Cautare

447 de rezultate pentru "umf carol davila" (4.42 secunde)
La magazinul Topoloveni situat pe Bd. Carol nr. ... Carol nr. ... Carol nr. 57 Comanda on-line: www.magiun-sonimpex.ro
Monumentul ostasului necunoscut din Parcul Carol va fi reabilitat Zona de protectie a Monumentului ostasului necunoscut din Parcul Carol din Capitala va fi reabilitata si adusa la starea initiala, a anuntat, joi, primarul general Gabriela Firea.
Cei care au fost atrasi de la inceput de frumusetile naturale ale Balcicului si a ale Coastei de Argint au fost, cum era si normal, artistii plastici, dintre care amintim pe Gheorghe Petrascu, Ion Theodorescu-Sion, Ipolit Strambu, Iosif Iser si Alexandru Satmary, nimeni altul decat fiul vestitului fotograf al Casei Regale, Carol Popp de Satmary.
In acelasi timp, pentru a preintampina izbucnirea unui conflict armat in zona, Carol I, noul Domnitor al Romaniei, si guvernul tarii au adresat Portii otomane si puterilor garante un memoriu care cuprindea sapte revendicari in concordanta cu prevederile vechilor capitulatii, revendicari legitime ale statului roman, intemeiate pe argumente istorice si jurisdictii internationale.
Carol I,Bd. Elisabeta, Eroii Sanitari, Carol Davila, Dr. Taberei, Valea Ialomiteit Circula la interval de 20 de minute. • Troleul 86 - sStadionul National, Matei Voievod, Foisorul de Foc, Bd.
Dupa Palatul Parlamentului, unde Manuela GOLESCU a primit distinctia Mihai EMINESCU, a urmat un spectacol extraordinar cu actrita Manuela GOLESCU si maestrul Eusebiu STEFANESCU, cu participarea grupul BREVIS CVARTET, la Teatrul Alexandru Davila din Pitesti, duminica, 13 ianuarie 2013, ora 19.30.
A urmat mai multe cursuri postuniversitare (in cadrul Institutului Medico-Militar Bucuresti - 1982-2000, specializare in domeniul management si relatii economice internationale la ASE Bucuresti - 2001, specializare in medicina muncii la Facultatea de Medicina Sibiu - 2003), a obtinut masterul in specializarea Medicina sociala si management sanitar la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Vest "Vasile Goldis” (2004), iar din 2003 este doctorand la UMF Timisoara.
A castigat peste 90.000 de lei ca profesor universitar la UMF Craiova, 74.000 de lei ca parlamentar, 46.000 de lei ca medic la spitalul de neurologie si 13.000 de lei ca presedinte al Colegiului Medicilor.
USL, prima motiune de cenzura impotriva Guvernului Ungureanu Se lucreaza intens la redactarea unei motiuni de cenzura cu privire la infiintarea facultatii cu predare in limba maghiara la UMF Targu-Mures, scriepesurse.ro.
Pe 17 aprilie, motiune de cenzura pentru "cedarea premierului Ungureanu in fata UDMR" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminica in cadrul unei conferinte de presa, ca, pe 17 Aprilie, USL va depune motiune de cenzura pentru "cedarea premierului Ungureanu in fata UDMR" in chestiunea UMF Targu Mures, dar si pentru "cedarea in fata intereselor straine de a vinde ce a mai ramas din resurse".
Mult mai piperate sunt taxele Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) din Craiova, unde studentii trebuie sa scoata din buzunar 35 de milioane de lei pentru a urma cursurile Facultatilor de Medicina, Medicina dentara si Farmacie.
"La mijlocul lunii decembrie 2012, chirurgii din Clinica de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala din Cluj-Napoca au implantat unui barbat de 44 de ani, la nivelul scheletului fetei, o proteza personalizata din titan, produsa prin cea mai moderna tehnologie de fabricare aditiva, topirea selectiva cu laser - Selective Laser Melting - SLM", se arata intr-un comunicat de presa transmis de reprezentantii Universitatii de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" (UMF) din Cluj-Napoca.
Paul de Romania este fiul lui Mircea Lambrino, primul nascut al regelui Carol al II-lea, in urma unei casatorii morganatice contractate la Odessa si nerecunoscute de Casa Regala si de statul roman.
Trenul regal in care se afla sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a ajuns la Curtea de Arges, acolo unde va avea loc inmormantarea, la manastirea unde sunt ingropati Regele Carol I si Regina Ana.
Cancelarul Germaniei, Otto von Bismark, ii trimite regelui Carol I o telegrama prin care ameninta Romania cu razboiul. ... Regina Elisabeta, Regele Carol I, primul-ministru Bratianu, P. ... Romanismul (care respingea chiar aducerea lui Carol I ca rege), Orientul, Romania Juna, Societatea Carpatii, din care facea parte si Slavici.
Statuia lui Carol I, care urmeaza sa fie amplasata in centrul acestuia, va fi o copie fidela a celei prezente in Castelul Peles.
In acest sens, Carol Dina a anuntat caa intreaga organizatie politicaa il va sprijina pe liderul PRM cind acesta o va da in judecataa pe cea care l-a numit turnaator.
Carol I s‘au terminat lucrarile de alimentare cu apa al orasului Craiova, ministru de interne fiind Tache Ionescu.
Busoi a afirmat ca directorii adjuncti de la Liceul teoretic „Constantin Brâncoveanu“ din Dabuleni si de la Colegiul National „Carol I“ din Craiova au fost înlaturati pentru a face loc unor membri PSD, respectiv PNL.
Este vorba despre Partidul National Liberal (PNL) si Partidul Romania Mare, care vor intra in lupta pentru functia de presedinte al CJ cu Victor Paul Dobre si, respectiv, Carol Dina.
google-analytics.com