Cautare

2178 de rezultate pentru "traditii si flori de sarbatori in parcul cismigiu" (2.70 secunde)
Kilogramele acumulate de sarbatori se pot incapatana sa se mentina pana vara urmatoare (studiu) Un studiu efectuat pe circa 3.000 de persoane adulte din trei tari si publicat recent in NEW ENGLAND JOURNAL OF MEDICINE (NEJM), a evidentiat faptul ca greutatea nedorita acumulata in timpul sarbatorilor de iarna poate persista timp de cateva luni si chiar pana vara urmatoare, informeaza Medical News Today.
Vin Craciunul, Revelionul, Intregrarea si tot asa. Agenda ne este plina acum, in decembrie, de tot felul de sarbatori. ... Nu prea mult pe cap de locuitor, dar intreaga suma putea fi folosita mai bine si altfel.
Traditii si obiceiuri. Ce sa nu faci pe 14 octombrie Sfanta Parascheva este celebrata anual de crestinii ortodocsi in data de 14 octombrie 2016. Sarbatoarea este marcata cu cruce rosie in calendarul ortodox.
Conservatorii cer presedintelui Traian Basescu sa ceara DNA si Curtii de Conturi sa se autosesizeze in legatura cu acordarea lui Costica Constanda a terenului in Satul Francez, considerand ca acest lucru este o "afacere dubioasa", a declarat, luni, senatorul PC Marius Marinescu.
Ministerul Internelor si Reformei Administrative a acordat titlul de parc industrial societatii comerciale "Eurobisness Parc Oradea", societate ce administreaza parcul industrial din Oradea. Parcul se intinde pe o suprafata de 121,29 de hectare si este inclus in domeniul public al municipiului Oradea.
Ramane tunelul pe sub parcul Herastrau, insa va fi mai scurt. In final, pretul pe kilometru a ajuns mai mic decat la Pasajul Basarab: ... Este pe scurt ultima varianta de lucru a autostrazii suspendate sau a inelului median de circulatie al Capitalei, obtinuta de B365.ro.
Divertiland, cel mai mare parc de distractii din Romania si din Europa de Sud-Est, situat la iesirea din cartierul Militari din Bucuresti, isi va deschide portile pentru public la inceputul acestui week-end.
Cel mai mare targ imobiliar din Romania isi pastreaza traditia de a oferi vizitatorilor sai participari Exclusive! In aceasta toamna, pe langa lansarea de noi proiecte rezidentiale, intre 24-27 octombrie, in Piata Constitutiei, tIMOn va promova cu caracter exclusiv peste 1000 de apartamente noi din 35 de proiecte rezidentiale:
Peste 50 de persoane, blocate, aproape o ora, in roata mare din Parcul Tei;
HotNews.ro / Suedia creativa revine la Roaba de Cultura, din parcul Herastrau, in acest weekend Ambasada Suediei la Bucuresti, in parteneriat cu Asociatia Green Revolution, au organizat in perioada 5 - 7 iunie la cea de-a doua editie a evenimentului Suedia Creativa.
la Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu (UAUIM), din Bucuresti si director al Departamentului de Proiectare Urbana si Peisagistica, a ales Parcul Herastrau:
o tara care poate sa-si spuna cuvantul cu demnitate, aratand in acelasi timp respect pentru celelalte neamuri. Multumesc bucurestenilor ca sunt prezenti aici alaturi de noi. Sa mai aratam, inca o data, ca suntem pro-europeni, ca suntem si facem parte din Europa.
20 iulie, Sfantul Ilie in calendarul popular romanesc Sant-Ilie este ziua de celebrare a zeului solar (Sant-Ilie) la data 20 iulie, considerata a fi mijlocul sezonului pastoral.
Sarbatoarea Pastelui este pentru romani, alaturi de Craciun, cea mai importanta din an, pentru care fiecare familie se pregateste cu mult timp inainte prin postul tinut cu atata evlavie.
Sarbatori fericite! ... Google si-a schimbat astazi pagina de start si are un nou Doodle. ... Urarea SARBATORI FERICITE este una dintre cele mai obisnuite pe care le auzim sau le facem inainte de Craciun sau in perioada dintre Craciun si Anul Nou.
doua milioane de romani aniversati Crestinii ortodocsi il cinstesc in aceasta zi pe Sf. Ioan Botezatorul, cel care l-a botezat pe mantuitorul Iisus in apele Iordanului • De ziua Sf. Ioan, peste doua milioane de romani isi sarbatoresc onomastica Astazi, 7 ianuarie, crestinii il sarbatoresc pe Sf.
Stefan Hrusca revine an de an in Romania pentru intalnirea cu publicul si pentru a duce mai departe stravechiul obicei:
Boboteaza sau Botezul Domnului, sarbatoarea din 6 ianuarie cunoscuta si sub denumirile "Aratarea Domnului" sau "Epifania", si ziua Sfantului Ioan, din 7 ianuarie, marcheaza sfarsitul ciclului de sarbatori dedicate Nasterii Mantuitorului Iisus Hristos.
yogaesoteric.net In noaptea magica de Sanziene se deschid cerurile. Traditia sarbatorii Sanzienelor, a Solstitiului de vara si a zilei Sfantului Ioan Botezatorul (Autoare:
Romanii vor cheltui peste 40.000 de euro pentru comenzile online de flori pentru Valentine‘s Day, cresterea fata de o perioada normala a anului fiind de 50%.
google-analytics.com