Cautare

9874 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate finale concurs constanta" (2.90 secunde)
In afara trenurilor directe, alte garnituri se opresc la Constanta, unde timpul de asteptare pentru o legatura cu un tren Regio spre Mangalia a fost mult scurtat fata de anii trecuti.
Prefectul judetului Constanta, Claudiu-Iorga Palaz, a convocat astazi toti factorii cu responsabilitati in combaterea comercializarii plantelor, substantelor si preparatelor stupefiante, halucinogene, euforice si psihotrope, pentru stabilirea unei strategii comune care sa conduca la eradicarea acestui fenomen pe raza judetului Constanta.
Poate parea hazardat, dar castigator al alegerilor locale din acest an din Constanta este... ... In ciuda victoriilor neasteptat de categorice repurtate de PSD la Primaria Constanta si la presedintia Consiliului Judetean, laurii social-democrati se opresc aici.
PSD Constanta este pe val. In judet a facut cea mai buna figura din cate se putea la alegerile locale, in timp ce altii nu au reusit macar sa-si urneasca tot electoratul din casa, asa incat PSD Constanta poate emite acum pretentii.
In ultimele doua numere ale Cotidianului Replica de Constanta am sesizat neregulile inregistrate in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, din momentul in care conducerea institutiei a fost preluata de Petrica Miu.
PSD Constanta, organizatie condusa de primarul Radu Mazare (foto), a avut, ieri, inca o runda de discutii referitoare la lista de viitori noi directori ai serviciilor deconcentrate.
Referitor la masurile luate cu privire la angajatii Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), daca "restructurarea si reorganizarea" ar fi constituit o necesitate stringenta, inca din anul 2009 s-ar fi inceput cu niste masuri de preventie, in sensul ca daca s-ar fi dorit diminuarea efectivelor de ordine publica, se elabora o Conceptie clara prin care decidentii ar fi sistat formarea initiala in institutiile proprii de invatamant, pentru o perioada bine determinata, precum si incadrarile directe in sistem, ar fi fost elaborata o dinamica de personal pe termen scurt, mediu si lung adecvata situatiei.
"Inca nu m-am decis asupra viitoarei functii pentru care as putea sa optez in urma preavizului de eliberare din functia de director executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta", a declarat, pentru "Replica", Bogdan Hutuca (foto), actualul sef al DGFP Constanta.
Elevii Liceului de Arta din Constanta au avut ocazia de a-si demonstra talentul intr-un concurs de desene graffiti, organizat de City Mall of Constanta.
Cinci lucrari de arta urbana vor fi pictate de catre voluntari, profesori si Ambasadori ai Culorilor Romaniei pe o suprafata de 3.800 de mp (din care 3.700 mp - vapoarele din Constanta si aprox.
are minimum 15% participare la capitalul social (procentajul va scadea la 10% incepand cu 1 ianuarie 2009) pentru o perioada neintrerupta de minimum doi ani;
Noul presedinte al Organizatiei Judetene de Tineret - Constanta a Partidului Democrat si-a luat indatoririle in serios si a declansat o campanie de socializare a tinerilor democrati de la malul marii.
Sarbatoarea prilejuita de Zilele orasului Harsova l-a avut ca oaspete de onoare pe premierul Calin Popescu Tariceanu, care si-a petrecut sambata in compania primarului liberal Ionel Chirita si a liderilor PNL Constanta.
Bucuresti, Brașov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati , Cluj, Braila, Suceava, Pitești, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani. Premiul intai, constand in cele 16 excursii la Disneyland, sunt oferite de Carrefour Romania si P&G si sunt impartite in fiecare oras participant la concurs.
Nu este incredibil ca poti slabi 12 kg in 12 ore( concursul se desfasoara timp de 4 saptamani, cate 3 sedinte de antrenament pe saptamana), este probabil incredibil cum te poti transforma fizic si mental in 4 saptamani, este probabil incredibil ca poti invata atat de multe lucruri pe care nu le vei gasi nicaieri decat participand la acest concurs.
Un candidat comun al Aliantei PNL-PD la Primaria Constanta ar fi solutia ideala, in sensul ca, in aceasta formula, sansele de castig sunt mult mai mari, a declarat, din nou, senatorul liberal Puiu Hasotti, cu ocazia celei mai recente conferinte de presa sustinuta la sediul PNL.
In functie de evolutia temperaturilor atmosferice zilnice, RADET Constanta ar putea incepe de luni, 30 octombrie a.c.
Deturnarea traficului de materii prime pentru aprovizionarea Combinatului Sidex din Galati, apartinand Grupului Arcelor Mittal, din Portul Constanta, pe Canalul Dunare-Marea Neagra, catre portul bulgaresc Burgas, a reprezentat subiectul principal al conferintei de presa comune sustinuta la Terminalul de Pasageri din cel mai mare port autohton de senatorul PDL Mircea Marius Banias, alaturi de Ioan Balan, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime (CN APM) SA, Valentin Zeicu, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA, Viorel Panait directorul general al SC Comvex SA si Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical.
- Dupa cum bine stiu prietenii mei de pe FB, m-am implicat personal in acest demers, implicare apreciata si de Ziarul ZIUA de Constanta, initiatorul actiunii. ... In continuare puteti citi textul integral al unui articol dedicat acestui eveniment important, in ziarul ZIUA DE CONSTANTA.
Premierul Emil Boc (foto) a anuntat ca Executivul a prelungit pana la 31 decembrie 2009 actele normative care reglementeaza salarizarea in sectorul bugetar, dar a precizat ca, in masura in care vor exista resurse financiare, nu este exclusa majorarea salariilor mici.
google-analytics.com