Cautare

286 de rezultate pentru "tupeu de hot" (3.62 secunde)
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS. ... De ce a fost schimbat prefectul de Dolj?
"UNPR nu are nici o sansa sa intre in Parlament!" Cei din UNPR vor introducerea votului uninominal pur si reducerea numarului de parlamentari fiindca s-au prins ca nu au nici o sansa sa intre in Parlament, afirma senatoarea social-democrata Lia Olguta Vasilescu.
La conferinta judeteana, care a avut loc la Casa de Cultura a Sindicatelor, au fost invitati sa participe citiva lideri de la Bucuresti, intre care: Dan Radu Rusanu, vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, presedintele PNL Bucuresti, sau deputatul liberal de Timis, Cristian Busoi.
- Dezastrul Agriculturii“, semnata de 19 membri PRM si 21 PSD, a fost dezbatuta ieri in Senat, singura finalitate reprezentand-o ocuparea catorva ore importante din timpul sedintei de plen, care ar fi trebuit a fi dedicata, dupa dorintele Puterii, discutarii noului Regulament al Senatului.
Este de necontestat faptul ca Romania este intr-o situatie fara precedent si ca trebuie luate rapid decizii pentru ca statul roman sa nu intre in incapacitate de plata, sa poata plati in continuare salariile si pensiile, sa asigure indeplinirea functiilor sale de baza.
Tupeu de basist abject... ... sa te fereasca Zamolxe impreuna cu Iustin Parvu, Doru Bem si Costi Ionita, alaturi de top zece retete pentru combaterea mahmurelii sa ajungi sa depinzi vreodata de mine. O sa te strivesc ca pe un gandac de cacanarie", scrie Mircea Badea, pe Facebook.
Viata mea, Editura Polirom, 2017 Nu e o figura de stil si nu e macar o fanfaronada - am trait si emis nu putine fanfaronade pe diverse tonuri in cariera mea, dar in cazul debutului meu editorial, am mai spus-o, s-⁠a intamplat nu numai o schimbare de pozitie sociala categorica, dar sinele meu, intreaga mea conformatie si reflexele mele gestuale sau psihologice au trait o fractura uriasa, benefica.
(continuare) "Romania este un vultur inchis intr-o colivie" - Astazi, toti politicienii nostri sunt profesori, de regula la universitati private. ... Sunt doar o industrie de diplome fara acoperire, urmarind doar profitul si spalarea creierelor. Au fost viciate, evident, si universitatile de stat.
Deputatul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca partidul ar trebuie sa reconsidere functia de presedinte de onoare al partidului, pe care o detine Mircea Ionescu Quintus, pe motiv ca acesta a facut politie politica.
Este stiut ca autoritatile galatene se afla in divergenta cu cele brailene pentru cistigarea dreptului de construire si administrare a cartierului. ... Una peste alta, primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca a fost la Iasi pentru a le cere celor de acolo sfaturi in vederea realizarii unei zone metropolitane Galati-Braila.
Candidatul liberal s-a aratat nemultumit de faptul ca democratii au incercat sa sugereze ca altcineva decat Bolos ar fi trimis comunicatul de presa in care directorul Administratiei Imobiliare Oradea isi anunta retragerea din campania electorala.
Lider PNG Constanta pana in momentul in care "tatucul" Gigi Becali a decis sa bage partidul in conservare, George Mandila (foto) este, de o luna de zile, membru PD-L.
"Organizatia municipala PNL Constanta este siderata de atitudinea, aroganta, precum si de preocuparile "administrative" ale primarului ales Radu Stefan Mazare, care prin functia pe care o detine ar trebui sa reprezinte cu onoare si demnitate orasul Constanta si cetatenii acestuia.
Primvicepresedintele PNL, Ludovic Orban (foto), care este si presedintele comisiei de ancheta a ministrului Turismului, a declarat ieri, la Constanta, ca lucrurile in cazul Elenei Udrea sunt chiar mai serioase decat la fostul ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi.
Alexandra Svet initiaza prima "grassroots movement" (miscare spontana) de amploare din Romania. ... Autoarea manifestului online nominalizeaza 5 oameni pe care ea ii considera competenti si de valoare:
Din colaborarea celor doi de acum trei ani a rezultat albumul ‘Loose‘, care s-a vandut in peste zece milioane de exemplare in lumea intreaga si a oferit hituri de exceptie precum: ... "Da, acel album a insemnat pentru amandoi un punct de cotitura.
Jurnalul National dezvaluie ca presedintele Traian Basescu a avut un cuvant greu de spus la formarea Guvernului Boc 4.
'Pare, deocamdata, ca Romania s-a transformat intr-un mall urias, locul unde seful statului organizeaza conferinte de presa si unde, mai nou, a aparut shopul de vanzare a locurilor in Parlament pentru cumparatorii de lux.
Deputatul PSD Madalin Voicu ii trimitea SMS de incurajare si de sustinere noului presedinte al PSD, Victor Ponta, care se afla in acel moment in studiourile Realitatea FM. "Sa nu te abati cu nimic de la nevoia de a impune ordine, diciplina, rigoare si punctualitate in partid.
'Iata ca ceea ce se anunta a fi doar o plasmuire a imaginatiei clevetitorilor ori o piesa pusa in scena de laboratoarele Cotrocenilor a luat fiinta vineri, 19 martie a.c.
google-analytics.com