Cautare

447 de rezultate pentru "umf carol davila" (3.40 secunde)
Artistul se afla in spitalul Carol Davila din Bucuresti de o luna de zile, insa eforturile depuse de medici de a-i salva viata au fost in zadar.
de Medicina Carol Davila Premierul a declarat luni ca niciun spital nu va ramane fara bani de medicamente si salarii Marcel Ciolacu:
am fost la o repartitie la UMF Carol Davilla si s-a spus ca exista un loc la boli infectioase. Si am zis ca pare interesant, desi nu stiam mare lucru, asa ca m-am dus.
Senatorul PRM Carol Dina a sustinut ca in urma aplicarii unei asemenea masuri beneficiarii si perdantii vor fi grupuri sociale diferite. ... Va fi un adevarat flagel pentru marea majoritate a populatieiā€œ, a mentionat Carol Dina.
Intr-un interviu acordat ulterior "Jurnalului national", Cristoiu avertiza:"Dictatura lui Carol al II-lea a fost posibila pe fondul unei realitati valabile si acum. Carol al II-lea facea gesturi despre care toata lumea spunea ca nu se fac.
"Carol I Domnul Romaniei", o moneda de 1 leu din 1881 inscriptionata pe avers: "Carol I Rege al Romaniei", o moneda de 250 de lei din 1941 cu muchie inscriptionata:
Venind de pe Carol, strada este in panta fata de Calea Bucuresti. ... Daca ne ajuta relieful, poate incepeam pasajul de la mijlocul strazii Carol.
Alesii locali s-au razgandit si nu mai vor amplasarea unei fantani arteziene in sensul giratoriu din fata Colegiului National "Carol I" din Craiova. ... Cel care va trona la intersectia strazilor Ion Maiorescu si Popa Sapca va fi regele Carol I.
Carol Schreter, primarul municipiului Petrosani, spune ca a vizitat mai multe orase si locatii refacute cu bani de la Uniunea Europeana, zone de agrement si parcuri de joaca pentru copii, dar ca totul a fost doar un antrenament in perspectiva aderarii Romaniei la UE.
In acest fel nu recunoaste pretentiile lui Carol al VIII-lea al Frantei, asupra pamanturilor napolitane. ... In timpul invaziei Italiei de catre armata franceza condusa de Carol al VIII-lea, Lucretia ramane in siguranta la Pesaro, unde duce o viata luxoasa.
Carol al II-lea si arhitectii sai planuiau un Bucuresti precum cel dupa care tanjea si Calinescu, criticul literar antebelic:
Partidul Romania Mare Despre ce se intimplaa la acest partid ne-a vorbit senatorul PRM Carol Dina. ... Asta este altaa poveste", a precizat Carol Dina.
Gaura de 3,3 milioane de lei la bugetul local Instanta Tribunalului Judetean Hunedoara i-a obligat pe primarul Carol Schreter impreuna cu seful Serviciului cadastru, Lucian Dragomir, si Andrei Ianosi sa plateasca 78.471,3 lei si 3.233.122,34 lei, reprezentand redeventele neconstituite si neincasate si penalitatile de intarziere aferente.
Acesta a fost urmat de Carol I si Nicolae Ceausescu (la egalitate), Traian Basescu, Ferdinand I, Ion Antonescu, Gheorghe-Gheorghiu Dej si Ion Iliescu, ultimii trei fiind la egalitate de puncte. Urmatorii pe lista au fost Mihai I, Carol II, Emil Constantinescu situandu-se in coada clasamentului.
Despre acest subiect senatorul Carol Dina sustine ca "liberalul a fost cu siguranta turnator". ... Daca nu erau probleme, europenii ar fi spus acest lucru", a declarat Carol Dina.
Despre acest subiect senatorul Carol Dina sustine ca "liberalul a fost cu siguranta turnator". ... Daca nu erau probleme, europenii ar fi spus acest lucru", a declarat Carol Dina.
Din Comisia de ancheta fac parte Marius Marinescu (PD), Serban Stratila (PNL), Vasile Dan Ungureanu (PSD), Radu Catalin Mardare (PSD), Carol Dina (PRM), Gheorghe Constantin (PC) si Fekete Szabo Andras (UDMR).
Primarul municipiului Petrosani, Carol Schreter, a spus ca decizia finala va fi luata in sedinta din aceasta luna. ... Acest italian si-a exprimat dorinta de a face productie acolo si nu putem sa refuzam aceasta oferta", a declarat Carol Schreter, primarul municipiului Petrosani.
Palatul Papilor din Avignon, Manastirea Yuste, Extremadura, din Spania, unde a murit regele Carol al V-lea (Carol Quintul) si casa din Franta in care s-a nascut Robert Schuman, considerat "fondatorul Uniunii Europene".
"Rebelul" Carol Dina De departe, la capitolul prezenta si loialitate, senatorul PRM Carol Dina poate fi numit chiar cel mai "rebel" membru al Parlamentului, el votand la doar 18% dintre initiativele partidului si fiind pe primul loc printre senatorii care au votat de cele mai multe ori "altfel" decat majoritatea grupului parlamentar de apartenenta.
google-analytics.com