Cautare

2176 de rezultate pentru "traditii si flori de sarbatori in parcul cismigiu" (3.18 secunde)
Daca va place kurtosul puteti manca un kurtos kolacs bun la targul de produse traditionale organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu.
Costica si Maria Mischiu - mesteri ceramisti - au participat recent cu ceramica de Horezu, la targul Traditii si flori de sarbatori din Parcul Cismigiu. La standul lor, bucurestenii au gasit si achizitionat:
La acest sfarsit de saptamana, capitala se anima cu ocazia targurilor speciale organizate de Sarbatoarea de Florii.
In aceasta saptamana, capitala se anima cu ocazia targurilor speciale organizate cu prilejul Pastelui. Asa ca, in Parcul Cismigiu, trebuie neaparat sa ajungi pe aleile unde se desfasoara targul traditional organizat de Creart.
In cadrul targului Traditii si flori de sarbatori, organizat cu prilejul sarbatorilor pascale in Parcul Cismigiu, sunt si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune. "Cel mai bine s-au dat la acest targ gogosile cu branza si marar!
La invitatia doamnei Monica Irimia, reprezentant al Asociatiei Tracia Land Italia, Cristina Chiriac, fondator Flori de Ie, in parteneriat cu Brandusa Bordeianu Make up Artist, impreuna cu Universitatea Aldo Moro si Facultatea de Business si Turism vor reprezenta Romania la Bari, Italia, in data de 9 martie 2017, in cadrul evenimentului Primavara, bine ai venit cu Martisor!
Apa oferita GRATUIT de Primaria Sectorului 2, in perioada caniculara Ca urmare a atentionarilor meteorologice care indica vreme calduroasa in aceste zile, Primaria Sectorului 2 pune, gratuit, la dispozitia bucurestenilor cele 19 fantani de mare adancime care furnizeaza apa de cea mai buna calitate.
Centrul Comercial Sun Plaza, in parteneriat cu Asociatia Parcul Natural Vacaresti, organizeaza in perioada 18-28 august expozitia de fotografii Parcul Vacaresti merita straie noi. Doneaza si tu!. Fotografiile sunt semnate de Helmut Ignat, iar scopul evenimentului este strangerea de fonduri necesare conservarii si promovarii speciilor din Parcul Natural Vacaresti.
In Piata Constitutiei va avea loc evenimentul TRADITII SI FLORI DE SARBATORI Se va restrictiona traficul rutier pe bd. ... Libertatii si bd. I.C.Bratianu In perioada 07-17.04.2017, intre orele 10.00-22.30, in Piata Constitutiei va avea loc evenimentul Traditii si Flori de Sarbatori.
Potrivit reprezentantilor Primariei Capitalei, puncte de acces wireless au fost montate si in zonele Roata Mare (care a fost demontata, intre timp) si zona Cariatide - intrarea Charles de Gaulle din Parcul Herastrau, in zona Debarcader din parcul Cismigiu, in apropierea statiei de metrou Izvor, la intrarea principala din parcul Floreasca si in parcul Alexandru Ioan Cuza (fostul IOR) din sectorul 3 al Capitalei.
Obiceiuri, traditii si superstitii populare romanesti de Sfintele Pasti. Traditii de Paste in Transilvania, Banat, Bucovina, Moldova Sarbatoarea Sfintelor Pasti este cea mai marita si solemna dintre sarbatorile anului, care aduce omenirii speranta mantuirii si a vietii vesnice, prin sacrificiul lui Iisus Hristos.
Corona SRL este prezenta cu un stand in cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori" organizat de Creart in Parcul Cismigiu. "Avem la stand flori precum:
Arpad Balint din Odorheiu Secuiesc participa pana pe 13 aprilie inclusiv la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Nicoleta Simona Vaduva participa zilele acestea la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Pe Florin Poptean il gasiti la standul sau amenajat in cadrul targului Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu. ... Lucrez titireze din lemn care costa intre 5 RON - 35 RON, in functie de dimensiune, detalii, complexitatea si finisajul lor", isi incepe povestea Florin Poptean.
La standul Monicai Chise din Bihor din cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu puteti gasi diverse sortimente de palinca. "Anul acesta, cele mai cautate sunt palinca de gutui si palinca de piersica. La standul nostru a trecut si Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu.
Cozonac Domnesc din Botosani participa zilele acestea la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu. "La acest targ, organizat de Paste, am adus:
Cladirea si parcul Circului de Stat Cladirea Circului de Stat, actualul sediul al Circului Globus din Bucuresti, este situata pe bulevardul Lacul Tei, in sectorul 2. Constructia a fost terminata in anul 1960, fiind realizata dupa planurile arhitectilor Nicolae Porumbescu, Constantin Rulea, Sanda Bercovici si Nicolae Pruncu.
Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a postat ope Facebook un text pe care il puteti citi in continuare:
Cei de la firma Pamvet SRL au participat recent la targul traditional organizat de Creart in Parcul Cismigiu. In acest week-end, ii veti gasi si la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
google-analytics.com