Cautare

286 de rezultate pentru "tupeu de hot" (7.25 secunde)
Istoria unui perdant de profesie: ... Desigur, cu exceptia "accidentului" de la congresul PSD din 2005, ale carui culise nici pana azi nu sunt elucidate deplin, si care i-a adus sefia partidului.
Sala mare a Primariei municipiului Craiova a fost joi scena unui nou conflict intre primarul Antonie Solomon si membrii consiliului local Cearta dintre executivul si legislativul local a pornit joi de la...
Sala mare a Primariei municipiului Craiova a fost joi scena unui nou conflict intre primarul Antonie Solomon si membrii consiliului local Cearta dintre executivul si legislativul local a pornit joi de la...
Sala mare a Primariei municipiului Craiova a fost joi scena unui nou conflict intre primarul Antonie Solomon si membrii consiliului local Cearta dintre executivul si legislativul local a pornit joi de la...
"Politrucii zilei sau zece tehnici prin care actuala putere arata inca odata ca are numai obiective electorale si nici o preocupare de a imbunatati traiul de zi cu zi al romanilor" In aceasta perioada de protest parlamentar am avut zeci de intalniri cetatenesti, unde am discutat problemele oamenilor si parerea acestora despre reprezentantii actualei puteri politice.
Flasnetele de la PD-L reapar. ... Revenind, tot ce le-a mai ramas de facut e sa enerveze oamenii la maximum, in asa fel incat sa inchida televizorul sau sa schimbe postul. De mai multa vreme au in plan invadarea Antenei 3, ca sa-i distruga audienta si impactul.
"Stiu foarte bine ca cei care au condus Romania si judetul Dambovita in ultimii ani au foarte multi bani, au foarte mult tupeu si incearca acum sa se ascunda in diverse locuri si sub diverse culori.
DE CE BOC PRIMAR ESTE MOARTEA PENTRU PD-L. SI DE CE BASESCU SE ADAPTEAZA CU PONTA UPDATE. Premierul a intrat telefonic la Antena 3 si Razvan Dumitrescu n-a ratat ocazia sa-l intrebe de suspendare. ... BEM-BEM Cluj a refuzat cererea USL de renumarare a voturilor pentru primarie.
Prima data in opt ani de zile. ... Ei bine, preocuparea pentru aceasta reputatie, grija de a nu o pune sub semnul intrebarii l-au facut sa renunte la plecarea spre Bruxelles.
BASESCU IN PARLAMENT SI-A LUAT FATA DE VICTIMA REVOLTATA Basescu a venit in Parlament cu fata de victima de serviciu, ca sa incerce sa impresioneze fraierii si sa mobilizeze PD-L, sa fie sigur ca-l tine in lesa pe Blaga.
Blogul lui Constantin Gheorghe (liberal de stanga):
CIRCARUL BATRAN SI OBOSIT DE LA COTROCENI Am ras sonor de multe ori de-a lungul declaratiei de presa pe care a sustinut-o Basescu la Cotroceni: un circar batran, obosit si ragusit, care se amesteca grosier in campania electorala, atacand cu tupeu disperat USL.
Ne ocupam de doua declaratii ale unor fruntasi pedelici. ... Limbajul suburban poate fi oare separat de promisiunile electorale?
Cum si de ce se implica Basescu in campania electorala Cine voteaza PDL (sau ARD, noua formula sub care se ascund democrat-liberalii) il sustine de fapt pe Traian Basescu si tot ce a reprezentat el in Romania din 2004 si pana in prezent.
Marti 13 Spuneam in Editia de week end a Catalinei Porumbel, ca cei de la PDL (sau ARD, daca vreti) isi pregatesc deja movila pe care sa se poata cocota, dupa alegeri, si sa zbiere:
Blogul unui Liberal de Stanga: ... Cam asta e concluzia Consiliului European de la Bruxelles, Consiliu care a ajuns un soi de blestem pe capul proiectului european. ... Decat sa se ajunga la un impas determinat de exercitarea dreptului de veto, s-a preferat intreruperea lucrarilor, pentru a se mai negocia.
Scoate din palarie tot felul de iepuri nebuni, de idei trasnite si de mici jucarii politice de perplexat electoratul. ... Stilistic vorbind, este extrem de unitar. ... Cum scapam de el? ... Starea generala este de exasperare.
Schimbarea destul de evidenta in raporturile cu Traian Basescu, intervenita imediat dupa alegerile de la 9 decembrie, are efecte dintre cele mai nocive, iar o clarificare in interiorul USL pare mai mult decat oportuna.
De fapt, abia dupa ce si-a batut joc de el in mod public, Blaga s-a tarat la picioarele batjocoritorului, pupand urmele pasilor care l-au tavalit.
Ca aveti de ce. ... Cu atat mai mult m-a surprins solidaritatea ei cu Reding, stiti voi, idioata de la Bruxelles, furajata de alta idioata, Monica Macovei, impotriva Romaniei in vara si in continuare. Aceeasi Reding a propus legiferarea "cotei de gen", adica, "norma de reprezentare de 40% a femeii".
google-analytics.com