Cautare

5817 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs bistrita nasaud" (3.18 secunde)
• 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Miile de profesori si studenti galateni care se inscriu la examenul de titularizare au de trecut prin furcile caudine ale obtinerii avizului psihiatric.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Partidul va incheia un protocol cu Partida Romilor si va continua parteneriatul cu UDMR Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, sambata, la Conferinta Judeteana a Organizatiei de Femei a PDL Bistrita-Nasaud, ca partidul pregateste semnarea unui protocol de colaborare cu Partida Romilor si doreste sa continue parteneriatul cu UDMR in perioada 2012-2016 Ioan Oltean a facut acest anunt dupa ce i-a multumit Letitiei Stoicescu, reprezentant al Partidei Romilor Bistrita-Nasaud, pentru mesajul transmis in cadrul Conferintei femeilor democrat-liberale, unde aceasta a participat in calitate de invitat.
Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor si deputatul Gelil Eserghep se afla, in aceste zile, la Bistrita Nasaud, unde au fost invitati, de autoritati, sa participe la o serie de manifestari prilejuite de Inaltare si totodata de Ziua Eroilor.
Pe de alta parte, Mircea Geoana a declarat miercuri seara ca formatiunea sa a castigat in doua zile doua consilii judetene, el facand referire la cele din Bistrita-Nasaud si Olt.
Banii alocati de la bugetul de stat sau cel judetean bisericilor din Bistrita-Nasaud a devenit subiectul preferat de campanie al politicienilor din Bistrita-Nasaud, atat liberalii, cat si reprezentantii PDL invocandu-l, vineri, la conferintele de presa ale formatiunilor respective.
◦Ce fel de baza are stabilirea unui criteriu paritar de reprezentare intre PNL si PSD, prin raportare la alegerile care au avut loc intre 2008 si 2009 (alegeri locale, alegeri parlamentare, alegeri europarlamentare si alegeri prezidentiale)?
Primele semnale vin din Bistrita-Nasaud. ... Presedintele CJ Bistrita-Nasaud, Gheorghe Marinescu (PSD), nu era de acord cu convocarea sedintei. ... Gheorghe Pop este inspector general adjunct la Inspectoratul scolar Judetean Bistrita-Nasaud si doreste sa-si mentina functia si sa aplice politica Guvernului in teritoriu.
Astfel, daca presedintele Consiliului Judeten Covasna, Demeter Janos, sustine ca legea trebuie sa prevada foarte clar motivele pentru care pot fi revocati presedintii de consilii judetene, prefectul judetului Bistrita-Nasaud, Szilagyi Ioan (UDMR), spune ca modificarea Legii nr.
Deputatul PDL Ioan Oltean, vicepresedinte al partidului si lider al filialei judetene Bistrita-Nasaud, si-a completat proprietatile imobiliare cu un teren de 3.000 de metri patrati in Tunari, achizitionat anul acesta.
Un barbat din judetul Mures a fost impuscat in piept, vineri seara, cu un pistol cu bile de cauciuc, in urma unui conflict care a izbucnit intr-o benzinarie din Bistrita si in care au fost implicate trei persoane, victima fiind transportata la spital, insa refuzand internarea.
Liderul judetean al PSD, fostul prefect de Bistrita-Nasaud Viorel Pupeza, i-a luat ieri apararea subprefectului Mica Oprea, pe care liberalii si democratii urmaresc sa o destituie.
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici. ... Insa, meritele acestea sunt din ce in ce mai diluate de notele proaste de la titularizare.
"retrase” din concurs. ... Daca dosarul este sau nu inca in concurs nu sunt cel mai in masura sa spun acest lucru. Cert este ca eu nu mi-am retras dosarul”, ne-a declarat Victor Popescu, privitor la retragerea sa din concurs.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
UDMR Bistrita-Nasaud a renuntat la doua functii de directori generali de institutii descentralizate pentru a nu crea probleme in coalitia guvernamentala.
Presedinta Organizatiei de femei a PSD Bistrita-Nasaud, Adriana Pana, a cerut ieri demisia Rovanei Plumb din functia de lider al Organizatiei de Femei a PSD, motivand ca aceasta face parte din categoria celor "frustrati din conducerea partidului care dau lovituri sub centura".
Filialele judetene ale PNL si PD Bistrita-Nasaud au depus ieri in instanta cereri distincte care au insa acelasi continut:
google-analytics.com