Cautare

447 de rezultate pentru "umf carol davila" (4.44 secunde)
Cum a devenit 10 Mai Sarbatoarea Nationala a romanilor Ziua de 10 Mai a ramas intiparita in traditia romanilor ca Sarbatoare Nationala odata cu venirea pe tronul Romaniei a lui Carol I, in 1866.
A absolvit in anul 1996 Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Capitala. ... Carol Davila in anul 2001, cu distinctia summa cum lauda, despre moartea celulara in tesutul nervos, si al doilea la Institutul Karolinska din Stockholm, Suedia, despre mecanismele patogenice ale bolii Alzheimer.
Asociatia Centrul Roman de Initiative (CRI), in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila (UMF) Bucuresti si Dental Profile 2000 SRL anunta finalizarea proiectului PRESMED - PRactica Europeana pentru studentii la MEDicina”, cofinantat din fonduri europene.
Adaugam la acestea si cercetarea in medicina, doua doctorate - unul obtinut la Bucuresti, celalalt la Stockholm, si activitatea didactica de la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila. ... - A absolvit in 1996 Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti.
rector al Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti din 1992, secretar general al Consiliului National al Rectorilor in perioada 1992-1996, director general al Institutului de Patologie "Victor Babes" din 1993, secretar general al Societatii Romane de Histochimie si Citochimie in perioada 1989-1999, presedinte al Societatii Romane de Histochimie si Citochimie din 2000, vicepresedinte al Academiei Romane de Stiinte Medicale din 1994, vicepresedinte al Consiliului National de Evaluare Academica si Acreditare din 1994 si membru al Parlamentului - Senatul Romaniei (membru al Comisiei de Sanatate) din 2000.
Profesorul doctor Andrei Iliescu, Facultatea de Medicina Dentara (UMF Carol Davila), spune ca 90% din populatia Romaniei are obturatii de amalgam. ... Dentara (UMF Carol Davila).
Radu Vladareanu, Presedintele Societatii Romane de Ultrasonografie in Obstetrica si Ginecologie, Director Departament de Obstetrica si Ginecologie UMF ‘’Carol Davila’’, Bucuresti.
Asociatia Centrul Roman de Inițiative (CRI), Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"(UMF) Bucuresti si Dental Profile 2000 SRL au lansat proiectul POSDRU/161/2.1/G/ 133161"PRESIDENT - Practica Europeana pentru Studentii in medicina DENTara".
Pe tot parcursul scolar a mers in acesta directie, astfel incat, in 1994, absolva Facultatea de Medicina UMF Carol Davila, din Bucuresti, cu teza:
Senatorii UDMR nu vor participa la plen pana la rezolvarea situatiei legate de UMF Targu Mures Liderul senatorilor UDMR, Fekete Anras Levente, a declarat, luni, ca parlamentarii Uniunii nu vor participa la sedintele de plen ale acestei Camerei pana cand Guvernul nu va adopta o Hotarare privind rezolvarea situatiei de la UMF Targu Mures.
La 10 Mai 1866, Carol de Hohenzollern-Sigmaringen este incoronat domnitor al Romaniei, titlu pe care in 1881 il schimba pe rege al Romaniei La 10 mai 1866 Carol de Hohenzollern-Sigmaringen intra in Bucuresti si este incoronat domnitor al Romaniei, iar Alexandru Ioan Cuza incheie provizoratul locotenentei domnesti.
Tratatul de oncologie digestiva, volumul 1 "Cancerul esofagian si gastric" este o lucrare ampla cu peste 600 de pagini, la care 42 de autori cu o vasta expertiza au contribuit efectiv (15 de la UMF "Carol Davila" Bucuresti, 25 de la UMF "Iuliu Hatieganu" Cluj Napoca si 2 de la UMF Oradea), care are peste 2.000 de indicatii bibliografice si care a aparut la prestigioasa Editura a Academiei Romane.
Parcurile Cismigiu si Carol, restaurate si revitalizate. Proiectele au o valoare de 4 milioane euro Primaria Capitalei vrea sa revitalizeze si sa restaureze patrimoniul natural si cultural din parcurile Cismigiu si Carol.
- Am mostenit de la ultima sotie a bunicului meu, Printesa Elena, care a fost nascuta Elena Lupescu, arhiva lui Carol al II-lea.
Asociatia "Centrul Roman de Initiative" (CRI), Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"(UMF) Bucuresti si Dental Profile 2000 SRL au lansat proiectul POSDRU/161/2.1/G/ 135696 "PRESMED - Practica Europeana pentru Studentii la MEDicina". ... Prorector stiintific al Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti.
Cursul international de patologie pancreatica si workshop-ul "Rolul practic al ecoendoscopiei a fost organizat de Asociatia Romana pentru Patologia Pancreatica, in parteneriat cu Societatea Romana de Gastroenterologie si Hepatologie, Societatea Romana de Endoscopie Digestiva, UMF "Carol Davila" si Clinica de Medicina Interna si Gastroenterologie a Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central "Dr.
"Carol Davila" si sub auspiciile Ministerelor Sanatatii si Educatiei Nationale. ... De-a lungul carierei, decanul Facultatii de Medicina a UMF "Carol Davila", Doina Plesca, s-a confruntat cu multe situatii de abuz la copii.
Proiectul PRESIDENT - PRactica Europeana pentru Studentii in medicina DENTara, derulat de Asociatia Centrul Roman de Initiative (CRI), in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila (UMF) Bucuresti si Dental Profile 2000 SRL a ajuns la final.
Si asa a format generatii la rand de studenti, din 1964, la catedra Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila. ... S-a intors acasa ca director al Spitalului de Boli Dermato-Venerice Scarlat Longin, care gazduia si Centrul National de Cercetari Stiintifice Dermato-Venerice, si amfiteatrul UMF Carol Davila.
Cei trei specialisti, Razvan Daraban, antreprenor si doctor in stiinte economice cu experienta vasta in coordonarea proiectelor medicale, Virgil Pop, inginer-antreprenor cu 10 ani de experienta in managementul clinicilor stomatologice, si Anca Temelcea, doctor in stiinte medicale si lector la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, au creat pentru aceasta clinica strategii de reducere a timpilor alocati tratamentelor, precum si a perioadei de asteptare pentru fiecare client, la sub cinci minute.
google-analytics.com