Cautare

643 de rezultate pentru "ultimile arestari de la pitesti" (2.72 secunde)
Santierul Naval Constanta (SNC) s-ar putea implica in construirea de nave militare atat pentru Romania cat si pentru Bulgaria, avand in vedere specificul similar al Fortelor Navale apartinand celor doua tari vecine, a declarat Radu Rusen (foto), directorul general al santierului naval constantean.
In ciuda faptului ca multe companii devin renumite pe piata romaneasca, datorita produselor de marca pe care le comercializeaza, acest lucru nu inseamna ca sunt si cei mai buni angajatori. ... , detinatoarea brandului Meli Melo - Paris, ai carei angajati nu pot fi de invidiat.
Va mai amintiti cum in urma cu aproximativ doi ani a inceput sa se zvoneasca de un parteneriat intre Apple si Intel? Pana la urma asa a fost, Apple a renuntat la utilizarea procesoarelor IBM in favoarea familiei Core de la Intel.
Eu detin de aproximativ 3-4 ani un laptop ASUS, cu un procesor Dual Core si cu un HDD de 500 GB, nu este cine stie ce dar pot spune ca nu am avut nici un fel de probleme cu el, si-a facut treaba din toate punctele de vedere, insa a trecut timpul si cerintele sunt mult mai mari pentru prgorame gen Pinnacle sau Photoshop, pur si simplu nu mai face fata, asa ca am decis sa imi cumpar un nou laptop, este vorba de modelul X550LB-XX079D, tot de la Asus, un model cu caracteristici puternice.
Asa scria sfantul Maximilian Maria Kolbe intr-una din ultimile sale scrisori. ... Dar gandul la luna Mai, inchinata Mariei, era pentru el mai puternic si mai important decat chinurile inchisorii. ... Sa mergem la scoala Ei si Ea va fi invatatoarea cereasca a vietii noastre crestine.
Politici de dezvoltare durabila. ... Saptamana trecuta a avut loc un eveniment de mare importanta pe plan international. Ma refer la summit-ul dezvoltarii, care s-a desfasurat la Natiunile Unite in prezenta a peste 150 de sefi de stat si de guvern, de pe toate continentele.
Desi in primavara acestui an declarat in direct la tv ca a invins leucemia, iata ca boala crunta a revenit, iar Patricia a pierdut lupta, pe un pat de spital.
Managerul General al FCSB, Mihai Stoica, a fost surprins de ultimile rezultate ale giulestenilor si a fost de parere ca echipa lui Adrian Mutu a inceput sa depinda de forma atacantului de 19 ani. " Rapidul a inceput sa depinda prea mult de Rares Ilie.
Contraofensiva ucraineana a dus la eliberarea mai multor zone din sudul tarii. In ultimile saptamani mai multe sate au fost eliberate de sub ocupatia rusilor.
Turismul romanesc, si ma refer in principiu la cel de pe litoral, este in schimbare de la an la an.
In trimestrul trei al anului 2022, romanii au cheltuit, in medie, cu 900 de lei mai mult decat in aceeasi perioada a anului 2021. Asta arata ultimile date ale INS
Accidentul feroviar de la Galati ne arata inca o data stadiul in care a ajuns transportul pe caile ferate din Romania. Ultimile investitii au fost facute acum mai bine de 12 ani si nici atunci nu a fost vorba de unele majore.
Mihai Stoica a vorbit, in direct la Orange Sport, in cadrul emisiunii Sport Center, despre transferurile pe care FCSB le incearca in urmatoarele zile.
Regele Mihai a fost inmormantat la Curtea de Arges. S-au tras 21 de salve de tun si s-a intonat imnul national (Autor: Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana.
Dezvaluire incredibila despre stelistul care a gresit la golul olandezilor ' Prepelita nu vede bine!
Nicolae Vacaroiu, presedintele pesedist al Senatului, crede ca Guvernul Tariceanu va cadea marti, la dezbaterea motiunii de cenzura initiata de PSD impotriva asumarii raspunderii pe un pachet de 17 legi de catre ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Ce petreceri vor fi in marile orase din tara Concerte in aer liber, sampanie si focuri de artificii - asa vor petrece Revelion 2014 romanii care nu si-au facut rezervari la petreceri private sau nu si-au rezervat o cabana la munte.
Purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, a declarat ieri, la finalul sedintei Biroului Permanent Central, ca "acei membri ai partidului care se raliaza unor actiuni care aduc atingere atat credibilitatii PNL si a Aliantei D.A., cat si guvernarii eficiente a Romaniei, incalca flagrant Statutul PNL".
Ministrul de interne, Dan Nica, a declarat ieri, dupa sedinta de guvern, ca a fost adoptata o ordonanta de urgenta in baza careia vor putea fi retrase permisele auto, daca exista „indicii temeinice“ ca acestea au fost obtinute prin fapte de coruptie.
Deputatul social-democrat Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, miercuri, la Serviciul Teritorial Pitesti al DNA, unde va fi audiat in dosarul in care presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, lider al PSD Arges, este cercetat pentru fapte de coruptie.
google-analytics.com