Cautare

6589 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate etapa a iii a" (4.47 secunde)
PIB-ul Romaniei s-a contractat cu 6,4% in trimestrul I din 2009, comparativ cu perioada similara a anului trecut, si a scazut cu 2,6% fata de trimestrul IV, potrivit Institutului National de Statistica (INS), iar economia a intrat tehnic in recesiune.
am prins ultimul tren, a plecat de mult trenul meu, s-a dus trenul meu, astept sa vina trenul meu sau trenul opreste doar o singura data intr-o gara.
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
Asa cum era de asteptat, programul de innoire a parcului auto, cunoscut sub numele de "Rabla", esueaza la atingerea obiectivelor stabilite la demararea acestuia.
Pozitia Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) cu privire la reducerea si comasarea a 38,49% din taxele si tarifele nefiscale este aceea ca saluta aceasta masura guvernamentala care este benefica pentru mediul de afaceri autohton, a declarat, ieri, Iulian Groposila (foto), presedintele Patronatului IMM Constanta, organizatie membra a CNIPMMR.
Mircea Sararescu) Persoanele care detin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori intre 6,00 lei si 6,99 lei, se pot prezenta in urmatoarele 30 de zile la unitatile ANAF, cu bonurile in original si o copie a actului de identitate, premiile urmand sa fie acordate in maxim trei luni.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Anul 2010 incepe sub semnul temerii, dar sunt sanse ca finalul sa marcheze o revenire a economiei. ... Pierderea locurilor de munca, mai ales in sectorul bugetar, dupa ce sectorul privat a disponibilizat sute de mii de oameni.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Exista trei metode mai cunoscute si mai folosite in mod curent pentru a testa eficienta si starea bateriei - testul electrolitului din baterie, testul sarcinii cu ajutorul unei pile cu carbune si testarea capacitantei.
Nivelul de deductibilitate pentru contributiile la pensii facultative (Pilonul III) ar putea urca la cel putin 400 de euro de la începutul anului viitor sau chiar de la 1 octombrie 2008, de la 200 de euro, cât este în prezent. Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat ieri ca masura ar putea fi luata în cazul în care autoritatile vor constata ca efortul bugetar în acest sens ar fi compensat de efectul de stimulent al unei astfel de decizii.
Prin lansarea portalului de vanzari online www.astraonline.ro de miercuri, 2 decembrie 2009, Astra Asigurari devine prima companie care pune la dispozitia clientilor sai 5 (cinci) dintre cele mai solicitate si necesare produse de asigurare.
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Incepand cu 1 ianuarie, sunt deductibile cheltuielile de transport si cazare, precum si cele cu indemnizatia de deplasari in Romania si strainatate in limita a 2,5 ori nivelul legal stabilit pentru institutii publice, fara conditia realizarii profitului in exercitiul curent si/sau in anii precedenti;
De fapt, fiecare editie a acestui concurs e o noua provocare. Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
(continuare) CAPITOLUL III. ... - Pentru realizarea scopului sau, Consiliul de monitorizare indeplineste urmatoarele atributii, cu respectarea principiilor legalitatii, respectarii demnitatii persoanelor, nediscriminarii, egalitatii de sanse, precum si ale independentei functionale si a personalului, impartialitatii si obiectivitatii:
Cancerul de Piele - Simptome, diagnostic si tratament Cancerul de piele este o tumora maligna a celulelor ce alcatuiesc pielea. ... Melanomul malign este cea mai grava forma a cancerului de piele si cea mai putin intalnita, dar cu mortalitatea cea mai crescuta.
Exista insa fonduri limitate, in valoare de doar 44.425 de milioane noi pentru acest an, iar acceptarea in program a IMM se face pe principiul "primul venit, primul servit".
google-analytics.com