Cautare

57495 de rezultate pentru "un cadou exotic pentru majestatea sa" (4.46 secunde)
Slujba a fost oficiata in vechea catedrala de IPS Mitropolitul Nifon, Arhiepiscop al Targovistei si Exarh Patriarhal, IPS Calinic, Arhiepiscopul Argesului si Muscelului, si IPS Mitropolitul Iosif al Europei Occidentale alaturi de un sobor de preoti.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu s-a intalnit marti, la Palatul Cotroceni, cu Majestatea Sa Regele Albert al II-lea al Belgienilor, aflat impreuna cu Majestatea Sa Regina Paola intr-o vizita de stat in Romania.
Astfel, la inceputul verii, Power Marine propune pentru turisti, si nu numai, evenimentul Power Marine AutoShow. ... Intre 17-21 iunie va avea loc evenimentul Romanian Boat Show Mamaia, care pentru prima oara se va tine pe apa si nu pe uscat, asa cum se obisnuia.
Marile magazine au anticipat nevoile clientilor de 1 Mai si s-au pregatit cu tot felul de promotii prin care sa le ia ochii.
Cu avionul si acte in regula, ar fi un raspuns... ... le-am vazut intr-un targ de plante in Bangkok si ne-am gandit ca in Romania, multi oameni ca noi s-ar bucura cu adevarat sa le gaseasca:
Regele Mihai I, insotit de regina Ana, principesa Margareta si principele Radu, a venit ieri la CNSAS, pentru a-si vedea dosarul, desi institutia are doar o mica parte din documentele intocmite de fostele Servicii secrete care l-au urmarit pe regele Mihai.
Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a murit la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Casa Regala printr-un comunicat.
Ciuhodaru este un personaj exotic, nu stiu ce legatura are cu lucrurile serioase Presedintele PSD, Victor Ponta, spune despre deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru ca este "un personaj exotic" si ca nu stie ce legatura are acesta cu "lucrurile serioase".
Valorosul cadou a fost inmanat reprezentantului Casei Regale, dl Radu Ghina de catre dna Pusa Hack (https://www.facebook.com/pusa..hack).
Daca in majoritatea cazurilor, femeile sunt cele care aleg destinatiile de vacanta in cuplu, in perioada 1-8 martie rolurile se schimba, iar domnii vin neinsotiti in agentiile de turism pentru a achiziționa un sejur in locuri precum Grecia, Spania sau Turcia, pe care sa-l daruiasca doamnelor din viata lor.
La început de luna a cadourilor, întrebarea "oare ce ar trebui sa-i luam sefului de Craciun" se pune din ce în ce mai pregnant.
Apa plata pe viata, excursii de 5 stele la Malta, TVA cadou:
Decizia Guvernului de interzice acordarea tichetelor cadou pentru bugetari a rezistat mai putin de o saptamana. ... Bugetarii au beneficiat de tichete cadou de sarbatorile de Pasti si de Craciun, ca o recompensa sau motivare suplimentara salariului.
Si persoanele pe care nu le suporti trebuie sa primeasca daruri de Craciun, daca vin la pachet cu o ruda tare draga tie pe care ai invitat-o la tine sau la care trebuie sa mergi.
Bogdan Stanciu, Mihaela Orban si Vakarcs Lorand) - Un exercitiu de imaginatie: ... - Un prim pas al acestui exercitiu de imaginatie este sa-mi imaginez cum ar fi aratat societatea romaneasca azi daca in 1990 punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara ar fi devenit lege, o lege a lustratiei.
Cei care s-au aflat in fata micilor ecrane au putut sa-si dea seama ca personalitatile care au lipsit nu l-au ignorat pe Rege, ci au ignorat principiile democratiei si, in ultima instanta, cetateanul roman.
Ziua de 25 octombrie a fost una speciala, pentru ca Majestatea Sa, Regele Mihai, a implinit 90 de ani. ... "M-am alaturat si eu celor care, in aceasta zi cu o insemnatate istorica, ii ureaza Majestatii Sale Regelui Mihai un sincer LA MULTI ANI!
La eveniment va lua parte Altetea Sa Regala Principele Radu. ... In fapt, orice alergator este incurajat sa indrazneasca a parcurge in alergare 42,197 KM.
Daca pana acum in emisiunile tv nu prea avea nimeni curajul sa spuna despre asa-zisele dive din show-biz-ul romanesc cata minte au, iata ca Radu Banciu are acest curaj, indiferent daca isi face sau nu dusmani.
"Au trebuit 140 de ani ca sa faca o tara, si in 40 si ceva de ani sa fie daramat totul" In cadrul emisiunii Sinteza Zilei de luni seara, de la Antena 3, a fost difuzat un interviu realizat de Bogdan Serban Iancu.
google-analytics.com