Cautare

307 de rezultate pentru "titus" (3.58 secunde)
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi. ... Titus Cristescu.
Si in aceata situatie dramatica, in care istoria unui oras a fost ingropata sub moloz, un inginer cu talent de constructor si arhitect, pe nume Titus Cristescu, a pus in opera un plan extraordinar:
Titus Cristescu a publicat pe pagina de facebook un text interesant despre o ideea de-a sa: ... Proiectul lui Titus Georgescu de a reconstrui macheta centrului vechi al orasului Calarasi, de acum 100 de ani, este exceptional si merita finantare. Calaraseni, cititi textul lui Titus Cristescu si meditati.
Titus Corlatean, in Rusia:
PSD riposteaza la declaratii lui Traian Basescu Presedintele Traian Basescu incearca sa provoace o criza majora care sa duca la alegeri anticipate, anulind in acest fel mandatul Guvernului Tariceanu si amenintind sansele Romaniei de a deveni membru plin al Uniunii Europene la 1 ianuarie 2007, a declarat ieri purtatorul de cuvint al Partidului Social Democrat, Titus Corlatean.
Sedinta plenului Senatului de luni a fost suspendata dupa ce liderul grupului parlamentar al PDL, Cristian Radulescu, a solicitat o a doua pauza de consultari pentru ca propunerea grupului PSD ca Mircea Geoana sa fie inlocuit in calitatea de presedinte al Senatului cu Titus Corlatean sa poata fi dezbatuta in cadrul grupurilor din arcul guvernamental.
Dupa epuizarea subiectului anuntat oficial, au urmat, evident, intrebarile legate de "fatalaul" devenit "fatalau plangacios" - adica disputa pe care Radu Mazare, de aceasta data in calitate de presedinte al PSD Constanta, o are cu Titus Corlatean, secretarul general al PSD.
De data aceasta, liderul municipal al social-democratilor din Constanta a dorit sa informeze ca nu este de acord cu declaratiile lui Radu Mazare, care l-a numit pe secretarul general al PSD, Titus Corlatean, "fatalau" si "fatalau plangacios".
Senatorul PSD Titus Corlatean se pronunta pentru venirea la conducerea PSD a unei "echipe puternice, capabila sa i se opuna lui Traian Basescu" si ii recomanda lui Mircea Geoana "o perioada de repaos".
Titus Corlatean a participat la o dezbatere despre viitorul european al Republicii Moldova Presedintele Comisiei pentru politica externa, senatorul Titus Corlatean, impreuna cu Ambasadorul Republicii Moldova, Iurie Renita, au participat miercuri, 19 ianuarie a.c., la Brasov, la o dezbatere cu studentii vizand viitorul european al Republicii Moldova si relatiile cu Romania.
Gestul lui Vanghelie poate crea o problema din punct de vedere politic Intr-o emisiune la Realitatea TV, Titus Corlatean a criticat gestul lui Marian Vanghelie de a asocia PSD cu un demers al Elenei Udrea si al lui Gabriel Oprea.
Motiunea simpla a senatorilor opozitiei intitulata "Politica externa este a Romaniei si nu a PDL" a fost depusa, miercuri, la presedintele Senatului, a declarat, pentru MEDIAFAX, senatorul PSD Titus Carlatean.
Ponta a afirmat ca decizia luata luni de BPN al PSD si decizia grupului PSD din Senat, de inlocuire a lui Mircea Geoana cu Titus Corlatean in functia de presedinte al Senatului, nu se vor schimba.
Unii s-au obisnuit cu colaborationismul Bucurestiului" Ministrul Justitiei, Titus Corlatean, a calificat pozitia Ungariei in scandalul creat in jurul reinhumarii poetului Nyiro Jozsef drept "inacceptabil" si ca fiind rezultatul unei politici externe slabe din partea Romaniei, in ultimii ani.
Ministrul Justitiei, Titus Corlatean, a adresat rugamintea ca membrii "Grupului de prieteni pentru Romania" din cadrul Congresului Statelor Unite sa sustina adoptarea unei noi legislatii care sa faca posibila includerea Romaniei in programul Visa Waiver, ceea ce ar permite cetatenilor romani sa beneficieze de un regim de libera circulatie similar cu cel al majoritatii cetatenilor Uniunii Europene, transmite Romanian Global News.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a publicat pe pagina sa de Facebook un text interesant despre sistemul de invatamant din Romania din perioada 1950 - 1962.
PSD critica desemnarea noului premier Desemnarea lui Calin Popescu Tariceanu pentru postul de prim-ministru contravine atit votului popular exprimat de o maniera clara in 28 noiembrie, cit si votului din Parlament pentru desemnarea presedintilor celor doua camere, a declarat ieri, pentru Rompres, purtatorul de cuvint al PSD, Titus Corlatean.
Pesedizarea era legala Atat Eugen Bejinariu, cat si purtatorul de cuvant al PSD, Titus Corlatean, au precizat ca intentia Grupului nu este de a-i apara pe acei functionari care intr-adevar si-au incalcat prerogativele.
In continuare au prezentat expuneri tematice Titus Corlatean, presedintele Comisiei de Politica Externa a Senatului, Liviu Dragnea, presedintele Consiliului Judetean Teleorman, senatorul PD-L Petru Filip, Nicolae Apostol, vicepresedinte al Clubului de la Bucuresti si patron al companiei Kosarom din Pascani, Vasile Puscas, seful Departamentului de Afaceri Europene si Cristian Diaconescu, ministrul de Externe.
Surpriza a venit din partea lui Titus Corlateanu, care l-a invins pe Miron Mitrea in cursa pentru postul de secretar general al partidului. ... Batalia pentru postul de secretar general al PSD s-a dat intre Miron Mitrea, actualul titular al postului si Titus Corlateanu, vicepresedintele PSD.
google-analytics.com