Cautare

57637 de rezultate pentru "tratament pentru ochi umflat" (4.62 secunde)
Cei trei specialisti, Razvan Daraban, antreprenor si doctor in stiinte economice cu experienta vasta in coordonarea proiectelor medicale, Virgil Pop, inginer-antreprenor cu 10 ani de experienta in managementul clinicilor stomatologice, si Anca Temelcea, doctor in stiinte medicale si lector la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, au creat pentru aceasta clinica strategii de reducere a timpilor alocati tratamentelor, precum si a perioadei de asteptare pentru fiecare client, la sub cinci minute.
Raceala de toamna - simptome, tratament, sfaturi (Autoare: ... De fapt, nu neaparat expunerea la frig este vinovata pentru raceala, ci mai degraba polipii nazali, alergiile, stresul, mucoasa nazala uscata si mai ales, virusurile. ... Pentru o raceala puternica, tratamentul inseamna:
Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) a anuntat recent ca va promova turismul balnear romanesc, mizand pe procesul de imbatranire a populatiei din Europa. ... O prima societate de turism balnear a decis sa se listeze la Bursa de Valori Bucuresti, pentru a atrage investitori.
Acesta a acordat un interviu in exclusivitate pentru www.estiri.ro, cu prilejul aniversarii bicentenarului Spitalului Filantropia. - Ce inseamna pentru dvs. semnificatia acestei sarbatori, ca medic, dar si pentru Spitalul Filantropia?
In ultimii ani kinetoterapia a devenit un domeniu cunoscut si foarte apreciat de persoanele care au avut nevoie de un astfel de tratament naturist.
Hepatita C, vindecabila 100% Pacientii si specialistii pledeaza pentru introducerea in lista de medicamente a terapiilor moderne In privinta standardului de tratament in hepatita C avem o intarziere de 3 ani fata de standardul european.
Prin folosirea mainilor nespalate pentru a manca sau prin contactul cu blana animalelor putem contacta un parazit foarte periculos, si anume Echinococul, cel care duce la aparitia chistului hidatic. ... - Beti suc de aloe vera 1-2 ori pe zi inainte de mese pentru a preveni reaparitia infectiei.
Tatal, disperat de frecventa din ce in ce mai mare a crizelor de epilepsie ale baiatului lui, povesteste in L'Express cat s-a luptat pentru a obtine acest tratament. ... Intre 20% si 30% dintre pacienti sunt farmaco-rezistenti si in cazul lor nici un tratament nu functioneaza, explica dr.
Fiecare gama este compusa dintr-un soak, un scrub, masca si lotiune, pentru un tratament specializat in 4 pasi.
Cu prilejul Zilei Mondiale a Sanatatii, Centrul pentru Inovatie in Medicina (InoMed) a prezentat, intr-un eveniment desfasurat la Reprezentanta Comisiei Europene, rezultatele studiului ATITUDINI SI PERCEPTII ASUPRA BOLILOR MINTALE IN CADRUL POPULATIEI ROMANIEI.
Dintr-un sondaj recent reiesea ca repondentii asteapta ca ea sa treaca dupa maximum 9 zile, totusi, statisticile medicale de anul trecut ne arata ca, in realitate, este nevoie de aproape 3 saptamani pentru ca tusea sa dispara.
Masina reprezinta de cele mai multe ori, pe langa o necesitate, un obiect de fala si de exprimare a unui statut social, cel putin pentru barbati.
"La inceputul carierei, am avut surpriza sa intalnesc cazuri aparent usoare, care au evoluat prost si am depus energie mult mai multa pentru solutionare decat pentru un caz pe care l-am catalogat serios de la inceput.
08.00 - 16.00 (programari) Pentru informatii 0740.338.705 0746.227.896 0726.881.491 Email:
A avea dinti drepti este important nu numai pentru felul in care aratam. ... Daca vrei sa iti corectezi dintii, atunci trebuie sa urmezi un tratament ortodontic. ... Copilul e posibil sa dezvolte o astfel de anomalie a dintilor daca a folosit pentru o lunga perioada de timp suzeta.
Elementul-cheie al acestui parteneriat este sustinerea accesului pacientilor la tratament de catre lantul de farmacii Catena. Peste 6.000 de membri ai organizatiilor aflate sub umbrela COPAC vor putea beneficia, in baza cardului de fidelitate Catena, de reduceri suplimentare la cele mai prescrise 150 de medicamente pentru bolnavii cronici.
In majoritatea cazurilor, diareea este o afectiune usoara, pasagera, care se vindeca in 3-7 zile cu tratament corect. ... Pentru a preveni deshidratarea, medicii recomanda sa ii asigurati copilului aportul suficient de lichide bogate in minerale: ... Un tratament rapid si eficient Deshidratarea poate fi prevenita si prin instituirea rapidă
" la inceputul carierei, am avut surpriza sa intalnesc cazuri aparent usoare, care au evoluat prost si am depus energie mult mai multa pentru solutionare decat pentru un caz pe care l-am catalogat serios de la inceput.
Un nou studiu pan-european, comandat de compania Janssen, subliniaza necesitatea unui grad mai mare de educatie si a dialogului deschis cu privire la optiunile terapeutice pentru schizofrenie.
Cu prilejul Zilei Mondiale a Psoriazisului, Societatea Romana de Dermatologie a organizat o conferinta de presa, prilej pentru a transmite o multime de informatii despre impactul social al acestei boli cronice, sistemice, care afecteaza nu doar pielea, ci si alte organe, ducand frecvent la complicatii.
google-analytics.com