Cautare

2178 de rezultate pentru "traditii si flori de sarbatori in parcul cismigiu" (3.01 secunde)
Trei evantaie supradimensionate, trei povesti impletite cu peste o mie de flori, multe ore de munca si pasiune au fost ingredientele principale de la Floral Expo din Sun Plaza.
Cand dragostea unui calarasean pentru flori se transforma intr-o afacere de familie In urma cu 5 ani, un tanar din Calarasi pasionat de gradinarit si flori isi ia inima in dinti si porneste o afacere proprie in domeniu.
Belgienii celebreaza miercuri 21 iulie 2010 Sarbatoarea Nationala - 180 de ani de la fondarea tarii -, punctul culminant al ceremoniilor fiind parada militara din Piata Regala, la care vor asista Regele Albert II, membrii familiei regale, presedintele Consiliului European, belgianul Herman Van Rompuy si reprezentanti ai altor institutiilor europene.
Cristina si Constantin Niculescu participa pana pe data de 21 aprilie inclusiv, la targul "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu. "Suntem singurii crescatori de viermi din Romania!
Corneliu Zaharescu, mester popular din Dragoesti, Ialomita, participa, alaturi de sotia sa, Lenuta Zaharescu, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Virginica Soldanescu din Radaseni, de langa Falticeni, judetul Suceava, participa zilele acestea la targul traditional Traditii si flori de sarbatori organizat de Creart in Parcul Cismigiu.
Zoltan Bedo din Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, participa zilele acestea la targul "Traditii si flori de sarbatori" organizat de Creart in Parcul Cismigiu.
Nicolai Drajmici din comuna Vatra Moldovitei, satul Paltin, judetul Suceava, participa zilele acestea la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Ioan Silviu Batariuc este prezent impreuna cu sotia sa, Roxana, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu. Acesta este profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, iar sotia sa, Roxana, este profesoara de religie la Liceul Chiritescu.
Liviu Balac este prezent inclusiv pana luni, 13 aprilie, in cadrul targului Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Ioan Silviu Batariuc va recomanda o tinuta barbateasca superba pentru aceste zile frumoase de primavara. Acesta a fost prezent impreuna cu sotia sa, Roxana, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat de Creart in Parcul Cismigiu.
Cristina si Constantin Niculescu au participat recent la targul mesterilor populari organizat in curtea MTR. "Suntem singurii crescatori de viermi din Romania!
Zoltan Bedo din Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, participa zilele acestea la targul "Traditii si flori de sarbatori" organizat de Creart in Parcul Cismigiu. "Am un stand cu jucarii din lemn facute de mine. De 15 ani lucrez jucarii din lemn!", isi incepe povestea Zoltan Bedo.
Familia Zota este prezenta cu produse apicole la targul "Traditii si flori de sarbatori" organizat de Creart in Parcul Cismigiu pana pe 21 aprilie inclusiv.
Emil Florescu participa la toate targurile de produse traditionale organizate la Bucuresti. Pana la Paste, il puteti gasi la standul sau din cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu puteti achizitiona: ceaiuri, tincturi, siropuri si alifii, produse naturale 100%. Pentru relatii si comenzi (ramburs) ii puteti contacta telefonic, la nr.
Maria si Dan Capitanu de la Fagurele Cu Miere.ro sunt prezenti cu un stand in cadrul targului Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Cele 6 proiecte de hotarare care vizeaza planuri de urbanism pentru zone din centrul Capitalei au fost adoptate, marti, de Consiliului General al Municipiului Bucuresti, dupa ce la finele anului trecut fusesera respinse.
Cea de a XXVI-a editie a Festivalului International de Folclor HORA MARE, eveniment folcloric desfasurat sub egida CIOFF - Consiliul International de Organizare a Festivalurilor Folclorice si Arta Traditionala - partener al UNESCO, reuneste pe scena din parcul Dumbrava de pe malul Borcei, timp de 5 zile, ansambluri folclorice din mai multe tari si din Romania.
Reproducem partea a doua a unui articol senzational, publicat in Jurnalul National, despre cuplul politic "Elena Udrea-Traian Basescu". Dupa 5 ani de mandat prezidential, ea ramane cu niste anchete penale. El inca nu are anchete pe rol din motive de imunitate, dar limitele Constitutiei nu sunt infinite.
google-analytics.com