Cautare

3274 de rezultate pentru "umbraresti 2005" (3.42 secunde)
Vara luam trenul Galati - Tecuci si coboram la Umbraresti. ... Gara din Umbraresti, banala si comuna, atragea atentia doar prin frumoasa sotie a sefului garii; ... Nu credeam ca, dupa mai bine de 50 de ani, voi regasi duhoarea aceea pestilentiala a latrinei din gara Umbraresti;
• 3 ian 2005 - Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, declara ca Romania este prima interesata sa ofere solutii "viabile si concrete" de rezolvare a situatiei din Transnistria.
Desi producatorii de rosii din Matca sau cei de castraveti si varza din Umbraresti sunt cunoscuti in toata tara, de multe ori aceste legume lipsesc din pietele din Galati, fiind inlocuite cu produse din alte judete sau chiar din import.
Iata cum, pe negandite, si 2005, dupa ce ne-a imbatranit cu unul sau mai multi ani, in functie de soarta harazita fiecaruia, s-a metamorfozat intr-o amintire, mai mult sau mai putin placuta.
Suprafata afectata de calamitati este destul de mare, cuprinzind zona localitatilor Cosmesti, Umbraresti, Ivesti, Liesti, Tudor Vladimirescu, Fundeni, Namoloasa, Piscu, Independenta, Branistea si Sendreni.
„In practica, prima situatie in care s-au aplicat noile prevederi regulementare vizind buletinul de vot si modalitatea efectiva de vot a aparut in sedinta extraordinara a Consiliului Judetului Galati din data de 31 ianuarie 2005, cu prilejul alegerii unui vicepresedinte al Consiliului Judetului Galati, in persoana doamnei Doina Marcela Crista Sighinas, din partea PNL.
In 4.01.2005, 80 de angajati din redactia Evz demisoneaza din solidaritate cu Turturica, unii angajandu-se imediat, altii nu, operatiune care a distrus una dintre cele mai sudate si mai profesioniste echipe jurnalistice din tara.
In luna iunie 2005, fata de luna iunie 2004, indicele brut al productiei industriale a scazut cu 0,8%, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica.
Astfel, in perioada 2005 - iunie 2006, CJ Dolj a achizitionat 1.350 de topuri de hartie copiator A4, 181 de topuri de hartie copiator A3 si 290 de topuri de hartie de scris in valoare de peste 188 de milioane de lei.
Romanii castiga in 2005 din salarii de 2.493 de ori mai mult decat castigau in ianuarie 1990. Potrivit Institutului National de Statistica (INS), salariul mediu net pe economie a crescut in 2005 de circa 2.493 ori fata de salariul mediu net pe economie din ianuarie 1990.
Este vorba despre hotararile Guvernului nr. 286/2005, 301/2005, 373/2005, 413/2005, 479/2005, 551/2005, 922/2005, 929/2005, 994/2005.
Nivelul veniturilor pe baza carora persoanele singure sau familiile cu posibilitati materiale reduse beneficiaza de ajutorul statului, in perioada de iarna, pentru incalzirea locuintei, a fost modificat printr-o hotarire aprobata de Guvern, concomitent cu actualizarea ajutoarelor lunare acordate Noile valori ale veniturilor luate in calcul si ale ajutoarelor lunare acordate vor fi valabile pentru perioada 1 noiembrie 2005-31 martie 2006.
Din cele 46 de miliarde de lei au fost achizitionate noua proprietati imobiliare, opt terenuri situate în statiunea Azuga si un imobil din Bucuresti.Familia Popescu detine cinci apartamente în Bucuresti, achizitionate pe parcursul a zece ani, între 1995 - 2005, precum si o casa de vacanta în Azuga, din 1997.
Colegiul 3 de deputat (62.227 persoane) are in componenta localitatile Barcea, Costache Negri, Draganesti, Fundeni, Grivita, Ivesti, Liesti, Pechea si Umbraresti.
Municipiul Galati se detaseaza de departe la aceasta categorie, cu 5.023 de votanti pe listele suplimentare, urmat de municipiul Tecuci (751), Cosmesti (448), Umbraresti (399) si Matca (367).
Bujor - Stefan Arfire, Balabanesti - Florin Codreanu, Balasesti - Vasile Istrate, Baleni - Lica Oprea, Cuza Voda - Neculai Oprea, Cavadinesti - Danuta Bourceanu, Cosmesti - Ion Tuchilus, Fartanesti - Adrian Filote, Gohor - Gelu Sarghie, Jorasti - Georgica Tofan, Poiana - Tudor Trofin, Radesti - Ioan Porumb, Schela - Iacov Varceanu, Tudor Vladimirescu - Costel Gheorghe, Umbraresti - Ion Bulai, Frumusita - Ion Munteanu, Ivesti - Ion Corpaci, Independenta - Costica Ene, Piscu - Mihaita Musca, Pechea - Vasile Manea, in timp ce la Namoloasa va candida social-democratul Adrian Rasmerita.
Orasul Beresti Octavian Dica (PC) Baleni Lica Oprea (PSD) Corni Prodan Vasile (PD-L) Corod Vasile Carjeu (PNL) Cosmesti Ion Tuchilus (PSD) Frumusita Ioan Nelu Munteanu (PSD) Grivita Nita Chebac (PC) Ivesti Ion Corpaci (PSD) Jorasti Georgica Tofan (PSD) Movileni Maricel Tudose (PD-L) Negrilesti Viorel Racasanu (PNL) Nicoresti Ionel Boghiu (PNL) Oancea Victor Chiriloaie (PNL) Priponesti Matei Costel (PC) Radesti Ioan Porumb (PSD) Schela Iacov Barceanu (PSD) Slobozia Conachi Ion Neculau (PSD) Suceveni Neculai Hanta (PSD) Tudor Vladimirescu Costel Gheorghe (PSD) Tepu Daniel Tuchel (PNL) Umbraresti Paraschiv Stoica (PSD) Valea Marului Virgil Doca (PSD) Localitati unde va fi organizat al doilea tur de scrutin:
Aceeasi problema se intilneste si in celelalte comune cu traditie in legumicultura, cum ar fi Barcea, Umbraresti, Cudalbi sau Liesti.
Aceeasi pozitie o are si un alt coleg de breasla, Marian Postelnicu, originar din Umbraresti, care se arata in acelasi timp nemultumit de subventiile primite de la stat.
Aceeasi pozitie o are si un alt coleg de breasla, Marian Postelnicu, originar din Umbraresti, care se arata in acelasi timp nemultumit de subventiile primite de la stat.
google-analytics.com