Cautare

6595 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs brasov" (2.73 secunde)
Procedura de urgenta pentru autostrada Comarnic-Brasov Cronica autostrazii Comarnic-Brasov se incheie in 2004, deoarece ministrilor PDL nu li s-a parut un proiect esential si l-au anulat. ... Autostrada Comarnic Brasov nu inseamna doar un drum, ci si o dezvoltare substantiala a zonei.
Brasov - Comarnic, gata in 2017.
Balonul dintre munti ' Acoperisul presostatic al patinoarului din Poiana Brasov este ridicat la capacitate maxima 35 de zile, 20 de ore si 40 de muncitori, dintre care 25 de detinuti de la Penitenciarul Codlea, au fost necesari pentru montarea, ancorarea si umflarea balonului presostatic ce va acoperi patinoarul din Poiana Brasov, arena de gheata necesara si obligatorie pentru desfasurarea Micii Olimpiade de la Brasov (17-22 februarie).
Dupa succesul inregistrat la editia anterioara, Mineral Expo Brasov revine in perioada 16 - 18 noiembrie 2012, la International Trade Center Brasov.
La numai 100 de metri de Piata Sfatului, pe strada Michael Weiss, nr 18, intr-o zona istorica spectaculoasa, vedetele au petrecut impreuna cu publicul, celebrand astfel Bucuria Cafelei la Coffeol Brasov.
Noi avem un echipaj in zona Cheia si alaturi de noi se afla si colegii de la Prahova, care actioneaza pe raza judetului lor", a spus purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Brasov, subcomisarul Cosmin Giosanu pentru adevarul.ro.
Accident cu mai multe victime la Timisul de Sus, in judetul Brasov. Jeepul in care se afla realizatorul TV Serban Huidu si familia sa circula dintre Predeal spre Brasov, a intrat pe contrasens si a lovit un autoturism Dacia Logan.
In ziua de 05.01.2012 politistii Sectiei 24, in colaborare cu Serviciul de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5, Directia de Operatiuni Speciale si Serviciile de Operatiuni Speciale Dolj, Arges, Brasov si Prahova au prins in flagrant pe P.
Referitor la masurile luate cu privire la angajatii Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), daca "restructurarea si reorganizarea" ar fi constituit o necesitate stringenta, inca din anul 2009 s-ar fi inceput cu niste masuri de preventie, in sensul ca daca s-ar fi dorit diminuarea efectivelor de ordine publica, se elabora o Conceptie clara prin care decidentii ar fi sistat formarea initiala in institutiile proprii de invatamant, pentru o perioada bine determinata, precum si incadrarile directe in sistem, ar fi fost elaborata o dinamica de personal pe termen scurt, mediu si lung adecvata situatiei.
Din volumul trimis la concurs, mi-au fost selectate, fara a fi fost consultat, trei proze. ... Peste vreo doua saptamani, am gasit la o librarie din Constanta o carte, la sfarsitul careia editorul - sus numita doamna - anunta un concurs de receptare a operei lui Voiculescu.
Cei doi candidati vor sustine maine prima proba de concurs.Consilierul judetean PSD Tiberiu Florian Mateescu si Marius Catalin Usurelu ginerele presedintelui PC Olt Paul Dobrescu vor sustine maineproba scrisa a concursului pentru ocuparea functiei de director al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Olt.
Tombola "Concurs desene Carrefour, editia Craciun 2013" se desfasoara in perioada 28 octombrie - 9 decembrie 2013. La acest concurs vor putea participa elevii claselor 0-VIII din scolile oraselor: Bucuresti (Militari), Buzau, Braila, Brasov, Botosani, Constanta, Cluj, Drobeta, Focsani, Galati, Iasi (Felicia), Oradea (Era), Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Suceava.
Premiul intai, constand in cele 16 excursii la Disneyland, sunt oferite de Carrefour Romania si P&G si sunt impartite in fiecare oras participant la concurs.
In cadrul unui eveniment public organizat in Piata George Enescu din Bucuresti, cei 10 bucatari profesionisti, selectati in etapele preliminare au facut dovada maiestriei culinare, preparand in concurs un antreu, fel principal si desert.
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta, Botosani si Targu Jiu. Premiul I al concursului a constat in cele 17 excursii la Disneyland si a fost impartit in fiecare oras participant la concurs.
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
are minimum 15% participare la capitalul social (procentajul va scadea la 10% incepand cu 1 ianuarie 2009) pentru o perioada neintrerupta de minimum doi ani;
Muzeul Olteniei in parteneriat cu Consiliul Judetean Dolj si Muzeul Judetean de Istorie Brasov au organizat marti, 30 mai, la sediul Sectiei de Istorie si Arheologie a Muzeului Olteniei vernisajul expozitiei "Restaurare. ... La eveniment au fost prezente personalitati marcante ale vietii culturale atat din Craiova, cat si din Brasov:
Nu este incredibil ca poti slabi 12 kg in 12 ore( concursul se desfasoara timp de 4 saptamani, cate 3 sedinte de antrenament pe saptamana), este probabil incredibil cum te poti transforma fizic si mental in 4 saptamani, este probabil incredibil ca poti invata atat de multe lucruri pe care nu le vei gasi nicaieri decat participand la acest concurs.
In perioada 13-15 noiembrie 2009, la "ITC Brasov" se desfasoara un eveniment imobiliar ce poate asigura confortul si stabilitatea pentru viitor, informeaza organizatorii.
google-analytics.com