipsit in cadourile pe care romanii si le fac, alaturi de flori si surprize.
Delia Antal a reluat dieta de detoxifiere cu lamaie si ulei de artar, numita 'Hollywood Master Cleanse Diet or Lemon Detox Diet'. Actrita vrea sa slabeasca din nou si este dispusa sa suporte durerile de cap si reactiile negative pe care acest regim le-ar putea avea.
Un scandal rasunator se invarte in jurul dietei Dukan, o cura de slabire pe baza de proteine folosita mult si de romance.
Taranii spera sa-si umple hambarele cu grâu în mai putin de o luna. Culturile de paioase au avut un mediu propice de dezvoltare anul acesta, spre deosebire de 2007, când seceta excesiva a determinat productii infime la hectar.
Desi sindicatele din alimentatie au anuntat recent ca preturile alimentelor vor exploda, carnea si mezelurile nu se vor scumpi in perioada Sarbatorilor de iarna. Ba chiar se vor ieftini, dar cu cel mult 2.000 de lei.
Recolta de grau de anul acesta a fost serios afectata dupa seceta din iarna si primavara si dupa ploile din ultima luna. Astfel, este posibil ca producatorii sa nu poata vinde graul decat la pretul de produs furajer, adica mult mai ieftin decat cel pentru panificatie.
Veniturile pe care le-ar obtine fermierii organizati din Dolj, în cazul în care recolta de grâu ar fi vânduta acum, ar fi mai mari decât costurile pentru înfiintarea si întretinerea culturii. Pentru prima data în ultimii ani, ajutati de conditiile meteo, fermierii scot profituri din grâu.
In perioada 06.11.2010 - 23.03.2011, politisti ai Sectiei 3 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, au documentat activitatea unei grupari infractionale, specializata in comiterea infractiunilor de talharie, furt, santaj, prostitutie si proxenetism.
Am fost mari cultivatori de legume si fructe, dar le aducem de peste granita. Am avut complexe de crestere a animalelor, iar acum crescatorii de animale se numara pe degete. La 20 de ani de la instaurarea democratiei in Romania, agricultura doljeana aproape ca bate pasul pe loc.
Si asta pentru ca taranii vor fi obligati sa calculeze corect cantitatea de smantana vanduta pe care o vor nota in "Caietul Fermierului".
google-analytics.com