Cautare

20043 de rezultate pentru "un tanar de26 de ani" (4.45 secunde)
Il sustin pe Victor Ponta pentru ca este tanar si in plus ii place sportul. E o enciclopedie de Sport. E un lucru foarte bun pentru Romania ca un tanar indrazneste sa devina presedintele Romaniei.
Tinerii au pornit, sambata dupa-amiaza, plini de speranta spre centrul Baniei. Au protestat impotriva acordului ACTA cu masti, pancarte si mesaje sugestive, asa cum au facut oameni din toata Europa in ziua de 11 februarie.
"Le recomand sa abandoneze comportamentul de partid in opozitie si sa abordeze atitudinea unor partide aflate la Putere.
Pe Internet circula un studiu intitulat: De la marxism-leninism la neomarxism, marxismul cultural si corectitudinea politica, pe care il puteti citi in continuare. ... Marx considera proletariatul clasa oprimata cea mai revolutionara, care nu are de pierdut decat lanturile.
Un tanar din Paris a avut parte de un sfarsit groaznic, la metrou. ... Tragedia a avut loc la o statie de metrou din Paris, in data de 13 ianuarie.
Multi ar putea spune ca, la nivel de subprefecti, este mai greu de "umblat", in sensul efectuarii unei schimbari din functii.
Noul prefect al Constantei, Liviu Brailoiu, se bucura de increderea unui fost detinator al acestui portofoliu, Gheorghe Martin (foto). “Este tanar, are putere sa-si duca misiunea pana la capat. In plus, din cate am vazut in campania electorala, e destul de independent si isi sustine punctul de vedere.
Elena Basescu nu-si dezminte stilul si, intr-un interviu, il catalogheaza pe Vasile Blaga "cainele fidel al PD-L", iar pe Elena Udrea o numeste "vulnerabilitatea" lui Traian Basescu. Interviul a aparut in "Ziua de Cluj".
Proaspat ales in functia de presedinte al PSD, Victor Ponta le-a transmis tuturor social-democratilor ca va face tot ce a promis in campanie, ca va reusi sa faca din partid din nou o mare forta politica si ca adversarii politici, in special cei de la PD-L, nu vor avea un somn linistit in perioada urmatoare.
Cu un zambet chinuit, Mircea Geoana si-a recunoscut infrangerea inainte de anuntarea rezultatelor finale. ... "De luni, PSD are o sansa uriasa: sansa de a face schimbari, prin alegerea unui presedinte enervant de tanar", a spus Ponta in primul sau discurs in calitate de lider al social-democratilor.
Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, nu vrea sa auda de o alianta cu social-democratii condusi de Victor Ponta. Deputatul liberal sustine ca, din cauza faptului ca noul lider al PSD este tanar, atat liberalii, cat si social-democratii se vor bate pe acelasi segment de alegatori:
Omul de afaceri si proprietarul trustului de presa Adevarul Holding Dinu Patriciu a declarat intr-un interviu acordat Romania Libera ca partidele ar trebui sa faca un schimb de generatii si ca ar putea sustine un partid tanar, cu oameni responsabili si competenti.
Mircea Geoana este un perdant, nu a invatat nimic din viata Presedintele onorific al PSD, Ion Iliescu, a analizat, intr-un interviu acordat in exclusivitate Q Magazine, cauzele care au dus la excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
Lenes, harnic, eu nu sunt hot" Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti la Bistrita, in cadrul unei reuniuni a alesilor locali USL din judetul Bistrita-Nasaud, ca actuala putere este "scoasa din minti" de faptul ca liderii USL au o relatie personala buna, ceea ce explica calificarile de tipul "imatur" pentru Victor Ponta si "lenes" pentru sine, atribuite de liderii PDL.
Succesul în cariera si viata este un vis pe care-l împartasesc majoritatea tinerilor. Totusi, pentru ca acest vis sa devina realitate, specialistii va sfatuiesc sa faceti tot ce este necesar, cu conditia sa nu exagerati.Visul unei cariere de succes este împartasit de multi tineri.
Succesul în cariera si viata este un vis pe care-l împartasesc majoritatea tinerilor. Totusi, pentru ca acest vis sa devina realitate, specialistii va sfatuiesc sa faceti tot ce este necesar, cu conditia sa nu exagerati.Visul unei cariere de succes este împartasit de multi tineri.
Recent, intr-un cadru elegant, a avut loc, in prezenta invitatilor: jurnalisti, influencers, bloggers si vedete, lansarea editiei limitate de vin, Mostenirea, a Cramei Macin. Pastrand filonul traditiei romanesti, cele 1918 sticle editie limitata reprezinta un hommage adus celebrarii Centenarului.
Maestrul Tudor Gheorghe il sustine pe Victor Ponta la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014 Victor Ponta i-a transmis marti lui Tudor Gheorghe cuvinte de multumire dupa ce maestrul si-a aratat sustinerea in cursa prezidentiala si a spus ca l-a votat in primul tur al alegerilor.
Lumea sa este un atelier improvizat, o lume a culorilor si a fustelor midi apreciate de femeile care vor sa afiseze un look cu totul aparte. ... Inspiratia de moment ii ofera lui Alex Ciobanu statutul de om talentat in croitul unor fuste cu adevarat spectaculoase.
A construit biserica manastirii Curtea de Arges.
google-analytics.com