Cautare

544 de rezultate pentru "tvr" (3.94 secunde)
Sondaj CURS pentru TVR:
Programul complet al meciurilor de la Euro 2012 TVR 1 a sublicentiat catre Dolce Sport o parte din drepturile de televizare a Campionatului European de fotbal din 2012, din Polonia si Ucraina.
Polonia - Grecia, 8 iunie, ora 19:00 - TVR 1 Rusia - Cehia, 8 iunie, ora 21:45 - Dolce Sport Grecia - Cehia, 12 iunie, ora 19:00 - Dolce Sport Polonia - Rusia, 12 iunie, ora 21:45 - TVR 1 Cehia - Polonia, 16 iunie, ora 21:45 - Dolce Sport Grecia - Rusia, 16 iunie, ora 21:45 - TVR 1 GRUPA B:
1.596.000 de telespectatori erau cu ochii atintiti la TVR 1 in minutul de aur (19.09) al finalei de gimnastica feminin de la sol Finala la sol a concursului de gimnastica feminin de ieri a fost cel mai urmarit program tv al zilei de 7 august 2012, TVR 1 intrecand cu transmisiunea directa de la JO 2012 orice alt program tv de pe piata.
TVR implineste anul acesta 50 de ani de la prima emisie. Drept urmare, reprezentantii postului public de televiziune si-au propus sa vina mai aproape de sufletele romanilor nu numai prin programe TV, ci si prin Caravana TVR 50.
Atletele Constantina Dita Tomescu si Lidia Simon iau startul azi, ora 13.00, in proba de maraton transmisa in direct la TVR 1, TVR HD si pe jo2012.tvr.ro.
Lucian Pirvoiu nu mai prezinta "Ora de Stiri" de la TVR pentru ca a facut "afirmatii inacceptabile" in emisiune Jurnalistul Lucian Pirvoiu nu va mai prezenta emisiunea "Ora de Stiri", "in urma afirmatiilor inacceptabile" facute in editia de miercuri a programului, pana la o concluzie a Comisiei de Etica din TVR, sesizata in acest caz, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Publica.
Din 28 martie, TVR 3 deschide grila de primavara cu editia a doua a concursului Vocea populara.
Presedintele SRTV, Valentin Nicolau, incearca sa se puna la adapost dandu-si o demisie la misto, care ar urma sa devina efectiva "in momentul in care presedintele Romaniei va promulga o noua lege de organizare si functionare a TVR”.
In consecinta, Valentin Nicolau (TVR) si Adrian Seuleanu vor fi schimbati de la conducerea Radioului si Televiziunii publice. ... Critici dure la adresa fostei conduceri a TVR Directorul general al STRV, Valentin Nicolau, a lipsit de la sedinta de ieri a plenului reunit.
Conducerea PNL a decis, in sedinta Biroului Politic Central care s-a reunit la inceputul acestei saptamani, sa o propuna pe Dida Dragan membru in Consiliul de Administratie al TVR.
"In urmatoarele luni, conducerea TVR va face o evaluare a activitatilor ce pot fi externalizate, fara a afecta insa activitatile curente ale institutiei", a declarat Alexandru Lazescu, presedinte-director general al TVR, intr-un interviu acordat HotNews.
Iantu va prezenta, la TVR 2, un concurs de cultura generala despre Romania.
Cele patru meciuri din sferturile de finala ale Campionatului European de Fotbal, transmise in direct de TVR 1, TVR HD si euro2012.tvrinfo.ro, au ocupat primele pozitii ale clasamentului programelor tv difuzate in ultimele zile.
TVR CLUJ si LIBRIS EDITORIAL organizeaza joi, 15 iunie, ora 18.00, la libraria Carturesti Carusel din Bucuresti evenimentul de lansare a cartii: ... ALIVE TVR CLUJ. Volumul inaugureaza seria proiectelor TVR Cluj reunite sub denumirea TVR DE COLECTIE care-si propune sa aduca Arhiva de Aur pe rafturile bibliotecilor.
Angajatii TVR sunt nemultumiti de criteriile de evaluare pentru restructurarile care vor fi facute in perioada urmatoare.
DECI, OMUL POTRIVIT PENTRU CONDUCEREA TVR Uite ca sunt de acord cu Victor Ponta cand face observatia - de bun simt, de altfel - ca la Cultura ar fi trebuit o personalitate culturala. ... prin neseriozitatea cu care trateaza imperativul de a face din TVR, o veritabila televiziune publica.
Meciul dintre Olanda si Germania din cadrul EURO 2012, disputat miercuri, 13 iunie, si transmis in direct de TVR 1, TVR HD si euro2012.tvrinfo.ro, a adus Televiziunii Romane pozitia de lider de audienta pe toate segmentele de public, aseara, intre orele 21.45 si 23.36.
Partida de la Sankt Petersburg va fi transmisa de TVR 1.
Acum sapte ani, la presiunile dumneavoastra si ale subordonatilor politici, am demisionat din functia de presedinte-director general al TVR.
google-analytics.com