Cautare

2178 de rezultate pentru "traditii si flori de sarbatori in parcul cismigiu" (3.19 secunde)
Parcurile Cismigiu si Carol, restaurate si revitalizate. Proiectele au o valoare de 4 milioane euro Primaria Capitalei vrea sa revitalizeze si sa restaureze patrimoniul natural si cultural din parcurile Cismigiu si Carol. Valoarea investitiei, pentru fiecare parc, este de doua milioane euro.
Primaria Capitalei deschide sezonul veseliei si distractiei de Ziua Internationala a Copilului Pe 1 iunie, Primaria Municipiului Bucuresti, prin ARCUB, celebreza Ziua Internationala a Copilului alaturi de micii bucuresteni, in Parcul Cismigiu si in cartierele orasului.
Cei de la firma Pamvet SRL participa zilele acestea la targul traditional Traditii si flori de sarbatori rganizat de Creart in Parcul Cismigiu. "Avem 10 sortimente de baclava, 20 de sortimente de rahat turcesc si braga. Cafeaua turceasca la nisip si braga merg cel mai bine!
In cadrul targului Traditii si flori de sarbatori din Parcul Cismigiu ii gasiti si pe cei de la standul Botiza, Maramures. La stand le gasiti pe Iulia Corau, care conduce aceasta afacere, alaturi de tinerele Viorica Bobocea, Emanuela Traista si Marya Trifoi.
Palinca de mere si palinca de pruna sunt cele mai cautate bauturi la targul de produse traditionale din Parcul Cismigiu. Florin Chise participa cu palinca din Bihor la Targul organizat de Paste in Parcul Cismigiu.
Primaria Capitalei organizeaza, in perioada 19-21 septembrie, Zilele Bucurestilor Primaria Capitalei organizeaza, in perioada 19-21 septembrie, zilele Bucurestiului. Evenimentele se vor desfasura in Piata Constitutiei, Piata Universitatii, Parcul Cismigiu si Centrul Vechi.
Senatorii au respins initiativa legislativa privind consacrarea zilelor de 21 martie (Newruz) si 6 mai (Kadarlez) ca sarbatori legale - sarbatori foarte vechi dedicate primaverii la popoarele turcice.
Constantin Milica) La multe popoare din Europa de Vest exista traditia ca in luna mai sa se sarbatoreasca Duminica lacramioarelor.
10 Mai, Ziua regalitatii in Romania 10 mai este Ziua Regalitatii in Romania. La aceasta data, in 1866, Principele Carol I era proclamat "domnitor al tuturor romanilor". 15 ani mai tarziu, in 1881, devenea rege, iar Romania monarhie.
Primaria Capitalei, prin creart, organizeaza TRADITII SI FLORI DE SARBATORI, cel mai mare eveniment dedicat Sarbatorilor Pascale din Bucuresti, in perioada 30 martie- 9 aprilie 2018, in Parcul Regele Mihai I (Parcul Herastrau).
Eduard Constantinescu de la Miledy Naturals participa alaturi de mama sa, Adriana Tudor, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Ce spun specialistii (2) Arhitectul Dan Marin, membru in Comisia Tehnica de Amenajare a Teritoriului si Urbanism, subliniaza ca parcurile bucurestene sunt greu de comparat intre ele, intrucat sunt diferite si fiecare dintre ele reprezinta altceva.
Targuri cu preparate traditionale din peste, prezentarea artei culinare specifice Deltei Dunarii, concerte de muzica sacra si folclorica, piese de teatru pentru copii, atelierele de creatie pentru olarit, incondeierea oualor sau pictura icoanelor sunt pregatite in Capitala de Sarbatoarea Floriilor.
b365.ro :T raditii si Flori de Sarbatori Primaria Municipiului Bucuresti, prin CreArT - Centrul de Creatie, Arta si Traditie, organizeaza cea de-a IV-a editie a evenimentului dedicat Pastelui si Floriilor - "Traditii si Flori de Sarbatori".
Specialistii in domeniu declara ca una dintre cele mai profitabile afaceri in Romania de astazi este comertul cu flori. Cea mai noua moda in materie este vanzarea de aranjamente florale prin Internet. Cel mai ieftin aranjament costa insa minimum 500.000 de lei.
Agricultura nu înseamna doar cereale, iar o firma specializata pe productia sau comercializarea de flori ornamentale, seminte de legume sau plante furajere poate fi o afacere profitabila, în conditiile unei investitii mici sau medii.Productia de plante furajere, flori sau legume are nevoie de seminte, iar o firma care sa fie intermediara între producatorii agricoli si furnizorii de seminte este o afacere banoasa.
Ce sa faci in sezonul sarbatorilor Sezonul sarbatorilor! ... Afla ce poti face in Sezonul sarbatorlior si bucura-te de el alaturi de cei dragi.
Costica si Maria Mischiu - mesteri ceramisti - participa cu ceramica de Horezu la targul "Traditii si flori de sarbatori" in Parcul Cismigiu, pana pe 21 aprilie inclusiv. ... de telefon: 0744924396 si 0760475967. ... platouri ceramica Horezu, farfurii ceramica Horezu, castroane ceramica Horezu, urcioare, cesti si cani, ciorbalace ceramica Horezu.
Targul "Traditii si flori de sarbatori", aflat la editia a VI-a, organizat in Parcul Cismigiu, este deschis pana pe 13 aprilie inclusiv. ... Targul este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie. "Aparatul de preparat kurtos e facut de mine.
Andrei Zota participa in cadrul targului Traditii si flori de sarbatori organizat cu prilejul sarbatorilor pascale in Parcul Cismigiu din Capitala.
google-analytics.com