Cautare

57527 de rezultate pentru "un cadou exotic pentru majestatea sa" (4.00 secunde)
Plange dupa mama ei si-o vrea langa ea la Londra, asa ca s-a decis sa isi cumpere un apartament de 3-4 camere! Delia face eforturi sa se mute intr-o casa mai mare si mai spatioasa si sa-si aduca toata familia alaturi!
In urma cu niste ani am donat 3000 de metri patrati, apoi 9000 de metri patrati, pe un varf minunat de deal, acolo unde bunicul meu, Victor Avramescu, avea crama, Clubului Roman de Presa.
UITE DE CE TREBUIE SA LE INCERCI!
Angajatii din sistemul sanitar primesc si in 2016 toate drepturile salariale, inclusiv tichetele de masa si plata dubla pentru orele muncite in zilele cand sunt sarbatori legale, a anunatat, joi, Federatia Sanitas din Romania.
Berbec Foarte curand veti afla un adevar important care va va marca viata. ... Gemeni Sa fie pregatiti pentru schimbari majore. ... Va trimite un cadou minunat cineva care se gandeste la dumneavoastra. ... Balanta Balantele primesc vesti bune, un cadou surpriza sau o suma de bani importanta.
Trebuie sa se linisteasca! Este un pic intors pe dos, mai agitat, primeste un sfat dublu. Sa se tempereze si sa nu se mai agite aiurea. Sa se tina de promisiuni. ... Trebuie sa se tempereze. ... Este un pic agitat intr-o saptamana angrenat in mai multe batalii.
BERBEC - Primeste vesti bune, cadou surpriza si o suma de bani. ... se produce un salt rapid calitativ in existenta lui. GEMENI - Cineva care se gandeste la el ii trimite un cadou. RAC - Trebuie sa astepte, sa nu se grabeasca, pentru ca norocul vine daca are rabdare.
Nastase a donat aici, drept cadou de Paste, 50 de mingi de fotbal si handbal si a promis ca va reveni cu alte 400 de mingi pentru toate scolile din judet.
Locuitorii sectorului 5 au primit, marti seara, din partea unor echipe de activisti PSD, telefoane mobile si cartele pre-platite incarcate cu patru euro, pe cutiile aparatelor fiind scris numarul de telefon al actualului primar de sector, Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat.
Printre sarbatoritii care au dat de baut s-a numarat si presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, care si-a sarbatorit atat ziua de nastere, cat si cea a numelui, pentru a cincea oara consecutiv in aceasta functie.
ASCENDI INC estimeaza o crestere anuala de 6% a fortei de munca angajate cu forme legale in Romania, precum si o crestere cu minim 20% a preferintelor angajatorilor pentru aceste produse financiare.
"UN FRAIER: ... doctorul i-a facut cadou lui Basescu un numar infim de voturi, dar suficiente pentru castigarea celui de-al doilea mandat al hulitului presedinte. ... "Intr-adevar, Pasajul Basarab a avansat incredibil pentru romani, ba chiar s-a si finalizat.
Mihai Bendeac face parte de ani buni din juriul emisiunii IUmor, alaturi de Delia si Cheloo, insa abia acum s-a aflat ce suma fabuloasa castiga actorul pentru prestatia sa.
Am un stand cu jucarii din lemn facute de mine. ... Daca doriti un cadou de Paste, puteti achizitiona pentru copii, de Paste, jucarii de lemn, precum: ... Am vorbit cu cineva si a zis sa facem mai multe", a mai spus Zoltan Bedo.
Andreea Paval, solista trupei Datina, a uitat sa-i cumpere cadou sotului sau cu ocazia lui Mos Nicolae. Pe ea insa Mosul nu a uitat-o si a avut grija sa-i umple cizmele cu bunatati.
Anul acesta de Mos Nicolae, Annes a primit un cadou neasteptat. ... O tara in care isi dorea sa mearga si in care isi va petrecere vacanta la inceputul anului viitor! ... Am primit o excursie la Londra, pentru anul viitor.
Dupa ce a avut parte de sarbatori de iarna linistite, in familie si de un Revelion petrecut acasa, impreuna cu cele doua fiice ale sale, Mayra si Indira, Rocsana Marcu a decis sa inceapa noul an cu o vacanta.
La cel mai mare salon de carte din Romania - Bookfest, beneficiati de reduceri, lichidari de stoc (carti la 5, 8 sau 10 lei), si oferta 2+1 cadou la peste 90% din oferta de carte, Curtea Veche Publishing a pregatit cele mai animate, amuzante si educative experiente pentru copii nu numai de 1 iunie, ci din prima si pana in ultima zi a evenimentului.
Doi soti din Timisoara au plecat in vacanta din Muntenegru dupa ce au primit-o cadou de la copiii lor. Era pentru prima oara cand cei doi pensionari de 68 de ani plecau fara masina personala.
Asa ca, in Parcul Cismigiu, trebuie neaparat sa ajungi pe aleile unde se desfasoara targul traditional organizat de Creart.
google-analytics.com