Cautare

3428 de rezultate pentru "un b rbat de 200 de kilograme" (5.31 secunde)
Viorica de la Clejani are 90 kilograme la inaltimea de 1.60 si isi doreste sa ajunga la minimum 70 de kilograme. Artista a trecut si printr-un moment destul de penibil.
Bianca Rus sustine ca a slabit vreo 25 de kilograme in ultimele doua luni, dar Catalin Maruta si Cristian Margarit, specialist in nutritie si fitness, si-au batut joc de ea in direct.
Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii "Acces Direct" a marturisit, intr-un interviu, ca a avut probleme de sanatate din pricina unui gest...banal: ... Vedeta a explicat, pentru Agentia de Presa Mondena, ca a incercat sa piarda cat mai repede din greutate trisand, adică apeland la ajutorul unor pastile de slabit.
Fast lane - dieta de vara care-ti face un corp perfect in 2 saptamani Vara e aproape si inca nu ai corpul pe care ti l-ai dorit? O nutritionista de top iti propune un regim special cu care slabesti intre 4 si 6 kilograme in numai 2 saptamani.
diabetul mamei sau greutatea acesteia inainte sau in timpul sarcinii Un bebelus care la nastere are peste 4 kilograme este declarat supraonderal si cu risc major de obezitate.
Municipiul Satu Mare a fost inclus pe lista oraselor in care se va derula o campanie de promovare a produselor piscicole.
Flora intestinala si obezitatea In tubul digestiv al omului sunt peste 100.000 miliarde de bacterii, ce cantaresc aproape doua kilograme Persoanele obeze care au mai putine bacterii intestinale prezinta un risc mai mare de diabet, boli cardiovasculare, colesterolemie etc.
De peste sase ani singurul concept de fitness anti-aging din Romania - Cardio Mix - organizeaza programul concurs Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix. Luni, 18 noiembrie 2013, s-a incheiat cea de-a zecea editie la care s-a doborat recordul in slabire la sectiunea femei.
In mod normal, femeile se straduiesc sa dea jos kilogramele in plus pe masura ce se apropie sarbatorile, pentru a arata bine de Crăciun si Anul Nou. O americanca face exact contrariul, ea straduindu-se din rasputeri sa puna pe ea pana atunci vreo 20 de kilograme.
Tot mai multi specialisti avertizeaza ca ne confruntam cu o adevarata epidemie de obezitate. In acest context alarmant, a fost lansata cartea "Abecedar de obezitate", un ghid care vine in sprijinul persoanelor supraponderale si al celor care sufera de obezitate. Scris de prof.
Cantareata de muzica populara, Cornelia Rednic, si-a dorit sa slabeasca, insa dupa ce a dat jos 33 de kilograme in trei luni a avut un soc. Starea ei de sanatate s-a inrautatit si nu era deloc incantata de felul in care arata.
Un celebru doctor din Romania reactioneaza virulent dupa ce cantareata Oana Radu si-a incurajat fanii sa cumpere pastile de slabit, si le catalogheaza ca fiind niste "minciuni gogonate".
Slabesti 4-5 kilograme in cateva zile Patrunjelul, unul dintre cele mai cunoscute ingrediente alimentare, este folosit, de multe ori ca ornament, ignorandu-se beneificiile acestei plante pentru santatate.
In 2014, la un an de la operatia de micsorare a stomacului, afacerista afiseaza o tinuta total schimbata "Voi nu va puteti da seama ce inseamna pentru mine lucrul acesta. ... Am slabit 60 de kg si de la 100 si ceva am ajuns sa port sutiene masura 85 C.
Magda Marincovici) Obezitatea poate fi responsabila de cresterea riscurilor de cancer, provocand o reala ingrijorare specialistilor britanici. ... O treime din numarul copiilor cu varsta de 11 ani, ce traiesc pe continentul nostru, sunt supraponderali.
Se poate sa fii insarcinata, si iti uram bine ai venit in lumea bizara a calcului sarcinii, unde 40 de saptamani incap, prin minune, in noua luni, si sarcina ta incepe cu doua saptamani inainte de a "face ceva" in aceasta privinta.
DIETA Z TE SLABESTE 3 KILOGRAME IN 3 ZILE! ... Zmeura are un continut ridicat in vitamine, antioxidanti si alte substante active, dar si intr-o cetona specifica - cetona ce a facut ca zmeura sa devina celebra in lista alimentelor care slabesc. ... Daca suferiti de afectiuni renale, evitati aceasta dieta.
O psiholoaga din SUA si un medic din Franta desfiinteaza cu argumente pertinente dietele de slabit (Autoare: Magda Marincovici) O psiholoaga a lansat o serie de argumente ce demonstreaza ca regimurile alimentare nu servesc la nimic, iar un medic din Franta explica de ce argumentele sunt pertinente.
Magda Marincovici ) O noua ancheta, realizata de Fondurile mondiale pentru natura (WWF), arata ca jumatate din animalele marine au disparut intre 1970 si 2012, din cauza activitatilor omului, scrie Gentside Decouverte. Aproape jumatate din aceasta populatie marina (49%) a disparut in 40 de ani.
Ca sa slabesti pana la trei kilograme in numai trei zile nu e nevoie sa te infometezi sau sa faci sport pana nu te mai tin picioarele, in schimb, trebuie sa te limitezi doar la trei lucruri pe care le poti consuma:
google-analytics.com