Cautare

5109 de rezultate pentru "titularizari 2009 cluj" (3.43 secunde)
Ion Chiricuta din Cluj-Napoca. ... Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Bucuresti. Aceste registre functioneaza diferit, cel mai performant fiind cel de la Cluj-Napoca.
Avem patru centre Iasi, Cluj, Timisoara, Bucuresti: Bucuresti, Cluj si Iasi fiecare, in medie, cu cate 10 copii hemodalizati, la care se adauga o medie de 4-5 copii cu dializa peritoneala. ... La Cluj, cel mai puternic centru de nefrologie pentru copii, unde activeaza prof.
Centrul de expertiza pentru boli rare in domeniul bolilor hepatice pediatrice rare, Pediatrie II, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Cluj Napoca; ... Ion Chiricuta Cluj Napoca. ... Centrul de expertiza pentru boli rare musculo-scheletale autoimune si autoinflamatorii al SCJU Cluj-Napoca.
Incepand de luni, 27 aprilie, PROFI extinde si in orasele Bucuresti si Cluj proiectul inceput la Timisoara in sprijinul persoanelor lipsite de familie, prieteni sau vecini care sa le ajute sa-si cumpere produsele de care au nevoie.
U Cluj - FCSB 1-2 Etapa 16 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... Filip '40 / Cordea '86 Echipele de start U Cluj: ... Cluj Arena, Cluj-Napoca Arbitru:
Superliga, play-out, etapa a 8-a U Cluj - Chindia Targoviste 2-0 (1-0) Au marcat: Remacle 35, Nistor 65 U Cluj: ... Cluj Arena (Cluj-Napoca) Arbitru:
Horatiu Ioani a urmat cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj.
Herta Muller, laureata Premiului Nobel pentru literatura in anul 2009, descrie suferintele acestor nevinovati in lagarele de munca sovietice. ... - La Cluj ati ajuns in clasa a VII-a, cum v-ati acomodat? ... - Cum v-ati acomodat la Cluj?
Bucurestiul este devansat de Iasi, Cluj si Brasov. În urmatorii trei-cinci ani, densitatea spatiului închiriabil la mia de locuitori în cele mai importante 13 orase din tara se va tripla. ... Iasi, Cluj-Napoca si Constanta, Timisoara, Craiova, Galati, Brasov, Ploiesti, Braila, Oradea, Bacau si Pitesti.
Jolidon Cluj, cu scorul de 29-27 (13-15), intr-un meci restant din etapa a XVI-a a Ligii Nationale, acesta fiind primul esec dupa trei ani in competitia interna. Derbiul de la Cluj a fost disputat (8-8, min.
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. ... Consecinta fundamentala a anului politic 2009 este faptul ca democratia romaneasca este intr-un mare impas.
Trebuie subliniat ca toate contractele au incetat, prin acte aditionale, la 01 martie 2009.
Anul trecut, valoarea totala a piatei media a ajuns la 316 milioane de euro (inclusiv bartere),cu 9% sub nivelul raportat in 2009, potrivit studiului Media Fact Book realizat de Initiative Media Romania.
2009. ... 2009), ziarele au ocupat un loc central. ... Publicatia a devenit, in mai 2001, lider de audienta si vanzari in presa romaneasca, pozitie pierduta in 2009 in fata tabloidului Click, editat de Adevarul Holding. ... Cotidianul a avut, in 23 decembrie 2009, ultima aparitie. ... In 2009, ziarul revinela titlul National.
David Clarke (foto), unul dintre principalii artizani ai acestei operatii, a anuntat publicarea celei de a zecea si ultime transe, acoperind perioada din 2007 pana in 30 noiembrie 2009, cand Ministerul Apararii a decis sa inchida biroul sau OZN si "linia fierbinte" de raportare OZN.
1/2009, i-a furnizat informatii false. Concret, Emil Boc a comunicat, atat sub propria semnatura, cat si prin intermediul Ancutei Geanina Opre, presedintele Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, ca sumele din fondul din care ar trebui sa acorde despagubirile conform Legii nr.1/2009 "sunt inexistente".
Primarul si viceprimarul si-au dat spor de dispozitiv, fiindca erau in comisia pentru situatii de urgenta, si spor de conditii vatamatoare, pentru ca lucrau la calculator Primarul Marin Marcu si viceprimarul Marian Ilie din comuna doljeana Breasta si-au dat ilegal mai multe prime si sporuri in 2009.
In 2009 Romania nu se mai putea imprumuta de pe piata, ceea ce a reclamat o interventie urgenta la FMI si UE. ... Stim cu totii ca guvernul si parlamentul in 2009-2011 au parcurs o perioada dificila.
În 2009, combustibilul, cafeaua, tigarile, bauturile alcoolice, energia electrica si altele vor fi din start mai scumpe.
google-analytics.com