Cautare

8893 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs sf gheorghe" (3.55 secunde)
Provocarea Concurs Slabeste Sigur si Natural cu Cardio Mix s-a incheiat miercuri 24 aprilie, dupa patru saptamani de antrenament intens, program nutritional echilibrat si consiliere concurentii sunt categoric mult mai usori ca la inceput.
la Consiliul Local Constanta, Partidul Social Democrat va avea 19 consilieri (ultimele rezultate partiale creditandu-l cu 50,6%), Partidul Democrat Liberal 5 sau 6 (cu 17,03%), in timp ce Partidul National Liberal va fi reprezentat de 3 sau 4 consilieri (la un scor de 10,73%%);
2009. ... 2009), ziarele au ocupat un loc central. ... Constantinescu,Ilie Tanasache, Radu Bogdan si Gheorghe Atanasiu. ... Publicatia a devenit, in mai 2001, lider de audienta si vanzari in presa romaneasca, pozitie pierduta in 2009 in fata tabloidului Click, editat de Adevarul Holding.
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
Gheorghe Radulescu este haituit de doua primarii care ii vor impozitul pe casa si teren. ... Gheorghe Radulescu s-a inregistrat la Primaria comunei Carcea ca platitor de impozite.
Totodata, el a adaugat ca recent s-au organizat examene pentru ocuparea posturilor din invatamant, iar aceasta masura ar face practic inutil acest concurs, conducand astfel la risipirea banilor publici.
Poate va trebuie sa dati concurs ca sa ocupati un post, sa fiti admisi la o scoala, sa fiti preferati inaintea altora, sa obtineti o titularizare.
Vezi rezultatele la bac sau la concursurile de titularizare, vezi mizeria din spitale, lipsa de medicamente, numarul insuficient de paturi, vezi disparitia peste hotare a atator persoane dubioase, vezi birocratismul sufocant, domolit doar de spaga etc.
60, la care erau asociati fiul Mitel Munteanu si tatal Gheorghe Munteanu, si ambele avindu-l ca administrator pe Florin Bilteanu - un contract de investitii in care era stipulat ca SC OIL GRUP va sustine financiar construirea benzinariei amintite de catre SC DAGMAR COM, urmind ca, la finalizarea investitiei, SC DAGMAR sa cedeze constructia catre OIL GRUP.
Mircea Aionesei, director la grupul de firme Omicron, si Gheorghe Odae, patronul societatii Tanamuro Impex, sint noile propuneri ale PNL pentru ocuparea functiei de prefect.
Cat despre candidatul aliantei, liberalul Gheorghe Iorov, acesta a obtinut 13 voturi, unul din cele 37 de voturi (adica numarul de consilieri alesi prezenti in sala) fiind anulat.
Doctor Menci, la un pas de eliberare dupa ce le-a conferentiat detinutilor de la Jilava despre agentii patogeni, probiotice si hidratare Gheorghe Mencinicopschi ar putea fi eliberat conditionat. ... Lucrarile concepute insa de celebrul profesor Gheorghe Mencinicopschi pana acum sunt pe cale sa-i aduca liberarea mai devreme din penitenciar.
Zilele trecute, Anton Carabelaian, fiul lui Avedis Carabelaian, i-a facut o vizita bunului sau prieten, Gheorghe Ilie Florescu, la magazinul sau situat in Piata Rosetti.
Astfel, debutul acestor proiecte grandioase il reprezinta spectacolul celui ce a definit conceptul de ,,muzica si poezie" in alaturare, intr-o poveste armonioasa, incontestabilul TUDOR GHEORGHE - ,,PELERINI DIN TARA NIMANUI".
Am constatat ca s-a intervenit pe toate caile, inclusiv pe cele neortodoxe, prin diverse institutii care nu au nici o abilitate in acest sens, pentru ca fiica mea sa fie impiedicata sa ocupe postul pentru care a dat concurs.
Am constatat ca s-a intervenit pe toate caile, inclusiv pe cele neortodoxe, prin diverse institutii care nu au nici o abilitate in acest sens, pentru ca fiica mea sa fie impiedicata sa ocupe postul pentru care a dat concurs.
Iar acestea nu au fost deloc putine, 85 de contestatii inregistrandu-se in urma acestui concurs. ... "Cand sunt depuse atatea contestatii, e clar ca lucrurile nu au stat tocmai in regula la acest concurs si s-a dispus reluarea lui.
Inainte cu o zi ca ambii sa primeasca decizia de numire de la Agentia Nationala pentru Sport si Tineret (ANST) a avut loc un concurs la Bucuresti pentru postul vacant de director executiv. La concurs s-au inscris trei persoane:
Concurs fara candidati Posturile ramase vacante prin pensionarea celor patru cadre medicale vor fi scoase la concurs in perioada urmatoare, insa abia atunci vor incepe sa apara problemele. ... Postul a fost scos la concurs pana acum de trei ori si nu s-a prezentat nimeni", a spus Mogos.
Dupa sase luni, directorii numiti urmeaza sa sustina concurs pe posturi. ... Se va organiza concurs, dar numai pentru cei care nu au dat. ... La noi se organizeaza concurs pentru functia de director executiv adjunct la control, unde postul este vacant“.
google-analytics.com