Cautare

2176 de rezultate pentru "traditii si flori de sarbatori in parcul cismigiu" (3.49 secunde)
120 de ani de la prima editie a Jocurilor Olimpice de vara; Google marcheaza aniversarea printr-un doodle special Ne apropiem de Jocurile Olimpice din Rio de Janeiro din august, iar Google marcheaza cea de-a 120-a aniversare a acestei traditii printr-un doodle.
Romania este o tara a Rasaritului, nu avem nimic in comun cu lumea protestanta si catolica (Autor:
Crestinii ortodocsi sarbatoresc anul acesta Pastele pe 8 aprilie si, desi majoritatea popoarelor din estul Europei sarbatoresc in aceste zile Invierea lui Hristos, obiceiurile difera de la o tara la alta.
Sunt multi care isi exprima ingrijorarea ca integrarea ar duce si la alterarea identitatii noastre nationale, la disparitia sau marginalizarea unor traditii si obiceiuri. ... Cum este vorba despre identitatea noastra, contributia proprie la definirea ei trebuie sa fie limitata, caci ar putea fi, cu temei, acuzata de subiectivism.
yogaesoteric.net In noaptea magica de Sanziene se deschid cerurile. Traditia sarbatorii Sanzienelor, a Solstitiului de vara si a zilei Sfantului Ioan Botezatorul (Autoare:
Romanii vor cheltui peste 40.000 de euro pentru comenzile online de flori pentru Valentine‘s Day, cresterea fata de o perioada normala a anului fiind de 50%.
Recorduri pentru piata romaneasca de arta. Licitatia Vechi Maestri ai Picturii Romanesti si Licitatia de Arta Decorativa si Design afirma interesul investitional tot mai pronuntat, in contextul unei piete de arta aflata in plin proces de evolutie. Evenimentul marcheaza trei recorduri pe piata de arta din Romania:
Peste 600 de admiratori ai creatiilor Lizei Panait au participat aseara la prezentarea celei mai noi colectii semnata de aceasta si intitulata Romantique.
De vineri pana duminica va asteptam la o noua editie Piata Taraneasca si Mester(Esti)! in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din Sos. ... Programul este intre orele 10, 00 si 19, 00 si intrarea este libera.
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ... SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR Este cunoscuta preocuparea profesorului Sorin Danciu de a alcatui o adevarata arhiva de aur a personalitatilor care au vizitat, de-a lungul timpului, Calarasiul.
Sotii Steliana si Gigi Dumitru partipa zilele aceastea la targul Piata Taraneasca din curtea MTR cu lavanda din Daeni. ... suntem producatori de lavanda si flori la ghivechi, Avem un hectar si jumatate de lavanda.
Din Podul de Flori, care a unit odata, fara a mai lua in seama barierele artificial create, pe cei de o parte si alta a Prutului, nu s-a mai ales decit praful.
Camera de Comert si Industrie Bihor in calitate de beneficiar, avand ca parteneri Agentia de Dezvoltare a judetului Hajdú Bihar si Camera de Comert si Industrie Hajdú Bihar (Ungaria), a realizat si a lansat proiectul "Unitate si diversitate in turismul Euroregiunii Bihor-Hajdú Bihar".
Primaria Craiova cheltuieste zilnic peste 500 de milioane de lei vechi pentru zone verzi, cimitire, banci, gardulete, cosuri de gunoi si arteziene Primarul Craiovei, Antonie Solomon, n-a ascuns niciodata faptul ca tine extrem de mult ca orasul sa fie "aratos" in privinta zonelor verzi.
Traditii vs superstitii la botez. ... Traditiile legate de sfanta taina a botezului 2. Superstitiile legate de botez 3. Sa respecti sau nu traditiile si superstitiile legate de botez?
Adevarul de Calarasi informeaza: ... Parade ale ambarcatiunilor cu motor sau cu rame, concursuri inot si de barci, desene pe asfalt si o nunta marinareasca sunt doar cateva din atractiile zilei. Ziua Marinei, o sarbatoare cu traditie pe malul Borcei, va fi si in acest an punctul zero al distractiei.
Adevarul de Calarasi informeaza: ... Parade ale ambarcatiunilor cu motor sau cu rame, concursuri inot si de barci, desene pe asfalt si o nunta marinareasca sunt doar cateva din atractiile zilei. Ziua Marinei, o sarbatoare cu traditie pe malul Borcei, va fi si in acest an punctul zero al distractiei.
Actualitatea de Calarasi si Adevarul informeaza: Calarasenii sunt invitati de Sf. Maria la Ziua Marinei, pe faleza orasului, la distractie A intrat deja in traditia comunitatii calarasene ca, in fiecare an, pe 15 august, sa fie sarbatorita Ziua Marinei.
Calarasiul prin ochii mei (5) Cum incercarea mea de a trece ca un eventual turist prin toate locurile pline de istorie ale orasului, sau prin locurile prin care Calarasiul se poate mandri, tot fiind pe centru, nu puteam sa nu zic ceva de cladirea Scolii Elementare de Comert, azi Liceul Economic, care a fost construita in anul 1929 de arhitectul Sima Vasilescu din Bucuresti.
SARBATORI FERICITE - aceasta este urarea pe care Google o face tuturor internautilor, prin intermediul unui Google Doodle special pentru 24 decembrie, ajunul Craciunului.
google-analytics.com