Cautare

286 de rezultate pentru "tupeu de hot" (2.97 secunde)
“O sa analizez foarte atent declaratiile care le-a facut si, daca ele se pot constitui in acuzatii calomnioase, ceea ce mie mi se pare, eu asa consider, sigur ca ar putea sa fie actionat in judecata de catre avocatii mei“, a spus Tariceanu.
Presedintele PDL Emil Boc a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca PSD este amnezic, iar Iulian Iancu, fost secretar de stat in Guvernul social-democrat, are un tupeu fara precedent, iesit din comun, referindu-se la afirmatiile lui Iancu privind energia scumpa vanduta populatiei.
Primarul Sectorului 5 Bucuresti, PSD-istul Marian Vanghelie a declarat, ieri, ca primarul general, democratul Adriean Videanu este "nemernic, hot si magar" deoarece nu apara interesele bucurestenilor, nu ia masuri pentru salvarea parcului Bordei si pentru ca l-a dat afara din birou.
Noua generatie de politicieni din Bihor a iesit la antrenament direct pe terenul seniorilor. Membrii Consiliului Judetean al Tinerilor Bihor (CJT) joaca cu tupeu modelul seniorilor. ... Ieri, la prima sedinta a Consiliului Judetean al Tinerilor Bihor, cei 35 de tineri politicieni si-au jucat impecabil rolurile de alesi ai judetului.
Presedintele Traian Basescu a avut un tupeu incredibil cand, in cadrul ceremoniei care a marcat 15 ani de la primele tranzactii bursiere pe BVB, a dat vina pe romani si pe consumul acestora pentru starea catastrofala a economiei, facand abstractie de faptul ca el a condus aceasta tara in ultimii sase ani, afirma fostul prim-ministru, social-democratul Adrian Nastase.
Vicepresedintele PDL Monica Macovei sustine, intr-o postare pe blogul sau, ca liderul PSD Victor Ponta "nu e doar imatur, are si tupeu", referindu-se la o declaratie a acestuia referitoare la meritele pentru aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. "Ponta nu este doar imatur, are si tupeu.
De parca ar vrea sa fie in acord cu mocirla politica si morala in care ne balacim. ... Numai cind e vorba de privilegii se impaca. Isi atribuie tot felul de prime, de masini, de calculatoare, de mobile. Deconteaza cheltuieli anuale, considerind ca anul are peste 400 de zile.
La polul opus, pentru o iubitoare de feline, un astfel de vis face referire la modul in care se raporteaza la propria-i feminitate.
Lenes, harnic, eu nu sunt hot" Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti la Bistrita, in cadrul unei reuniuni a alesilor locali USL din judetul Bistrita-Nasaud, ca actuala putere este "scoasa din minti" de faptul ca liderii USL au o relatie personala buna, ceea ce explica calificarile de tipul "imatur" pentru Victor Ponta si "lenes" pentru sine, atribuite de liderii PDL.
Mugur Isarescu a explicat ca este destul de dificil în a se face o distinctie clara între „hot money“, plasati pe termen scurt de investitori, si investitiile pe termen lung. „Banii fierbinti“ nu au depasit valoarea de trei miliarde de euro.
De ce fanii civilizati din Romania nu mai vin la stadion (3) (Continuare) prosport.ro/11 cauze pentru care fanii civilizati din Romania nu mai vin la stadion.
Un hot a fost prins in flagrant de politisti in timp ce dadea o spargere intr-o locuinta din municipiul Suceava. ... La fata locului a mers o patrula care l-a prins in flagrant pe hot - un barbat in varsta de 31 de ani, din comuna Patrauti.
Deputatul PSD Adrian Severin a declarat ca ministrul Mo-nica Macovei dezinformeaza "cu tupeu" societatea romaneasca, afirmand ca infiintarea Agentiei de Integritate Morala este o cerinta a Uniunii Europene, cand, de fapt, nu este asa.
PSD nu va semna si nu va vota motiunea de cenzura a PD-L pe tema taxei auto, a declarat pentru NewsIn Cristian Diaconescu, purtator de cuvant, in timp ce secretarul general al formatiunii, Titus Corlatean, spune ca liderii PD-L au un tupeu imens cerand social-democratilor sa faca acest lucru.
'Declaratia de astazi mi-a fost sugerata de comportamentul abuziv, discretionar, al Robertei Anastase, in modul de a conduce Camera Deputatilor. ... Ultima isprava si cea mai elocventa - refuzul de a semna numirea lui Valer Dorneanu ca judecator al Curtii Constitutionale.
'Cu toata tevatura care se face in jurul unei noi arestari "senzationale" dintr-o serie ce se arata a fi si fara sfarsit si fara vreo finalitate, nu pot sa uit scena incredibila de dupa sedinta de Guvern din aceasta saptamana.
'Cu totii am putut vedea cum, intors recent de la Bruxelles, presedintele Traian Basescu n-a putut rezista unei noi tentatii de a-i dojeni pe jurnalisti si, prin intermediul acestora, pe romanii care inca mai sunt interesati de ce spune Domnia Sa.
Toate iesirile lui Emil Boc sunt la limita dintre tupeu si penibil Vicepresedintele PSD Corina Cretu considera declaratiile lui Emil Boc la adresa guvernului condus de Victor Ponta ca fiind disperate, ele venind din partea unui personaj certat cu bunul-simț, istoria recenta si Constitutia Romaniei.
Cei din generatiile care au fost la scoala inainte de 1989 au auzit, fara nici o indoiala, relatarile despre faptele de vitejie ale tovarasului Nicolae Ceausescu din perioada tineretii sale „revolutionare“.
Daca ar fi ca perioada deschisa de evenimentele din decembrie a€™89 sa poarte un nume, unul ar putea fi, fara indoiala, a€žepoca tupeuluia€œ.
google-analytics.com