Cautare

643 de rezultate pentru "ultimile arestari de la pitesti" (3.18 secunde)
Partidul National Liberal nu mai este bun asa cum este el acum, condus de Calin Popescu Tariceanu, a hotarat Theodor Stolojan, dar si echipa acestuia, care au prezentat, la Pitesti, platforma-program de relansare a liberalismului.
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
"Ar putea urma arestari sonore din randul opozitiei!" Atacul pe care presedintele Traian Basescu il declanseaza impotriva PDL si al coruptilor din partidul sau de suflet poate anunta arestari sonore din randul opozitiei, arestari pe care seful statului vrea sa le legitimeze sacrificand doi sau trei oameni de-ai lui, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
Au fost angajate 100 de persoane, iar alte 60 vor urma lunile viitoare. Desi noua facilitate de productie este operationala, oficialii companiei nu au putut spune cand incepe productia efectiva de scaune pentru Ford si nici care este volumul productiei planificat pentru anul 2012.
Un grup infractional suspectat de contrabanda cu tigari a fost destructurat de politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti. In urma unui flagrant organizat in weekend, au fost depistati doi dintre membrii gruparii, in timp ce intentionau sa vanda 90.000 de tigarete de contrabanda.
Patru firme au depus luni ofertele pentru licitatiile organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, pentru asigurarea serviciului de paza pe autostrazile Soarelui si Bucuresti-Pitesti-Centura Pitesti. Castigatorii vor fi anuntati la mijlocul lui noiembrie.
Daca în ceea ce priveste investitorii straini, majoritatea evita sa faca declaratii, firmele de profil din România au precizat ca sunt dornice sa lucreze cu Ford. Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti.
Daca în ceea ce priveste investitorii straini, majoritatea evita sa faca declaratii, firmele de profil din România au precizat ca sunt dornice sa lucreze cu Ford. Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti.
O companie chineza vrea sa construiasca autostrada Pitesti - Craiova si anunta reteta succesului pentru accelerarea lucrarilor:
Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti, care ar urma sa lege Bania de autostrada Bucuresti - Pitesti, estimeaza investitia la 1,1 miliarde de euro, fara TVA.
Cati kilometri vor fi inaugurati in 2014 si care sunt lucrarile ce ar urma sa inceapa in acest an (continuare) Autostrazi ce vor fi incepute in 2014 In 2014 ar putea incepe lucrarile la peste 300 de kilometri, potrivit anunturilor facute de autoritati.
Sindicatul Liber OLTCHIM picheteaza sediul Guvernului Sindicatul Liber OLTCHIM, reprezentativ in cadrul SC OLTCHIM SA Ramnicu Valcea, organizeaza in data de 9 aprilie, intre orele 11.00 - 15.00, un miting la sediul Guvernului, cu participarea a 1.000 salariati ai SC OLTCHIM, informeaza un comunicat de presa al Cartel Alfa.
Nu prea mai are cum s-o dea la intors, de vreme ce darzenia cu care a pornit pe acest drum l-a recomandat ca fiind un om cu mai multe principii decat altii si cu o verticalitate mai… dreapta decat a predecesorilor.
Constantin TUDOR, din Calarasi, explica motivele care l-au determinat sa deviuna blogger si sa creeze blogul intitulat PAGINI DE ISTORIE LOCALA.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. Ca urmare a acestei decizii, Rafinaria Arpechim va functiona pana la pronuntarea instantei de fond.
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda. Cu un an inainte de punerea in functiune a Unitatii 3, productia va fi de 15.
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Boagiu zice ca a tras 4% fonduri UE, cifrele Finantelor vorbesc de 2,6%. Autostrazile peste Carpati o iau de la zero.
google-analytics.com