Cautare

286 de rezultate pentru "tupeu de hot" (2.97 secunde)
Drumurile noastre se desparte Asa ii spunea nea Stere soatei sale cand o lasa in statia de autobuz, unde femeia astepta microbuzul care sa o duca la serviciu, in vreme ce nea Stere isi urma drumul, inca doua strazi, pana la carciuma, la "Doi plutonieri".
Miercuri seara, la un post tv, sub privirile admirativ-servile a doua gazde care-i gangureau la comanda intrebarile primite-n plic, Basescu si-a batut joc timp de vreo doua ore de Guvern, de USL in general, mursecandu-i tot ce a facut sau incearca sa faca si negandu-i orice competenta.
Am asistat saptamana trecuta la un eveniment festiv foarte important si anume implinirea a 150 de ani de la infiintarea Senatului.
Asa ca trebuie continuata analiza si masurile reparatorii, trebuie ca rezultatul sa primeze in obtinerea functiilor in partid, trebuie ca in ministere si in comisiile parlamentare sa fie pusi acum membrii de partid care provin din judetele care l-au scos pe premier castigator iar cei care au pierdut sa se retraga.
Cristian ANDREI) Multi curajosi se vor ivi cand primul cutit il va lovi pe Ponta, dar sa nu uite niciunul ca au fost niste mielusei patru ani de zile. Ca s-au gudurat pe langa el, in speranta ca ii scapa de puscarie.
Un tupeu maxim are si Traian Basescu, cel care a indemnat cetatenii sa NU VOTEZE la referendum, el fiind beneficiarul direct al nevalidarii referendumului (foloase necuvenite!).
In cursul zilei de luni, 29 mai, Primaria Mangalia, prin reprezentantii sai, a inceput intocmirea avertismentelor pentru patronii care nu au catadicsit sa isi finalizeze lucrarile de refacere a fatadelor sau zonelor adiacente unitatilor lor.
Desi initial termenul final pentru depunerea ofertelor pentru realizarea Unitatilor 3 si 4 ale Centralei Nucleare de la Cernavoda a fost stabilit pentru 23 iunie a.c., Guvernul l-a prelungit pana la o data nespecificata din motive care starnesc neliniste.
Relatia contractuala dintre Eco Sud si Primaria Craiova pute mai ceva ca gunoiul de la groapa de la Mofleni.
Relatia contractuala dintre Eco Sud si Primaria Craiova pute mai ceva ca gunoiul de la groapa de la Mofleni.
Intr-o perioada in care praful a inceput sa bata la propriu prin buzunarele dezvoltatorilor imobiliari, varianta Constantei, acolo unde in urma cu aproximativ doi ani de zile a fost desfiintat targul de legume pentru a face loc unui viitor complex rezidential, nu putea arata decat dezolant.
Inunda paginile ziarelor, jurnalele de stiri. Dornici de cat mai multe privilegii, influenta, Putere. Robii propriilor interese, obsedati de capatuiala, capabili sa calce fara scrupule peste cadavrele milioanelor de romani. Ei sunt actorii politici, liderii care de peste 20 de ani se joaca cu soarta Romaniei.
Dupa cateva saptamani petrecute in America cu ani in urma, mi-am schimbat biletul de avion ca sa plec mai repede.
Nulitatile de la putere jignesc inteligenta si sfideaza bunul simt. O adunatura de mutanti. Cei care nu (mai) sunt in PD-L mentionati aici fac parte tot din modelul de succesuri fata de care am incompatibilitate pana la greata. ... Pe urma, cu tupeu maximal. ... Dar de data asta deliberat.
Senatorul PSD de Salaj, Gheorghe Pop, a sustinut o declaratie politica intitulata: O vara de dezmaț guvernamental Vara care tocmai a trecut, ca de altfel ultimii ani ai Romaniei, a fost una de dezmat guvernamental.
SONDAJ DE OPINIE (II) (Autor : Andrei Alexandru) Intrebarea la care m-as bucura sa raspundeti pentru acest sondaj de opinie sau macar sa meditati asupra ei este:
In editia Cupei UEFA 1979/1980 si apoi in Cupa Campionilor Europeni 1981/1982, Universitatea a surprins Europa fotbalistica, echipa voastra fiind eliminata, in fazele superioare ale competitiilor, de echipe germane titrate, Borussia Monchengladbach (UEFA 1979/1980), respectiv Bayern München (Cupa Campionilor Europeni, 1981/1982).
' Toate cele 3 goluri de aseara au fost precedate de greseli mari ale "fluierasilor" Craciunescu si Stoianov au fost adevaratii protagonisti ai partidei de aseara. Dinamo a ratat startul in campionat si are acum de tras pentru a ajunge in frunte.
E 1-0, minutul 34, dupa golul lui Rusescu, perfect, din penalty dupa fault de maidan si as vrea sa se termine. ... Vin cu tupeu: ... Va spun de pe acum ca indiferent de rezultat, Steaua face un joc mare. De la egal la egal, asa cum trebuie.
Un interviu de Florian Popa Micsan, cu Mihaela Raileanu Publicistul Florian Popa Micsan a incredintat redactiei estiri.ro si einformaii.ro un interviu cu Mihaela Raileanu, care se defineste pe Facebook ca fiind un omulet normal intr-o lume cu susul in jos.
google-analytics.com