Cautare

20826 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs baia mare" (3.35 secunde)
USL-PDL, 52%-13% Candidatul USL Catalin Chereches a castigat alegerile partiale pentru functia de primar al municipiului Baia Mare din primul tur, cu 51,66% din voturi, fiind urmat de candidatul independent Mircea Dolha, cu 23,34% din voturi.
Reteaua germana de magazine de tip discount Plus a deschis miercuri la Baia Mare cel de-al 65-lea magazin din Romania, in urma unei investitii estimate la circa 1,5 milioane de euro, a anuntat compania.
Ca director imi sunt suspendate raporturile de serviciu pana la 30 octombrie, cand trebuie sa se organizeze concurs la prefectura. ... In realitate, statutul sau va fi definitivat numai dupa ce postul de prefect se ocupa prin concurs (in cazul in care candideaza si castiga).
FLORI DE MAI- editia XXIX-a, Calarasi- 12 - 14 Mai 2017 Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 12 - 14 Mai 2017, cea de-a XXIX-a editie a Festivalului Concurs National de Interpretare a Muzicii Usoare Romanesti FLORI DE MAI.
Reteaua PROFI a deschis si saptamana aceasta sase magazine, la Baia de Aries, Baltesti, Brasov, Bucuresti si Timisoara, incheind astfel luna octombrie cu un total de 19 unitati inaugurate, dintre care cinci in format Standard, sapte in format City si alte sapte in format Loco.
Disputele si acuzele au evoluat insa pe fondul unei cresteri economice evidente, desi bazate in mare parte pe consum. ... Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009.
O localnica din comuna gorjeana Baia de Fier a achizitionat caietul de sarcini al Uzinei de reparatii UREX Rovinari, pentru a putea participa la licitatia programata pentru 3 februarie.
Basescu, in zonele calamitate Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a ajuns duminica seara la Baia Borsa, unde inundatiile au creat mari pagube, si a dat asigurari ca Executivul va acorda fonduri pentru refacerea infrastructurii rutiere afectate de ape si pentru despagubirea oamenilor.
In urma unor actiuni informative si de monitorizare, ce s-au derulat pe parcursul mai multor zile, politistii de frontiera mehedinteni impreuna cu ofiteri din cadrul Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna au stabilit ca, in noaptea de 5 spre 6 august, doua persoane din Craiova urma sa efectueze un transport ilegal de tigari pe ruta Baile Herculane - Baia de Arama - Targu Jiu - Filiasi - Craiova.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Site-ul www.descopera.ro organizeaza un concurs inedit intitulat: ... Cei care doresc sa participle la concurs pot citi regulamentul, in continuare.
Liderii democrati ne-au dezvaluit ca Ursein a castigat la Curtea Suprema postul de sef al DJS, urmand ca aceasta sa ocupe in curand functia care i se cuvinea, cu atat mai mult cu cat oricum ar fi obtinut la concursul de titularizare o nota mai mare decat actualul director Teliceanu.
Concurs Tenda - castiga un router wireless si doua accesorii (Autor: ... I-am facut un review AICI (https://www.arenait.net/2017/03/20/tenda-f300-router-wireless-ieftin-acoperire-mare.html) si m-am declarat multumit de el. ... Si ne-am decis sa facem un concurs pentru voi si sa vi le oferim cadou.
Carrefour Romania a organizat cea de-a 30-a editie a traditionalului concurs de desene pentru copii si a pregatit, cu aceasta ocazie a editiei de Craciun, planse de colorat cu haioasele personaje din filmul Trolii, desenele animate indragite de copii, care a cuprins Romania anul acesta si le-a stimulat imaginatia micutilor, indemnandu-i sa deseneze sau sa isi creeze eroii preferati.
Carrefour Romania a organizat cea de-a 31-a editie a traditionalului concurs de desene pentru copii. ... Concursul s-a desfasurat in perioada 23 martie - 7 aprilie, in scolile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din intreaga tara, dar ssi pe platforma online dedicata concursului (https://carrefour.ro/concurs-desene/).
Chiar daca institutiile si-au diminuat provizioanele, acestea au acordat in continuare credite, dar cu o mai mare atentie si cu garantii mai mari.
Maine puteti si partea a II-a a interviului, in care Vasile Dancu explica cum considera ca se poate reforma PSD cu Adrian Nastase si Miron Mitrea in echipa de conducere, de ce momentul Timisoara (1 Decembrie 2009) a dus la infrangerea lui Mircea Geoana si de ce considera ca estimarea lui Silviu Brucan, referitoare la trecerea a 20 de ani pentru ca romanii sa inteleaga ce este democratia a fost o previziune optimista.
Carrefour a ales un numar de copii talentati participanti la concurs, pe care i-a premiat intr-un cadru festiv. ... In premiera, copiii din intreaga tara au avut sansa de a castiga unul din cele trei premii ale publicului prin inregistrarea online a desenului, pe platforma www.carrefour.ro/concurs-desene.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
google-analytics.com