Cautare

3428 de rezultate pentru "un b rbat de 200 de kilograme" (3.52 secunde)
Oamenii spun ca Arricau e nemultumit de faptul ca are un concurent la arenda, în persoana omului de afaceri Gigi Netoiu.Zvonul despre planurile francezului Michel Arricau a ajuns pâna la urechile lui Eftemie Iliescu, secretarul sindicatului taranilor care si-au dat pamânturile în arenda la francez, acesta pornind dis-de-dimineata spre Institutia Prefectului Dolj, unde stia ca are sedinta Cornel Popa, directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Dolj.
Oamenii spun ca Arricau e nemultumit de faptul ca are un concurent la arenda, în persoana omului de afaceri Gigi Netoiu.Zvonul despre planurile francezului Michel Arricau a ajuns pâna la urechile lui Eftemie Iliescu, secretarul sindicatului taranilor care si-au dat pamânturile în arenda la francez, acesta pornind dis-de-dimineata spre Institutia Prefectului Dolj, unde stia ca are sedinta Cornel Popa, directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Dolj.
Dieta cu supa de rosii. Vezi cum poti pierde pana la 5 kilograme in 7 zile Supa este un aliment satios, iar dietele pe baza de supe sunt recunoscute ca fiind foarte usor de urmat.
Urmeaza aceasta dieta doar timp de 5 zile, deoarece organismul tau nu trebuie privat de celelalte substante hranitoare. ... In primul rand, marul este un fruct foarte benefic pentru organism, iar in al doilea rand aceasta dieta elimina foarte bine toxinele din corp.
Posesorii de autoturisme vor plati anul acesta un impozit mai mare decat in ianuarie 2010, insa cel mai mult vor avea de suferit proprietarii de masini cu o capacitate cilindrica de peste 2.000 cmc, intrucat valoarea s-a dublat.
Programul Euro 200: ce este, cine se califica, inscriere, de unde iei calculator? (by Darius J.) Recunosc, eu nu am stiut pana astazi ce este programul Euro 200, insa probabil ca mine mai sunt si altii, asa ca merita sa scriem un articol despre asta.
"Am adus la targul de la MTR lucruri facute de mana:
Prima zi a lunii aprilie va inregistra un record in ceea ce priveste numarul de scumpiri la produse si servicii. Initial, unele cresteri de preturi trebuiau facute la 1 iulie, insa la sugestia Fondului Monetar International, Guvernul a decis sa le aglomereze pe toate la 1 aprilie.
Pentru aceste produse nu platim, in prezent, nici un fel de accize. De la 1 iulie 200 insa, aceste accize vor trebui sa fie introduse in premiera in sistemul de impozitare romanesc si aplicate treptat.
Canicula a facut ravagii in stupinele apicultorilor din judet, care se vad neputinciosi in fata naturii dupa ce temperaturile, care au depasit frecvent 40 de grade Celsius, au decimat albinele.
Constructia unui incinerator de capacitate medie a fost demarata in aceasta perioada de catre Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) in chiar incinta acestei institutii.
În lipsa subventiilor de la bugetul de stat si din cauza preturilor mici practicate pe piata cerealelor, suprafetele care se vor însamânta cu grâu vor fi drastic diminuate în Dolj.
Sase dosare pentru subventia in agricultura ecologica au fost depuse la Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA). ... Toate suprafetele pentru care au fost solicitate subventii indeplineasca aceasta cerinta", a subliniat Ioan Serediuc, purtator de cuvant in cadrul APIA.
Luptatorii de wushu de la clubul craiovean Wu Quan Li "Forta celor cinci pumni" au revenit de la Campionatul National de wushu/Qingda Sanshou (light contact) de la Bucuresti cu 14 medalii, dintre care cinci de aur, sase de argint si trei de bronz.
Cerintele europene in materie de reciclare de deseuri obliga primariile la investitii serioase in domeniu. ... Amenajarea punctelor de colectare selectiva a deseurilor de echipamente electrice si electrocasnice (DEEE) ar putea umfla pretul gunoiului, deoarece autoritatile locale ar fi nevoite sa faca investitii serioase in acest sens.
3 metode prin care poti slabi FARA dieta Cand ne rontunjim cu cateva kilograme primul nostru gand este sa trecem la regim. Cand, de fapt, daca am face niste mici schimbari in stilul de alimentatie, kilogramele nepoftite ar pleca de bunavoie fara sa ne chinuim prea mult.
FARCAS) (Continuare) Invitata speciala a Conferintei OZN a fost Cristina Aldea, care din 1974 traieste in strainatate, fiind presedinta filialei din Koln (Germania) a ASS (Societatea de Cercetari in Arheologie, Astronautica si SETI condusa de Erich von Daniken) si membra a Centrului Ufologic National din Italia.
Incepand cu 1 ianuarie, sunt deductibile cheltuielile de transport si cazare, precum si cele cu indemnizatia de deplasari in Romania si strainatate in limita a 2,5 ori nivelul legal stabilit pentru institutii publice, fara conditia realizarii profitului in exercitiul curent si/sau in anii precedenti;
Directiva initiata de deputatii europeni propune, pe langa facilitarea accesului consumatorilor la astfel de credite, imbunatatirea competitiei pe piata europeana. Doi din trei europeni recurg la credite pentru a-si cumpara televizoare, masini de spalat sau mobila. Multe imprumuturi sunt usor de obþinut ºi provin de la companii naþionale.
Taxa pentru reciclarea deseurilor de electronice si electrocasnice impusa de UE ar putea scumpi aceste produse cu pana la 20 de euro, apreciaza analistii din piata. In 2008, Craiova ar trebui sa colecteze 1.200 de tone de astfel de deseuri, conform normelor comunitare.
google-analytics.com