Cautare

3428 de rezultate pentru "un b rbat de 200 de kilograme" (4.29 secunde)
Cu toate ca acesta este abia primul an în care s-au introdus cotele, proprietarii au înstrainat deja dreptul de vânzare asupra a 265.000 de kilograme de lapte.În luna iunie a acestui an, numarul doljenilor care au decis sa înstraineze cota era destul de mic.
Cu toate ca acesta este abia primul an în care s-au introdus cotele, proprietarii au înstrainat deja dreptul de vânzare asupra a 265.000 de kilograme de lapte.În luna iunie a acestui an, numarul doljenilor care au decis sa înstraineze cota era destul de mic.
Descinderea de la Garant, in urma careia au fost ridicate aproape 140 kilograme de aur, zeci de mii de euro si dolari si miliarde de lei vechi, reprezinta cea mai spectaculoasa actiune din istoria recenta a Garzii Financiare, Serviciului de Investigare a Fraudelor (SIF) si Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului Constanta (OJPC).
Putin peste 100 de pugiliste din tara s-au adunat, saptamana trecuta, la Buzau, pentru a-si disputa suprematia in cadrul Campionatului National de box (junioare, tineret, senioare). Ancuta Vlad, sportiva legitimata la CSM Craiova, a revenit acasa cu medalia de argint, la senioare.
Fostul pilot german Michael Schumacher se afla internat intr-un spital din Grenoble (Franta) din 29 decembrie 2013, ziua in care a suferit o accidentare extrem de grava la cap, in timp ce schia. De atunci au trecut cinci luni si Michael Schumacher continua sa se afle in coma.
Vezi cum a slabit aproape 20 de kg! Gabriela Vranceanu Firea a slabit dupa sarcina aproape 20 de kilograme. ... Pentru ca in timpul sarcinii nu s-a abtinut de la nimic, Gabriela s-a ingrasat aproape 20 de kilograme.
Barbatul de 39 de ani din Pascani, care a ajuns la spital cantarind peste 300 de kilograme, a murit marti dimineata la Spitalul Judetean din Timisoara, in urma unui stop cardiac.
Oana Radu s-a ingrasat din nou, dupa ce reusise in urma cu patru ani sa dea jos peste 60 de kilograme. Cantareata a luat in greutate 15 kilograme, iar asta se vede cu ochiul liber.
Aceasta ne-a dat un interviu in exclusivitate. Claudia Pavel s-a intors recent de la Los Angeles, unde a filmat alaturi de o echipa de profesionisti videoclipul piesei "Crazy".
Romania va transfera 200 de kilograme de combustibil nuclear uzat catre Rusia, in baza proiectului “Russian Research Reactor Fuel Return”, costurile transportului, de 4,5 milioane de dolari, fiind suportate de Departamentul pentru Energie al SUA.
Sueta la un sprit de vara. ... Lui Damian Draghici mai bine i-ai smulge inima din piept decat sa-i iei naiul de la gura. S-a nascut intr-o familie de tigani lautari din Bucuresti si ii era scris in stele sa cante la nunti, botezuri si alte paranghelii.
De la 1 ianuarie 2006, salariul minim brut pe economie a fost majorat de la 3,1 milioane de lei vechi la 3,3 milioane.
Parchetul Judecatoriei Ramnicu Valcea face cercetari in privinta a opt persoane in cazul distrugerii a aproximativ 127.000 de kilograme de TNT la Uzina Mecanica Babeni, in urma unei informari a DGIPI conform careia munitia nu ar fi fost distrusa si urma sa fie instrainata catre o terta parte.
In Evenimentul Zilei de duminica, 01 octombrie 2006 ,dl Mircea Ionescu-Quintus marturisea: ... A avut o sora recompensata cu 3 kg de aur de Securitate.
Consumul mediu de hartie si carton din Romania este de peste 27 kilograme pe cap de locuitor, adica jumatate din nivelul inregistrat la nivel mondial, de peste 55 kilograme pe cap de locuitor, potrivit reprezentantilor Paper Plus care citeaza un studiu al Food and Agriculture Organization (FAO)."Comparativ cu statele din regiune, consumul mediu anual de hartie in Romania este foarte scazut.
Mai multe plangeri ce vizeaza modul in care autoritatile locale fac distributia fainei si a zaharului provenite de la UE au ajuns pe masa prefectului.
Autoritatile sanitare continua cercetarile in cazul toxiinfectiei alimentare de la complexul Brates din Venus (foto). Reamintim, in acest context, ca 26 de turisti cazati la unitatea mai-sus mentionata au ajuns, pe data de 20 iulie a.
Specialistul a diagnosticat-o cu spondiloza lombara si a somat-o pe vedeta sa piarda cateva kilograme, dat fiind faptul ca o greutate mai usoara ar pune mai putina presiune asupra coloanei si i-ar ameliora din durerile de spate.
Nicoleta Luciu a slabit 13 kilograme intr-o singura luna!
Regimul care te scapa de cateva kilograme in doar o saptamana Dieta cu verdeturi este una dintre cele mai apreciate din lume, avand in vedere ca te ajuta sa slabesti foarte mult si sanatos in timp foarte scurt.
google-analytics.com