Cautare

3883 de rezultate pentru "titularizare 2009 suceava" (2.62 secunde)
Vicepresedintele Consiliului Judetean Suceava, Stela Acatrinei (PRM), a apreciat ieri ca nu sunt sanse pentru inlocuirea din functie a presedintelui CJ Suceava, Gavril Marza (PSD), asa cum ar vrea Alianta D.A. Suceava.
Presedintele organizatiei PRM Suceava, Gheorghe Acatrinei, a declarat ca a demarat campania de strangere de semnaturi in vederea initierii procedurii de invalidare a mandatului de parlamentar de Suceava al Leonidei Lari Iorga.
Presedintele organizatiei judetene PNL Suceava, Ion Lungu, le-a cerut membrilor din structurile de conducere ale acestei formatiuni si ale organizatiei municipale sa dea declaratii de fidelitate fata de partid, dar trei dintre acestia au evitat.
Biroului Permanent Judetean al PD Suceava a decis dizolvarea intregii conduceri a organizatiei municipale PD Suceava, alegerile pentru desemnarea unei noi structuri de conducere urmand sa se desfasoare la 9 septembrie.
Manifestatiile continua la Deva, in vreme ce la Suceava si Bistrita mitingurile s-au incheiat fara incidente.
Europarlamentarul Daciana Sarbu la cafeneaua politica a femeilor din USL Suceava Europarlamentara social-democrat Daciana Sarbu s-a intalnit sambata, la Suceava, cu membre si simpatizante ale USL, in cadrul unei actiuni politice organizate de liderii uniunii, se arata intr-un comunicat remis AGERPRES de Biroul de presa al PSD Suceava.
Citeva grupuri financiare importante au prezentat autoritatilor sucevene o oferta de construire a unei autostrazi cu fonduri private pe traseul Siret-Suceava-Vatra Dornei.
Meelich, care se afla in judetul Suceava impreuna cu membri ai Trans-European Motorways (TEM) al United Nations Economic Commission for Europe (UNECE), a participat, vineri, in Punctul de Trecere a Frontierei Siret, la o intalnire cu autoritati ale regiunii Cernauti din Ucraina si ale judetului Suceava, unde s-a prezentat necesitatea infiintarii unui coridor de transport care sa lege Marea Neagra de Marea Baltica, prin Suceava si Cernauti.
Alexandra Ciubotariu din Brosteni, Suceava, este castigatoarea tonei de combustibil din promotia toamnei la Galeria Real. ... Ea a participat la tombola datorita insistentelor unui angajat din cadrul magazinului Jysk din Suceava.
Deciziile ministrilor tehnocrati afecteaza economia judetului Suceava. ... Domnule Presedinte, stimati colegi, doresc sa aduc in atentia dumneavoastra un aspect ce tine de anumite decizii ale ministrilor tehnocrati, acestea aducand prejudicii grave judetului Suceava.
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009. ... Ulterior, in 2009, Basescu a admis ca a facut o eroare prin promulgarea legii privind marirea salariilor profesiilor.
Conducerea PD Suceava a decis luni seara excluderea din partid si retragerea de pe listele parlamentare a lui Brandusel Nichitean, surprins duminica votand la mai multe sectii, a anuntat liderul formatiunii, Traian Basescu, precizand ca Nichitean trebuie sa raspunda conform legii pentru fapta sa.
Consiliul Judetean de Coordonare al PD Suceava a hotarat excluderea din partid a fostului vicepresedinte al PD Suceava, Brandusel Nichitean. ... Presedintele PD Suceava, Eugen Uricec, a declarat ca Nichitean nu a participat la aceasta sedinta, cu toate ca a fost invitat.
PSD Suceava a mai pierdut un consilier judetean, dupa ce directorul SC REGNAFOR Vatra Dornei, Mircea Rusu, s-a alaturat liberalilor. Presedintele PNL Suceava, Ion Lungu, a declarat ca directorul societatii dornene a depus recent declaratia privind apartenenta politica, in baza Legii nr.
Cabinetele teritoriale a patru senatori de Suceava vor fi mutate din Palatul Administrativ din legislatura viitoare, a anuntat ieri prefectul de Suceava, Orest Onofrei, care a precizat ca unul dintre motive este lipsa de spatii pentru angajatii prefecturii.
Angela Zarojanu, presedintele organizatiei municipale PNL Suceava, a anuntat ieri ca toti sucevenii cu drept de vot, inclusiv liberali fara functii in partid, pot participa, in perioada 20 iulie-1 august, la concursul "De vorba cu liberalii".
google-analytics.com