Cautare

6047 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs caras severin" (3.39 secunde)
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri la Craiova ca Adrian Severin ar trebui sa-si dea demisia din Parlamentul European si considera ca acest caz nu a adus prejudicii de imagine Uniunii Social Liberale sau PSD.
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat ieri ca va propune excluderea lui Adrian Severin, dupa ce va fi analizat dosarul acestuia in comisia de etica a organizatiei, dar si audierea europarlamentarului daca va dori sa isi expuna punctul de vedere.
Georgica Severin:
Adian Severin concluzioneaza: Pe strazile Romaniei nu se dau lupte politice ci geo-politice / ZIUA NEWS Analistul si politicianul Adrian Severin scrie pe blogul propriu un text ce se doreste a fi concluzia faptelor din ultima saptamana de pe strazile si spitalele din Romania.
Georgica Severin a distribuit postarea publicata de Adrian Severin Adrian Severin: Un partid care nu isi apara membrii nu exista - cazul Olguta Vasilescu Nu am fost niciodata apropiat de Olguta Vasilescu.
Reteaua de retail cu profil de discount Plus, parte a grupului german Tengelmann, a deschis miercuri la Drobeta Turnu Severin cel de-al 69-lea magazin din Romania, in urma unei investitii de 1,5 milioane euro. Acest magazin este cel de-al treilea din Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti.
Peste 100 de strazi si trotuare din municipiul Drobeta Turnu Severin vor intra in curand in reabilitare, dupa ce un proiect initiat de primarul Constantin Gherghe a fost aprobat si va primi de la Uniunea Europeana 24.549.716,59 euro.
Fundasul central Alexandru Dandea este sigur ca transferul sau din aceasta iarna, la Gaz Metan Severin, nu poate fi decat de bun augur, considerand ca formatia de pe malul Dunarii are resursele, conditiile si lotul necesar pentru a accede in primul esalon fotbalistic al tarii.
Nigerianul transferat de Gaz Metan Severin in aceasta iarna, Paul Abba (21 de ani), a tras o fuga ieri-dimineata la Craiova, fiind programat la pranz la Policlinica pentru Sportivi, unde a efectuat vizita medicala. ... Programul formatiei Gaz Metan Severin din aceasta saptamana este destul de lejer.
Divizionara secunda Gaz Metan Severin l-a achizitionat ieri pe Alexandru Giurgiu de la Unirea Alba Iulia. ... "Stiam de oferta celor de la Severin si ma bucur ca am ajuns aici.
Gaz Metan Severin e pusa la incercare astazi de Chindia, dar oficialii de la Dunare sunt siguri ca Bondrea si compania vor obtine un rezultat pozitiv Desi s-a facut comoda pe locul trei in clasament, pozitie care ar putea echivala cu promovarea in Liga I, Gaz Metan Severin stie ca lupta se va da pana in ultima secunda si si-a propus sa bifeze succese in toate cele patru etape ramase de disputat.
Gazarii au luat licenta, dar vor afla abia maine, dupa sedinta Comitetului Executiv, daca vor promova in Liga I direct de pe locul trei sau daca vor sustine un meci de baraj cu FCM Targu Mures Formatia olteana Gaz Metan Severin si-a asigurat locul trei in seria a doua din liga secunda si, beneficiind de decizia Timisoarei (locul doi) de a-si retrage licenta, ar trebui sa promoveze in Liga I, conform regulamentului FRF in vigoare.
Craiova, Sport Kids Severin, CSM Valcea si Pandurii Targu Jiu. ... Craiova 0-4, Pandurii - Sport Kids Severin s-a disputat dupa inchiderea editiei; ... Craiova - Pandurii (ora 17.00), CSM Valcea - Sport Kids Severin (ora 18.30); ... Sport Kids Severin - "GP"
Intr-un comunicat aparut pe site-ul oficial al gruparii din Banie, oficialii anunta ca partida cu Voluntari va fi ultima desfasurata la Severin.
Presedintele Comisiei pentru cultura si media a Senatului, Georgica Severin, a vorbit despre includerea Ansamblului Brancusi pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO cu ambasadorul Frantei in Romania, Francois Saint-Paul, se arata intr-un comunicat de presa. Senatorul PSD Georgica Severin a avut luni o intrevedere cu E.S.
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
Mai sunt actionari Ministerul IMM-urilor (46,9%) si persoane fizice si juridice din Dolj si Caras-Severin. ... Ponderea cea mai mare a garantiilor pentru creditele acordate de banci in 2009 o detine Doljul, cu 40,33% din acestea.
Acestea reprezinta rezultate partiale, in urma introducerii si validarii rezultatelor inregistrate intr-un numar de 20.708 sectii de votare, reprezentand 95,40% din totalul de 21.706 sectii.
Analiza citata radiografiaza principalele evenimente politice din 2004, cand Traian Basescu a preluat Presedintia, pana la turul doi al alegerilor prezidentiale din 2009 si conchide ca PSD a avut cateva victorii tactice, dar in lipsa unui proiect strategic, a pierdut razboiul.
Am constatat ca s-a intervenit pe toate caile, inclusiv pe cele neortodoxe, prin diverse institutii care nu au nici o abilitate in acest sens, pentru ca fiica mea sa fie impiedicata sa ocupe postul pentru care a dat concurs.
google-analytics.com