Cautare

447 de rezultate pentru "umf carol davila" (4.93 secunde)
Asteptand o finantare grasa de la Ministerul Educatiei, Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) din Craiova a decis, in aceasta luna, sa reia procedurile pentru extinderea spatiilor de invatamant.
Casa Regala a Romaniei in cronici radiofonice (1930-1944), publicat de Editura Casa Radio, in colaborare cu Muzeul Brailei Carol I.
Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Toader (foto), seful PD Galati, sustine ca senatorul PRM, Carol Dina, a aprobat, inainte de 1989, in calitate de prim-secretar PCR al judetului Galati, anchetarea sa de catre Securitate.
La aceasta data, in 1866, Principele Carol I era proclamat "domnitor al tuturor romanilor". ... Adus din Germania cu scopul de a consolida unirea Moldovei cu Tara Romaneasca, Carol I de Hohenzollern-Sigmaringen si-a indeplinit misiunea, spun istoricii, iar dupa razboiul din 1877-1878 Romania obtinea independenta.
Se spune ca, abia instalat in functia de rege al Romaniei, Carol I a hotarat sa construiasca o resedinta a casei regale. ... Carol I hotaraste ca resedinta casei regale sa fie la Sinaia, pe un teren acordat de consiliul local, in asa-numita Poiana a Vacarestilor.
Zeci de studenti ai Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, dar zi rezidenti neurochirurgi au luat parte la cel de-al 39-lea Congres al Societatii Romane de Neurochirurgie (SRN), cu participare internationala, desfasurat la Cercul Militar Narional, intre 19-21 septembrie, alaturi de reprezentantii tuturor centrelor de neurochirurgie din Romania.
Evenimentul va avea loc miercuri, 18 decembrie 2013, incepand cu ora 11:00, in Amfiteatrul mare al Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, Bulevardul Eroii Sanitari nr.
dr Emilia Rusu, diabetolog si nutritionist la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti si Periklis Vieneris, fondatorul Green Cola. ... Emilia Rusu, specialist Diabet, Nutritie si Boli Metabolice la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, Bucuresti.
Ar fi o noutate, dar asta inseamna ca si coalitia a luat sfarsit, pentru ca daca se demonstreaza ca o astfel de motiune trece si obtine o majoritate, inseamna ca nu exista o vointa politica pentru a sustine acest guvern care nu a facut nicio greseala politica prin adoptarea HG legata de UMF Targu Mures", a spus Kelemen.
VOTEZ motiunea de cenzura a USL Senatorul UNPR Corneliu Grosu sustine ca va vota motiunea de cenzura a Opozitiei daca HG privind UMF Tirgu Mures ramane in picioare.
SOLUTIE PENTRU UMF Senatorul Verestoy Attila a anuntat ca UDMR va avea o intalnire cu premierul desemnat, iar Victor Ponta, la randul lui, a confirmat intalnirea. Precum si sugestia liderului UMDR ca se va gasi o solutie de compromis benefic in privinta UMF Tg.
Printul Paul, care se revendica drept mostenitor al lui Carol al II-lea, a adresat un memoriu Comisiei Juridice, prin care solicita sa i se restituie si lui o parte a averii bunicului sau.
Ford ar putea construi pentru început la uzina din Craiova noua generatie a modelului Fusion, în 200.000 de unitati anual, urmând sa adauge alt model cu 100.000 de unitati anual, a declarat, pentru NewsIn, Carol Thomas, analist la J.D.
Carol Bartz, CEO-ul Yahoo!
Vreme de un secol si jumatate, orasul a crescut treptat in importanta, iar venirea pe tronul Ungariei a regelui francez Carol Robert de Anjou a pus Timisoara in randul celor mai importante orase medievale de pe continent.
Statuia ecvestra originala a Regelui Carol I din fata Palatului Regal a avut o existenta efemera (1939 -1947). Actuala statuie a Regelui Carol I este refacuta de sculptorul Florin Codre in 2010.
Carol I a fost chemat tocmai pentru ca se spera ca nu va fi influentat de grupurile autohtone de interese; ... Departe de a fi o inteligenta, Carol a fost un foarte bun gospodar, un neamt arogant, dornic de a-si manifesta originea nobila.
De aceasta data e vorba de inchiderea unui intreg sector din bulevardul Carol I, mai precis de portiunea cuprinsa intre bulevardele A.I. ... "Noile restrictii vizeaza inchiderea circulatiei pe bulevardul Carol I, sectorul de drum cuprins intre strada A.I.
Absolvent al Facultatii de Medicina UMF Carol Davila din Bucuresti/ Chirurgie Plastica, Dr Chawi si-a demonstrat talentul capacitatea de a rezolva cazuri de mare complexitate, nu numai in clinicile private de chirurgie estetica (Arcalife Bucuresti), cat si cadrul Spitalului Clinic de Urgenta, Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Bucuresti.
UN OM PENTRU ETERNITATE este titlul monografiei semnate de profesorul doctor Dumitru Chira, lansata joi (orele 13.00) la UMF Carol Davila si prezentata de prof.
google-analytics.com