Cautare

6589 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate etapa a iii a" (3.29 secunde)
Aproape toate institutiile financiare au raportat o scadere a profitului din cauza cheltuielilor mai mari cu provizioanele, care au avut un impact negativ major. Conform unor date BNR, sistemul bancar a avut o pierdere de 234 de milioane de lei.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Grupul de Investigatii Politice (GIP) a facut o descoperire socanta: ... Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro.
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: ... Este vorba despre partidul gestant al generalului Gabriel Oprea, care i-a dat o comanda si Dancu o executa.
dezvoltarea capacitatii si a spiritului antreprenorial in randul femeilor; imbunatatirea performantelor economice ale intreprinderilor existente, conduse de femei, prin cresterea gradului de pregatire a personalului acestora, ca urmare a educatiei antreprenoriale; ... cresterea standardului de viata si a veniturilor proprii;
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
Florin Ciolac a realizat pentru Mediafax un material intitulat "UNPR, partidul cu trei presedinti ex-ministri PSD, se lanseaza oficial pe 1 Mai", pe care il puteti citi in continuare. Acolo unde a fost cazul, materialul a fost completat cu informatii utile cititorilor.
405 mii lei este bugetul pentru anul 2009 al Programului national multianual pe perioada 2005 - 2011 pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii,au declarat reprezentantii Oficiului Teritorial pentru IMM si Cooperatie (OTIMMC) Constanta.
Sute de constanteni, din toate cartierele orasului, care isi fac aprovizionarea in piata din Tomis III, s-au intalnit ieri cu senatorul Dorel Constantin Onaca, candidatul PD-L la functia de primar al municipiului Constanta.
Majorarile de salarii acordate de angajatori ar trebui sa fie indreptate catre fondurile de pensii facultative (Pilonul III), efectul masurii fiind stimularea economisirii si reducerea consumului, si implicit a inflatiei, a declarat, joi, directorul general al ING Asigurari de Viata, Bram Boon.
Scrisoare de protest a Rapidului. Giulestenii cer interventia imediata a FRF Rapid se confrunta cu o problema neobisnuita in Liga a 3-a si cere de urgenta ajutorul Federatiei Romane de Fotbal, in caz contrar urmand a se adresa UEFA.
Google Romania va afisa pe 1 Decembrie un logo special desenat de Iasmina Maria Raceanu Google a anuntat castigatorul primei editii a concursului Doodle 4 Google in Romania.
Principala cauza a bolilor de inima si responsabila pentru 62% din decesele din tara noastra / mariustuca.ro / Autoare: Magda Marincovici Societatea Romana de Hipertensiune (SRH) avertizeaza ca , motiv pentru care va derula studiul SEPHAR editia a III-a, ce are ca obiectiv prevenirea si informarea populatiei asupra riscurilor hipertensiunii.
Petre Grigoras a mai descoperit in lot un fotbalist universal, Calin Cristea. De profil mijlocas, Cristea a evoluat in ultimele etape ca fundas stanga si s-a descurcat destul de bine.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Concursul "Masina Anului" in Romania - editia 2007 s-a incheiat. Castigatoare este Opel Corsa, care a reusit de data aceasta sa depaseasca Ford S-Max la o diferenta de 17 puncte.
Etapa de Campionat Est-European din 21-23 august 2015 - nu doar cea mai prestigioasa, ci si cea mai avantajoasa financiar cursa de motociclism viteza organizata pana in prezent pe circuitul Motor Park Romania.
google-analytics.com