Cautare

6589 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate etapa a iii a" (4.28 secunde)
Formatia Prometeu Craiova va disputa astazi, de la ora 18.00, in deplasare, un joc foarte important, adversara fiindu-i FC Oltchim Ramnicu Valcea, partida contand pentru etapa a 28-a din Liga a III-a, seria 4.
Rasturnarea prin instanta a posturilor de conducere detinute de liberali sau democrati la institutiile de stat judetene tinde sa devina o adevarata moda.
Doi reprezentanti ai PD-L din Comisia pentru Invatamant a Camerei Deputatilor, Doinita Chircu si Catalin Croitoru au declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca cer primului ministru Emil Boc o ancheta serioasa a ministrului Invatamantului, Ecaterina Andronescu.
'Deputatul PSD Oana Niculescu Mizil nu mai pridideste cu dezmintirile ca nu are de gand sa plece din PSD, dar o va face aproape sigur cel tarziu in iunie a.c., dintr-un motiv foarte simplu:
Trei dintre cei 5 atacanti convocati la lot sunt in forma maxima, dovada si golurile marcate in ultimele zile, ba chiar in ultimele ore in cazul lui Bogdan Stancu, care a marcat astazi pentru Ordursport in meciul cu Gaziantep.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Rolul implicarii parintilor cu privire la scoala", pe care o puteti citi in continuare.
O poveste de dragoste se rescrie frumos, din mers, si o sa va mai acordati unul altuia sansa de a fi fericiti, dupa o perioada de zvarcoliri sufletesti.
în care nemulţumirite tuturor bugetarilor din sistemul de învăţămant s-au transformat în proteste şi insulte, cel mai mare dintre profesorii gălăţeni, promovat în Guvern, a ţinut să
în care nemulţumirite tuturor bugetarilor din sistemul de învăţămant s-au transformat în proteste şi insulte, cel mai mare dintre profesorii gălăţeni, promovat în Guvern, a ţinut să
în care nemulţumirite tuturor bugetarilor din sistemul de învăţămant s-au transformat în proteste şi insulte, cel mai mare dintre profesorii gălăţeni, promovat în Guvern, a ţinut să
Cu totii suntem pentru independenta acestei institutii a statului; dar si cu dreptul nostru de a judeca si aprecia activitatea acesteia.
Dupa profesorii prinsi copiind la titularizare, scenele cu bataia de la stadionul Otelul de vineri au umplut ecranele televiziunilor si paginile ziarelor centrale. ... In cazul unor incidente la meci fortele de ordine ar fi fost puse intr-o situatie imposibila de a evacua stadionul.
Chiar daca salariile trebuia majorate, prin adoptarea unei legi speciale, inca de acum cateva luni, vara i-a prins pe guvernanti in aceleasi discutii cu cadrele didactice, nici una din parti nedorind sa faca vreun compromis pentru stingerea conflictului.
Furnizorul local de gaze, GDF SUEZ Energy Romania, a cerut autoritatii in domeniu cresterea pretului gazelor naturale de la 1 aprilie 2010.
- S-a dat startul Marii Crapelnite de Pasti! ... - Ghita s-a plimbat prin 9 tari din UE. ... - Deci, a dracului coincidenta, Kovesi si compania il beau pe Ontanu, nicio legatura cu alegerea lui Basescu prin fraudarea votului. ... - Cica Rares Bogdan a zis ca se duce sa-i intalneasca pe dacii liberi.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opozitie:
Asa cum este planificat in prezent bugetul pe 2009, deficitul sectorului public ar ajunge la 6,3% din produsul intern brut (PIB), a spus marti consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru.
Traficul pe canalele navigabile romanesti se situeaza in graficul prognozat, a aratat, ieri, Ilie Valentin Zeicu (foto), directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA (CN ACN) Constanta.
Zeci de administratori de firme private au venit saptamana aceasta, la sediul Oficiului Registrului Comertului (ORC) Dolj, pentru a cere suspendarea activitatii firmelor pe o perioada de trei ani, dupa ce, in ultimele zile ale lunii aprilie, sute de firme au solicitat suspendarea activitatii de teama impozitului forfetar care "curge" de la debutul lunii mai.
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale.
google-analytics.com