Cautare

57495 de rezultate pentru "un cadou exotic pentru majestatea sa" (4.10 secunde)
Discursul Regelui Mihai in Parlamentul Romaniei a fost aplaudat minute in sir Regele Mihai a sustinut, marti dimineata, un discurs in Parlamentul Romaniei, prilejuit de aniversarea a 90 de ani de viata a Majestatii Sale.
In cadrul unei ceremonii care a avut loc recent, la Palatul Elisabeta din Bucuresti, Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei a conferit companiei SONIMPEX SERV COM cel de-al doilea titlu de Furnizor al Casei Regale a Romaniei, de aceasta data pentru dulceturile din fructe fara zahar adaugat si pentru Zacusca de vinete "Topoloveana" - toate fara conservanti si fara aditivi alimentari.
Dar, una este sa scriu eu, sa sutin eu, una este sa sustina istoricii, jurnalistii, alta este ca aceasta teza si voi spune imediat cate pericole implica ea, e asumata oficial de statul roman, a afirmat Ion Cristoiu.
Crin Antonescu ii cere scuze regelui Mihai pentru "jignirile" aduse de Traian Basescu Presedintele Partidului National Liberal (PNL), Crin Antonescu, i-a adresat joi o scrisoare regelui Mihai I in care ii cere scuze in numele "romanilor care-si respecta istoria" pentru ca "a fost jignit" de presedintele Traian Basescu.
Ambasada SUA la Bucuresti nu a raspuns direct scrisorii adresate ambasadorului Mark Gitenstein de co-presedintii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, in care acestia i-au solicitat sa se exprime in legatura cu declaratia presedintelui Traian Basescu despre Regele Mihai.
Jigodia infecta de Basescu, la B 1, s-a apucat sa-l improaste cu noroi pe Majestatea Sa Regele Mihai, in iluzia ca ar reusi altceva decat sa-si intoarca mizeria in fata. ... Regele e un om inalt si curat, un erou in viata, cu suflet de inger.
Inventia lui Akenathon Rog fundamentalistii de orice fel, salariatii inchizitiei si alti fanatici de orice specie sa ocoleasca acest text.
Filer a descris, cu aceasta ocazie, in detaliu, intalnirea sa cu un OZN. In ianuarie 1962 era stationat la baza RAF din Sculthorpe, Anglia, cand a fost trimis sa intercepteze o aeronava neidentificata care stationa la doar 300 de metri deasupra unei zone intre Oxford si Stonehenge.
Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei a murit.Trupul neinsufletit al Majestatii Sale va fi adus miercuri in tara si va fi depus la Sinaia, la Castelul Peles. Joi va fi adus la Bucuresti, iar sambata urmeaza sa fie inmormantarea la Curtea de Arges .
Adresarile catre romani, cu un r apasat, cu miza prostirii, au consistenta unui scuipat in obraz. ... Tu ii aperi pe romani cand ai injosit profesorimea care castiga un sfert din salariul unui gunoier din Berlin?
Sava a spus ca titlul este acordat ca o recunostinta pentru vizitele recente facute de Majestatea Sa Mihai I in Alba Iulia si pentru promovarea municipiului ca oras al Marii Uniri.
Chiar daca in mod oficial si traditional Regele este sarbatorit, in fiecare an, de ziua onomastica, poate si pentru a nu pune in plan secund aniversarea Armatei, gandurile noastre se indreapta, de fiecare data, si catre acest om cu adevarat remarcabil.
Majestatea Sa Margareta merge astazi la granita Romaniei cu Ucraina pentru a ajuta refugiatii. In calitate de presedinte al Crucii Rosii Romane, Alteta s-a alaturat societatii civile pentru a asigura sprijin umanitar constant celor care fug de razboi.
Marea furtuna din paharul cu apa (adesea chioara) a informa-torilor face sa treaca aproape neobservate si alte intamplari, care merita la randul lor atentie.
Majestatea Sa, Regele Albert al II-lea al Belgiei, Cristian Diaconescu, mini-strul afacerilor externe al Romaniei, Karel de Gucht, vicepremier si ministrul afacerilor externe al Belgiei, precum si Liviu Harbuz, secretar de stat in Ministerul Agriculturii, si Valentin Preda, secretar de stat in Ministerul Transporturilor.
Volumul fiind dedicat Reginei, iar perioada 1-8 martie avand o insemnatate speciala, Alteta Sa Regala Principele Radu le va invita sa ia cuvantul pe trei doamne apropiate Familiei Regale:
Ei formeza un cuplu si in viata de zi cu zi. ... In toamna acestui an sunt asteptati de publicul de peste ocean pentru concerte la Chicago si Los Angeles.
Sa-ti fie rusine ca esti roman sau crestin, sa te aduca pana la limita asta? ... Valorile traditionale sunt distruse si e un paradox. ... Iata cateva fragmente din cuvantarea sa, pe care o puteti asculta intergral in player-ul video:
Majestatea Sa Margareta, Presedintele Crucii Rosii Romane, ii primeste astazi pe refugiatii care ajung la Isaccea la cortul special amenajat.
In timpul unei vizite oficiale in Anglia, Basescu e invitat la un ceai de catre Majestatea sa, Regina. ... Cu un zambet suav, regina raspunse: - In opinia mea, filosofia minimala a conducerii cere sa fii inconjurat de oameni inteligenti. ... - Foarte simplu, spuse regina, ridicandu-se, permiteti-mi sa va arat.
google-analytics.com