Cautare

1466 de rezultate pentru "tudor daniliuc" (3.47 secunde)
Desi PRM pierduse nume grele din Consiliul Judetean, prin dezertarile lui Victor Odolbasa, Gheorghe Daniliuc si Corina Prica, acum s-a mai echilibrat situatia.
Castigator de pe urma luptei pentru consilieri a iesit insa PRM, care dupa plecarea consilierilor Corina Prica, Gheorghe Daniliuc si a vicepresedintelui Victor Odolbasa, a ramas un partid fara reprezentativitate in CJ.
Corneliu Vadim Tudor va cere electoratului PRM sa nu se prezinte la vot in turul doi al alegerilor prezidentiale daca nu va fi anulat primul tur, din cauza numeroaselor fraude electorale inregistrate duminica.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ieri ca l-ar prefera invingator pe Traian Basescu, desi recomanda electoratului PRM sa boicoteze turul doi.
Deputatul Constantin Tudor, fost prefect al judetului Calarasi, a anuntat ieri in plenul Camerei ca a demisionat din PSD si ca s-a inscris in Partidul Umanist. Tudor a precizat ca demisia sa din PSD nu are nici o legatura cu dezbaterile care au loc in prezent la nivelul partidului.
Corneliu Vadim Tudor (PRM) este cotat in continuare cu 4%, pe urmatoarea pozitie.
Presedintele a fost nevoit sa accepte noul Cabinet, format din PNL si UDMR, printre altii cu Adrian Cioroianu la Externe, Cristian David la Interne, Tudor Chiuariu la Justitie, Adrian Iorgulescu la Cultura.
Tudor fiind singurul sef fondator de partid care se mai afla inca in functie.
In urma acuzatiilor lansate de PIN, Colegiul trebuie sa verifice inca o data dosarul lui Corneliu Vadim Tudor si sa dea un nou verdict. ... "Informatiile de la SIE, dovada ca Vadim a refuzat colaborarea" "Noi suntem pe rol cu niste date noi in privinta lui Corneliu Vadim Tudor.
Ca dovada a fost adus un raport intocmit de seful directiei intai a Securitatii, generalul maior Bordea Aron, in martie 1981, in care este relatata o intalnire intre Vadim Tudor si un pictor din acea perioada, Mihai Bandac.
Becali (48,2%) ii devanseazaa astfel in clasamentul general pe Ion Tiriac (37,3%) si pe Traian Baasescu (34,3%), aflati pe locurile doi si trei, acestia fiind urmati de Dinu Patriciu (21,8%), Theodor Stolojan (15,1%), Caalin Popescu-Taariceanu (13,9%), Ion Iliescu (12,8%), Adrian Naastase (10,9%), George Copos (10,5%) si pe locul 10 de Corneliu Vadim Tudor (9,6%).
Un nou razboi s-a declansat pe scena politica din Romania, principalii actori fiind liderul PRM Corneliu Vadim Tudor si liderul PIN Cozmin Gusa, caruia i s-a alaturat prietenul social-democrat Victor Ponta, dar in calitate de avocat.
Tudor, a primit ieri minute suplimentare din partea grupului PSD, pe langa cele 23 pe care le avea alocate, pentru a-si prezenta discursul.
Curtea de Apel Bucuresti a dispus suspendarea decretului prin care Presedintia a decis retragerea Ordinului National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler liderului PRM, senatorul Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, senatorul PRM Virginia Vedinas.
Corneliu Vadim Tudor nu crede ca ideea lui Geoana potrivit careia majoritatea guvernamentala din 2004, PSD-UDMR-PC, ar putea fi reinviata, ar reprezenta o solutie viabila.
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat, duminica seara, dupa ce exit-poll-urile au indicat un scor sub pragul electoral pentru partidul sau la europarlamentare, ca demisioneaza din Parlament, pentru ca formatiunea sa a fost "furata".
Scrisoarea privind votul uninominal pe care seful statului i-a adresat-o marti presedintelui PRM i-a fost trimisa acestuia intr-un plic cu inscriptia "Domnului Corneliu Vadim Tudor, presedintele UDMR", fapt pe care liderul PRM il considera "fie o greseala inadmisibila, fie o gluma proasta".
Primul primar "suspectat" ca ar avea ganduri de migrare catre un alt partid politic a fost Tudor Nadrag, edilul PDL al orasului Harsova.
Deputatii Daniela Buruiana Aprodu, Miron Mitrea si Ioan Turc si senatorii Corneliu Vadim Tudor, Vasile Blaga si Dorel Onaca sunt in topul parlamentarilor cu cea mai scazuta prezenta la sedintele de vot ale Parlamentului, potrivit unui studiu dat publicitatii, marti, de IPP.
"Evacuarea PRM, salvarea politica a lui Vadim Tudor". ... Urat, dar din mai multe puncte de vedere, nu doar prin prisma violentelor si a vehementei de limbaj a lui Vadim Tudor.
google-analytics.com